Maxfiylik siyosati

Xizmat ko'rsatuvchi provayder mijozning ma'lumotlar bazasi ma'lumotlarini ijaraga bermaydi, sotmaydi, foydalana olmaydi va baribir foydalanmaydi. Ushbu ma'lumot iloji boricha qat'iy ravishda maxfiy saqlanadi.

Biz elektron pochta orqali biz bilan bog'lanadigan kishilarning elektron pochta manzillarini, iste'molchilar qaysi sahifalarga kirishlari yoki tashrif buyurishlari haqida ma'lumotlarning yig'indisi, taxminiy joylashuvi, IP manzili va iste'molchi ko'ngilli bo'lgan ma'lumotlar (so'rov ma'lumotlari va / yoki saytlarni ro'yxatga olish kabi) to'g'risida ma'lumot yig'amiz. biz to'playdigan ma'lumotlar veb-sahifalarimiz mazmunini va xizmatimiz sifatini yaxshilash uchun ishlatiladi.

Sizning xizmatlaringiz foydalanuvchilari uchun sizning ismingiz, kompaniya nomi, elektron pochta manzili, hisob-kitob manzili va kredit karta ma'lumotlari kabi ma'lumotlarni so'raymiz. Biz to'plangan ma'lumotdan quyidagi umumiy maqsadlarda foydalanamiz: mahsulotlar va xizmatlarni taqdim etish, hisob-kitoblar, identifikatsiya qilish va autentifikatsiya qilish, xizmatlarni takomillashtirish, aloqa va tadqiqotlar.

Cookie - bu veb-sayt kompyuterlaridan brauzeringizga yuboriladigan va sizning kompyuteringizning qattiq diskida saqlanadigan, ko'pincha noma'lum noyob identifikatorni o'z ichiga olgan kichik hajmdagi ma'lumotlar. Cookies-lar bizning xizmatimizdan foydalanish uchun talab qilinadi. Biz joriy sessiya ma'lumotlarini yozib olish uchun cookie-fayllardan foydalanamiz, ammo doimiy cookie-fayllardan foydalanmaymiz.

Biz taqdim etilgan xizmatlarni boshqarish uchun zarur bo'lgan zaruriy apparat, dasturiy ta'minot, tarmoq, saqlash va tegishli texnologiyalar bilan ta'minlash uchun uchinchi tomon sotuvchilari va hosting sheriklaridan foydalanamiz. Bizda kod, ma'lumotlar bazasi va ilova uchun barcha huquqlar mavjud bo'lsa ham, siz o'zingizning ma'lumotlaringizga bo'lgan barcha huquqlarni saqlab qolasiz.

Biz shaxsan aniqlanishi mumkin bo'lgan ma'lumotni maxsus holatlarda, masalan, chaqiruv varaqalariga rioya qilish yoki sizning harakatlaringiz Foydalanish shartlarini buzgan hollarda oshkor qilishimiz mumkin.

Biz vaqti-vaqti bilan ushbu siyosatni yangilab turishimiz mumkin va sizning shaxsiy ma'lumotlaringizga qanday munosabatda bo'lishingiz haqida sezilarli o'zgarishlar to'g'risida sizni qayd yozuvingiz uchun ko'rsatilgan asosiy elektron pochta manziliga xabar yuborish yoki saytimizga mashhur xabarni joylashtirish orqali xabar qilamiz. Bu voqea paytida ma'lumotlarni uzatishni o'z ichiga oladi Forex Lens boshqa kompaniya tomonidan sotib olingan yoki birlashtirilgan.

Ushbu maxfiylik siyosati "Shaxsiy identifikatsiya qilinadigan ma'lumotlar" (PII) Internetda qanday ishlatilayotgani bilan qiziquvchilarga yaxshiroq xizmat qilish uchun tuzilgan. PII, AQShning maxfiylik va axborot xavfsizligi to'g'risidagi qonunida aytilganidek, shaxsiy yoki boshqa ma'lumotlardan foydalanib, yakka shaxsni aniqlash, bog'lanish yoki joylashish yoki kontekstda shaxsni aniqlash uchun ishlatilishi mumkin bo'lgan ma'lumotlar. Shaxsiy veb-saytimizga muvofiq Shaxsiy identifikatsiya qilinadigan ma'lumotni qanday to'plashimiz, undan foydalanishimiz, himoya qilishimiz va boshqa usullar bilan ishlashimiz haqida aniq ma'lumotga ega bo'lish uchun iltimos, maxfiylik siyosatimizni diqqat bilan o'qing.

Blogumga, veb-saytimizga yoki ilovaga tashrif buyuradigan odamlardan qanday shaxsiy ma'lumot to'play olamiz?
Kerakli hollarda bizning saytimizda ro'yxatdan o'tish yoki ro'yxatdan o'tish paytida sizdan o'zingizning tajribangizda sizga yordam berish uchun ismingiz, elektron pochta manzilingiz, pochta manzili, telefon raqami, kredit karta ma'lumotlari, ijtimoiy xavfsizlik raqami, maxsus maydonlar yoki boshqa ma'lumotlarni kiritishingiz so'ralishi mumkin.
Axborotni qachon yig'amiz?
Bizning saytda ro'yxatdan o'tganingizda, buyurtma berganingizda, axborotga obuna bo'lishingiz, so'rovnomaga javob berishingiz, arizani to'ldirishingiz, Jonli suhbatdan foydalanishingiz, Yordam chiptasini ochishingiz yoki saytimizdagi ma'lumotni kiritishda Sizdan ma'lumot yig'amiz.

Bizga mahsulotlarimiz yoki xizmatlarimiz haqida fikr-mulohazalarni taqdim eting Browse 

Qanday qilib biz sizning ma'lumotlarni foydalanasiz?
Biz ro'yxatga olish, sotib olish, bizning axborotnomamizga a'zo bo'lish, so'rov yoki marketing muloqotiga javob berish, veb-saytni ko'rib chiqish yoki boshqa sayt xususiyatlarini quyidagi usullardan foydalanganingizda biz sizdan to'playdigan ma'lumotlardan foydalanishimiz mumkin:

       Tajribangizni shaxsiylashtirish va sizga eng qiziqadigan kontent va mahsulot takliflarini taqdim etishga ruxsat berish.
       Sizga yaxshi xizmat qilish uchun veb-saytimizni yaxshilash.
       Sizga mijozlarga xizmat ko'rsatish talablariga javob berishda sizni yaxshi xizmat qilishga imkon berish uchun.
       Tanlov, reklama, so'rov yoki boshqa sayt xususiyatini boshqarish uchun.
       Sizning operatsiyalaringizni tezda amalga oshirish uchun.
       Reytinglar va xizmatlar yoki mahsulotlarni tekshirish uchun
       Ularni yozishdan keyin kuzatib borish (jonli chat, elektron pochta yoki telefon so'rovlari)

Ma'lumotingizni qanday himoya qilamiz?
Bizning saytimiz sizning saytingizga iloji boricha xavfsiz bo'lish uchun muntazam ravishda xavfsizlik teshiklari va ma'lum zaifliklar uchun skaner qilinadi.

Biz muntazam ravishda zararli dasturlardan foydalanamiz.

Sizning shaxsiy ma'lumotlaringiz ishonchli tarmoqlar orqasida joylashgan bo'lib, bunday tizimlarga faqat maxsus huquqlarga ega bo'lgan cheklangan miqdordagi shaxslargina kirishlari mumkin va bu ma'lumotlarning maxfiyligini ta'minlashi shart. Bundan tashqari, sizga etkazadigan barcha sezgir / kredit ma'lumotlari Secure Socket Layer (SSL) texnologiyasi yordamida shifrlangan.
Foydalanuvchiga sizning shaxsiy ma'lumotlaringizning xavfsizligini ta'minlash uchun buyurtma kiritgan, yuborgan yoki ma'lumotlarga kirganida turli xil xavfsizlik choralarini qo'llaymiz.
Barcha operatsiyalar shluzi provayderi orqali ishlaydi va bizning serverlarimizda saqlanmaydi yoki ishlov berilmaydi.

Biz "cookie" fayllaridan foydalanamizmi?
Ha. Cookies - bu sayt yoki uning xizmat ko'rsatuvchi provayderi veb-brauzeringiz orqali kompyuteringizning qattiq diskiga uzatadigan (agar ruxsat bersangiz) sayt yoki xizmat ko'rsatuvchi provayder tizimlariga brauzeringizni tanib olish va ba'zi ma'lumotlarni saqlash va eslab qolish imkonini beradigan kichik fayllar. Masalan, biz xarid qilish savatidagi narsalarni eslab qolishimiz va qayta ishlashimiz uchun cookie-fayllardan foydalanamiz. Bundan tashqari, ular avvalgi yoki joriy sayt faoliyati asosida sizning afzalliklaringizni tushunishda yordam beradi, bu sizga yaxshilangan xizmatlarni taqdim etishimizga imkon beradi. Shuningdek, biz kelajakda saytning yaxshi tajribalari va vositalarini taklif qilishimiz uchun sayt trafigi va saytlarning o'zaro ta'siri to'g'risida umumiy ma'lumotlarni to'plashda yordam beradigan cookie-fayllardan foydalanamiz.
Cookie-fayllarni quyidagilarga ishlatamiz:
       Savatdagi narsalarni eslab qolishga va qayta ishlashga yordam bering.
       Kelajakdagi tashriflar uchun foydalanuvchining afzalliklarini tushunish va saqlash.
       Reklamalarni kuzatib boring.
       Kelgusida sayt tajribalari va vositalarini yaxshiroq taqdim etish uchun sayt tashish va sayt o'zaro aloqalari haqida jamlangan ma'lumotlarni to'plash. Biz ushbu ma'lumotni o'z nomimizdan kuzatadigan ishonchli uchinchi tomon xizmatlaridan ham foydalanishimiz mumkin.
Siz har safar cookie yuborilganda kompyuteringiz sizni ogohlantirishi yoki barcha cookie-fayllarni o'chirib qo'yishingiz mumkin. Siz buni brauzer sozlamalari orqali amalga oshirasiz. Brauzer biroz boshqacha bo'lgani uchun, cookie fayllarini o'zgartirishning to'g'ri usulini bilish uchun brauzeringizning Yordam menyusiga qarang.
Foydalanuvchilar brauzerda cookie fayllarini o'chirib qo'ysa:
Agar siz cookie-fayllarni o'chirsangiz, saytning ba'zi xususiyatlari o'chirib qo'yiladi.

Uchinchi shaxslarning oshkor qilinishi
Agar foydalanuvchilarga oldindan ogohlantirmasak, biz sizning shaxsiy ma'lumotingizni sotmaymiz, savdo qilmaymiz yoki boshqa yo'l bilan boshqalarga bermaymiz. Bu tarkibga veb-saytlarni joylashtirish bo'yicha sheriklar va bizning veb-saytimizni boshqarish, biznesimizni yuritish yoki foydalanuvchilarimizga xizmat ko'rsatishda yordam beradigan boshqa tomonlar kirmaydi, garchi o'sha tomonlar ushbu ma'lumotni maxfiy saqlashga rozi bo'lsa. Shuningdek, biz qonunni buzish, saytimiz siyosatiga rioya qilish yoki o'zimiz yoki boshqalarning huquqlarini, mulkimiz yoki xavfsizligimizni himoya qilish uchun mos bo'lgan hollarda, biz ma'lumotlarni chiqarishimiz mumkin. 

Biroq, boshqa shaxslarga marketing, reklama yoki boshqa maqsadlarda foydalanish uchun shaxsan identifikatsiyalanmagan tashrif buyuruvchi ma'lumotlar berilishi mumkin.

Uchinchi tomon aloqalari
Vaqti-vaqti bilan o'z xohishimiz bilan veb-saytimizda uchinchi tomon mahsulotlarini yoki xizmatlarini taklif qilishimiz yoki taklif qilishimiz mumkin. Ushbu uchinchi tomon saytlari alohida va mustaqil maxfiylik siyosatlariga ega. Shuning uchun biz ushbu bog'lanadigan saytlarning mazmuni va faoliyati uchun mas'uliyat yoki mas'uliyatimiz yo'q. Shunga qaramay, biz saytimizning yaxlitligini himoya qilishni istaymiz va ushbu saytlar haqida har qanday fikr-mulohazalarni qabul qilamiz.

Google
Google'ning reklama talablarini Google'ning reklama tamoyillari bilan jamlash mumkin. Ular foydalanuvchilar uchun ijobiy tajribani ta'minlash uchun joylashtirilgan. https://support.google.com/adwordspolicy/answer/1316548?hl=en 

Bizning saytda Google AdSense reklama xizmatidan foydalanamiz.
Google, uchinchi tomon sotuvchisi sifatida, bizning saytimizda reklama qilish uchun cookie-fayllardan foydalanadi. Google-ning DART cookie-fayllaridan foydalanishi, bizning saytimizga va Internetdagi boshqa saytlarga avvalgi tashriflar asosida foydalanuvchilarimizga reklama qilish imkoniyatini beradi. Foydalanuvchilar Google reklama va kontent tarmog'ining maxfiylik siyosatiga tashrif buyurib, DART cookie-fayllaridan foydalanishni rad etishlari mumkin.
Biz quyidagilarni amalga oshirdik:
       Google AdSense bilan qayta ishlanmoqda
       Google Display Network Taqdimot hisobotlari
       Demografiya va qiziqishlar bo'yicha hisobot
       DoubleClick platformasi integratsiyasi
Biz, Google kabi uchinchi tomon sotuvchilari bilan birgalikda, foydalanuvchi bilan o'zaro aloqalar haqidagi ma'lumotlarni kompilyatsiya qilish uchun Google tomonidan birinchi tarafdagi cookie fayllarini (masalan, Google Analytics cookie fayllari) va uchinchi tomon cookieslarini (masalan, DoubleClick cookie fayllarini) yoki boshqa uchinchi tomon identifikatorlaridan foydalaning reklama taassurotlari va boshqa reklama xizmatlarining vazifalari bizning veb-saytimiz bilan bog'liq.
Bekor qilish:
Foydalanuvchilar sizning Google reklama sozlamalari sahifasidan foydalanib, sizni qanday reklama qilayotgani haqida imtiyozlarni belgilashlari mumkin. Shu bilan bir qatorda, siz Tarmoq reklama tashabbusini rad etish sahifasiga yoki Google Analytics Opt Out brauzerini qo'shib qo'yishingiz mumkin.

Kaliforniya Online Maxfiylikni Himoyalash Akti
CalOPPA - bu tijorat veb-saytlari va onlayn xizmatlaridan maxfiylik siyosatini joylashtirishni talab qiladigan birinchi davlat qonuni. Qonunning qamrovi Kaliforniya shtatidan tashqarida ham mavjud bo'lib, Qo'shma Shtatlardagi (va butun dunyo bo'ylab) Kaliforniya shtatidagi iste'molchilarning shaxsiy identifikatsiya qilinadigan ma'lumotlarini to'playdigan veb-saytlarni boshqaradigan har qanday shaxs yoki kompaniyadan o'z veb-saytida aniq maxfiylik siyosatini joylashtirilishi kerak. u bilan bo'lishilayotgan shaxslar yoki kompaniyalar. - Batafsil: http://consumercal.org/california-online-privacy-protection-act-caloppa/#sthash.0FdRbT51.dpuf
CalOPPA-ga ko'ra, quyidagilarga rozilik beramiz:
Foydalanuvchilar bizning saytimizga anonim ravishda kirishlari mumkin.
Ushbu maxfiylik siyosati yaratilgach, veb-saytimizga kirgandan so'ng, bizning asosiy sahifamizda yoki eng kamida, birinchi muhim sahifada unga havolani qo'shamiz.
Bizning Maxfiylik siyosatimiz havolasida "Maxfiylik" so'zi mavjud va uni yuqorida ko'rsatilgan sahifada osongina topish mumkin.
Maxfiylik siyosatidagi o'zgarishlar to'g'risida sizga xabar beriladi:
       Maxfiylik siyosati sahifasida
Shaxsiy ma'lumotlaringizni o'zgartirishi mumkin:
       Bizga elektron pochta orqali
       Hisobingizga kirish orqali
Bizning saytimiz "Signals Track Not Track" qanday qilib ishlaydi?
Do Not Track (DNT) brauzerining mexanizmi mavjud bo'lganda, signallarni kuzatib bormaslik va Kuzatilmasin, Cookie-ni ishlating yoki reklama ishlatmang.
Bizning saytimiz uchinchi tomonning xatti-harakatlarini kuzatish imkonini beradimi?
Shuni ham ta'kidlash kerakki, biz uchinchi tomonning xatti-harakatlarini kuzatishga ruxsat beramiz

COPPA (Bolalar Online Maxfiylik Himoyasi qonuni)
13 yoshgacha bo'lgan bolalarning shaxsiy ma'lumotlarini to'plash haqida gap ketganda, bolalarning onlayn maxfiyligini himoya qilish to'g'risidagi qonun (COPPA) ota-onalarni nazoratga oladi. Federal Savdo Komissiyasi, Qo'shma Shtatlarning iste'molchilar huquqlarini himoya qilish agentligi, COPPA qoidalariga rioya qiladi, bu veb-saytlar va onlayn xizmatlar operatorlari Internetda bolalarning shaxsiy hayoti va xavfsizligini himoya qilish uchun nima qilishi kerakligini aniqlaydi.

Biz 13 yoshga to'lmagan bolalarga alohida bozor bermaymiz.

Adolatli axborot amaliyoti
Fair Information Practices tamoyillari Amerika Qo'shma Shtatlaridagi maxfiylik qonunchiligining asosini tashkil qiladi va ular tarkibidagi tushunchalar butun dunyo bo'yicha ma'lumotlarni himoya qilish qonunlarini ishlab chiqishda muhim rol o'ynadi. Adolatli axborot amaliyoti printsiplarini tushunish va ularni qanday amalga oshirish kerakligi shaxsiy ma'lumotni himoya qiluvchi maxfiylik qonunlariga rioya qilish uchun juda muhimdir.

Adolatli axborot amaliyotlariga mos kelishi uchun, agar ma'lumotlar buzilgan bo'lsa, quyidagi javob choralarini ko'rasiz:
Sizni elektron pochta orqali xabardor qilamiz
       1 ish kuni ichida
Foydalanuvchilarga in-sayt xabarnomalari orqali xabar beramiz
       1 ish kuni ichida
Shuningdek, shaxslarni qayta ko'rib chiqish printsipiga rozilik beramiz, bu esa, shaxslar qonunga rioya qilmaydigan ma'lumotlar yig'uvchilariga va protsessorlarga nisbatan qonuniy ravishda amalga oshiriladigan huquqlarni amalga oshirish huquqiga ega bo'lishini talab qiladi. Ushbu tamoyil nafaqat shaxsiy foydalanuvchilarning ma'lumotlardan foydalanishga nisbatan huquqlarga ega bo'lishini emas, balki jismoniy shaxslar sudlar yoki davlat organlariga ma'lumotlarni qayta ishlovchilar tomonidan tekshirilmaslik va / yoki jinoiy javobgarlikka tortish uchun murojaat qilishlarini talab qiladi.

SPAMning qonuni
JON-SPAM qonuni - bu tijorat elektron pochta qoidalarini belgilab beruvchi, tijorat xabarlariga bo'lgan talablarni belgilaydigan, elektron pochta jo'natmalarini jo'natish huquqini berish huquqini beruvchi va qonunbuzarliklar uchun qattiq jazolarni beradigan qonun.

E-pochta manzilingizni quyidagilar uchun to'playmiz:
       Ma'lumot yuborish, so'rovlarga javob berish va / yoki boshqa so'rovlar yoki savollar
       Buyurtma buyurtmalarini va buyurtmalarga oid ma'lumot va yangilanishlarni yuborish.
       Mahsulotingiz va / yoki xizmatingiz bilan bog'liq qo'shimcha ma'lumotlarni yuboring
       Yakuniy operatsiyadan so'ng bizni pochta ro'yxatiga yuboring yoki mijozlarimizga elektron pochta xabarlarini yuboring.
CANSPAMga muvofiq bo'lish uchun quyidagilarga rozilik beramiz:
       Noto'g'ri yoki chalg'ituvchi mavzular yoki elektron pochta manzillarini ishlatmang.
       Xabarni qandaydir oqilona tarzda e'lon qilish.
       Bizning biznesimiz yoki sayt markazining jismoniy manzilini kiriting.
       Uchinchi tomon elektron pochtasi marketing xizmatlarini, agar ulardan foydalanilsa, moslashtirilsin.
       Obunani bekor qilish / bekor qilish so'rovlarini tezda hurmat qiling.
       Foydalanuvchilarning har bir elektron pochta manzili ostidagi havoladan foydalanib obunani bekor qilishga ruxsat bering.

Agar istalgan vaqtda kelajakdagi elektron pochta xabarlaridan foydalanishni bekor qilmoqchi bo'lsangiz, bizni elektron pochta orqali yuborishingiz mumkin
       Har bir elektron pochtaning pastki qismidagi ko'rsatmalarga amal qiling.

va biz darhol sizni olib tashlaymiz BARCHA yozishmalar.

Biz bilan bog'laning

 

Agar ushbu maxfiylik siyosati bilan bog'liq har qanday savol bo'lsa, quyida keltirilgan ma'lumotlardan foydalanib bizga murojaat qilishingiz mumkin.

forexlens.com
250 Yonge ko'chasi # 2201

Toronto, Ontario M5B2M6

Kanada
888-978-4868
So'nggi marta tahrirlangan 2018-05-23