Maxfiylik siyosati

Xizmat ko'rsatuvchi provayder mijozning ma'lumotlar bazasi ma'lumotlarini ijaraga bermaydi, sotmaydi, foydalana olmaydi va baribir foydalanmaydi. Ushbu ma'lumot iloji boricha qat'iy ravishda maxfiy saqlanadi.

Biz elektron pochta orqali biz bilan bog'lanadigan kishilarning elektron pochta manzillarini, iste'molchilar qaysi sahifalarga kirishlari yoki tashrif buyurishlari haqida ma'lumotlarning yig'indisi, taxminiy joylashuvi, IP manzili va iste'molchi ko'ngilli bo'lgan ma'lumotlar (so'rov ma'lumotlari va / yoki saytlarni ro'yxatga olish kabi) to'g'risida ma'lumot yig'amiz. biz to'playdigan ma'lumotlar veb-sahifalarimiz mazmunini va xizmatimiz sifatini yaxshilash uchun ishlatiladi.

Bizning xizmatlarimiz foydalanuvchilari uchun sizning ismingiz, kompaniya nomi, elektron pochta manzili, billing manzili va kredit karta ma'lumotlari kabi ma'lumotlarni so'raymiz. Biz to'plangan ma'lumotlardan quyidagi umumiy maqsadlarda foydalanamiz: mahsulotlar va xizmatlarni taqdim etish, billing, identifikatsiya va autentifikatsiya, xizmatlarni takomillashtirish, aloqa va tadqiqotlar.

Cookie bu oz miqdordagi ma'lumot bo'lib, ko'pincha noma'lum noyob identifikatorni o'z ichiga oladi, ular veb-sayt kompyuterlaridan brauzeringizga yuboriladi va kompyuteringizning qattiq diskida saqlanadi. Cookie fayllari bizning xizmatimizdan foydalanish uchun talab qilinadi. Biz cookie fayllaridan joriy sessiya ma'lumotlarini yozish uchun foydalanamiz, ammo doimiy cookie fayllaridan foydalanmang.

Biz taqdim etilgan xizmatlarni boshqarish uchun zarur bo'lgan zaruriy apparat, dasturiy ta'minot, tarmoq, saqlash va tegishli texnologiyalar bilan ta'minlash uchun uchinchi tomon sotuvchilari va hosting sheriklaridan foydalanamiz. Bizda kod, ma'lumotlar bazasi va ilova uchun barcha huquqlar mavjud bo'lsa ham, siz o'zingizning ma'lumotlaringizga bo'lgan barcha huquqlarni saqlab qolasiz.

Biz shaxsan aniqlanishi mumkin bo'lgan ma'lumotni maxsus holatlarda, masalan, chaqiruv varaqalariga rioya qilish yoki sizning harakatlaringiz Foydalanish shartlarini buzgan hollarda oshkor qilishimiz mumkin.

Biz vaqti-vaqti bilan ushbu siyosatni yangilab turishimiz mumkin va sizning shaxsiy ma'lumotlaringizga qanday munosabatda bo'lishingiz haqida sezilarli o'zgarishlar to'g'risida sizni qayd yozuvingiz uchun ko'rsatilgan asosiy elektron pochta manziliga xabar yuborish yoki saytimizga mashhur xabarni joylashtirish orqali xabar qilamiz. Bu voqea paytida ma'lumotlarni uzatishni o'z ichiga oladi Forex Lens boshqa kompaniya tomonidan sotib olingan yoki birlashtirilgan.

Ushbu maxfiylik siyosati "Shaxsiy shaxslar tomonidan identifikatsiyalanadigan ma'lumotlar" (PII) ning on-layn rejimida qanday foydalanilayotgani bilan bog'liq bo'lganlarga yaxshiroq xizmat ko'rsatish uchun tuzilgan. PII, AQSh maxfiylik huquqi va axborot xavfsizligida tasvirlanganidek, o'z-o'zidan yoki boshqa ma'lumotlar bilan bir shaxsni identifikatsiyalash, ular bilan bog'lanish yoki topishga yoki shaxsni aniqlashga yordam beradigan ma'lumotdir. Bizning shaxsiy ma'lumotingizni to'plash, undan foydalanish, himoya qilish yoki boshqa tarzda o'z veb-saytimizga muvofiq shaxsiy tanish bilishingizni aniq tushunish uchun maxfiylik siyosatimizni diqqat bilan o'qing.

Blogumga, veb-saytimizga yoki ilovaga tashrif buyuradigan odamlardan qanday shaxsiy ma'lumot to'play olamiz?
Kerakli hollarda bizning saytimizda ro'yxatdan o'tish yoki ro'yxatdan o'tish paytida sizdan o'zingizning tajribangizda sizga yordam berish uchun ismingiz, elektron pochta manzilingiz, pochta manzili, telefon raqami, kredit karta ma'lumotlari, ijtimoiy xavfsizlik raqami, maxsus maydonlar yoki boshqa ma'lumotlarni kiritishingiz so'ralishi mumkin.
Axborotni qachon yig'amiz?
Bizning saytda ro'yxatdan o'tganingizda, buyurtma berganingizda, axborotga obuna bo'lishingiz, so'rovnomaga javob berishingiz, arizani to'ldirishingiz, Jonli suhbatdan foydalanishingiz, Yordam chiptasini ochishingiz yoki saytimizdagi ma'lumotni kiritishda Sizdan ma'lumot yig'amiz.

Bizga mahsulotlarimiz yoki xizmatlarimiz haqida fikr-mulohazalarni taqdim eting Browse

Qanday qilib biz sizning ma'lumotlarni foydalanasiz?
Biz ro'yxatga olish, sotib olish, bizning axborotnomamizga a'zo bo'lish, so'rov yoki marketing muloqotiga javob berish, veb-saytni ko'rib chiqish yoki boshqa sayt xususiyatlarini quyidagi usullardan foydalanganingizda biz sizdan to'playdigan ma'lumotlardan foydalanishimiz mumkin:

Tajribangizni shaxsiylashtirish va sizga eng qiziqadigan kontent va mahsulot takliflarini taqdim etishga ruxsat berish.
Sizga yaxshi xizmat qilish uchun veb-saytimizni yaxshilash.
Sizga mijozlarga xizmat ko'rsatish talablariga javob berishda sizni yaxshi xizmat qilishga imkon berish uchun.
Tanlov, reklama, so'rov yoki boshqa sayt xususiyatini boshqarish uchun.
Sizning operatsiyalaringizni tezda amalga oshirish uchun.
Reytinglar va xizmatlar yoki mahsulotlarni tekshirish uchun
Ularni yozishdan keyin kuzatib borish (jonli chat, elektron pochta yoki telefon so'rovlari)

Ma'lumotingizni qanday himoya qilamiz?
Bizning saytimiz sizning saytingizga iloji boricha xavfsiz bo'lish uchun muntazam ravishda xavfsizlik teshiklari va ma'lum zaifliklar uchun skaner qilinadi.

Biz muntazam ravishda zararli dasturlardan foydalanamiz.

Sizning shaxsiy ma'lumotlaringiz ishonchli tarmoqlar orqasida joylashgan bo'lib, bunday tizimlarga faqat maxsus huquqlarga ega bo'lgan cheklangan miqdordagi shaxslargina kirishlari mumkin va bu ma'lumotlarning maxfiyligini ta'minlashi shart. Bundan tashqari, sizga etkazadigan barcha sezgir / kredit ma'lumotlari Secure Socket Layer (SSL) texnologiyasi yordamida shifrlangan.
Foydalanuvchiga sizning shaxsiy ma'lumotlaringizning xavfsizligini ta'minlash uchun buyurtma kiritgan, yuborgan yoki ma'lumotlarga kirganida turli xil xavfsizlik choralarini qo'llaymiz.
Barcha operatsiyalar shluzi provayderi orqali ishlaydi va bizning serverlarimizda saqlanmaydi yoki ishlov berilmaydi.

"Cookie" dan foydalanamizmi?
Ha. Cookie fayllari sayt yoki uning xizmat ko'rsatuvchi provayderingiz sizning veb-brauzeringiz orqali (agar ruxsat berilsa) sayt yoki xizmat provayderining tizimlariga brauzeringizni tanib olish va ba'zi ma'lumotlarni olish va xotirlash imkonini beradigan kompyuteringizning qattiq diskiga o'tkazadigan kichik fayllardir. Misol uchun, xaridlaringizdagi narsalarni eslash va ularni qayta ishlashga yordam berish uchun cookie-fayllardan foydalanamiz. Bundan tashqari, ular avvalgi yoki joriy sayt faoliyatiga asoslangan sizning afzalliklaringizni yaxshiroq tushunishimizga yordam beradi. Bu sizga yaxshi xizmatlarni taqdim etish imkonini beradi. Bundan tashqari, biz kelgusida sayt tajribalari va vositalarini yaxshiroq taqdim etishimiz uchun saytlar trafigi va saytlar bilan ishlash bo'yicha jamlangan ma'lumotlarni to'plashda cookie fayllaridan foydalanamiz.
Cookie-fayllarni quyidagilarga ishlatamiz:
Savatdagi narsalarni eslab qolishga va qayta ishlashga yordam bering.
Kelajakdagi tashriflar uchun foydalanuvchi imtiyozlarini tushunish va saqlash.
Reklamalarni kuzatib boring.
Kelgusida sayt tajribalari va vositalarini yaxshiroq taqdim etish uchun sayt tashish va sayt o'zaro aloqalari haqida jamlangan ma'lumotlarni to'plash. Biz ushbu ma'lumotni o'z nomimizdan kuzatadigan ishonchli uchinchi tomon xizmatlaridan ham foydalanishimiz mumkin.
Cookie yuborilgan har safar kompyuteringiz sizni ogohlantirishi mumkin yoki siz barcha cookie-fayllarni o'chirishni tanlashingiz mumkin. Buni brauzeringiz sozlamalari orqali amalga oshirasiz. Brauzer biroz boshqacha ekan, brauzeringizning yordam menyusiga cookie fayllarini o'zgartirishning to'g'ri yo'lini o'rganish uchun qarang.
Foydalanuvchilar brauzerda cookie fayllarini o'chirib qo'ysa:
Agar siz cookie-fayllarni o'chirsangiz, saytning ba'zi xususiyatlari o'chirib qo'yiladi.

Uchinchi shaxslarning oshkor qilinishi
Foydalanuvchilarni oldindan xabardor qilmasak, biz shaxsan identifikatsiya qilinadigan ma'lumotni sotish, sotish yoki tashqi tomonlarga o'tkazishimiz shart emas. Bu veb-saytingizni boshqarishda, biznesimizni yuritishda yoki foydalanuvchilarimizga xizmat ko'rsatishda bizga yordam beradigan veb-saytlarni hosting sheriklari va boshqa partiyalarni o'z ichiga olmaydi, chunki ushbu ma'lumotlar ushbu ma'lumotni maxfiy saqlashga rozi. Shuningdek, biz qonunga rioya qilish, sayt qoidalarini bajarish yoki o'zimiz yoki boshqalarning huquqlarini, mulkini yoki xavfsizligini himoya qilish uchun mos keladigan ma'lumotni chiqaramiz.

Biroq, boshqa shaxslarga marketing, reklama yoki boshqa maqsadlarda foydalanish uchun shaxsan identifikatsiyalanmagan tashrif buyuruvchi ma'lumotlar berilishi mumkin.

Uchinchi tomon aloqalari
Vaqti-vaqti bilan o'z xohishimiz bilan veb-saytimizda uchinchi tomon mahsulotlarini yoki xizmatlarini taklif qilishimiz yoki taklif qilishimiz mumkin. Ushbu uchinchi tomon saytlari alohida va mustaqil maxfiylik siyosatlariga ega. Shuning uchun biz ushbu bog'lanadigan saytlarning mazmuni va faoliyati uchun mas'uliyat yoki mas'uliyatimiz yo'q. Shunga qaramay, biz saytimizning yaxlitligini himoya qilishni istaymiz va ushbu saytlar haqida har qanday fikr-mulohazalarni qabul qilamiz.

Google
Google reklama talablarini Google reklama qonun-qoidalari bilan ifodalash mumkin. Ular foydalanuvchilar uchun ijobiy tajriba ko'rsatish uchun joylashtirilgan. https://support.google.com/adwordspolicy/answer/1316548?hl=en

Bizning saytda Google AdSense reklama xizmatidan foydalanamiz.
Google, uchinchi tomon sotuvchisi sifatida bizning saytimizda reklama qilish uchun cookie-fayllardan foydalanadi. Google-ning DART cookie-fayllaridan foydalanishi, bizning saytimizga va internetdagi boshqa saytlarga avvalgi tashriflar asosida foydalanuvchilarga reklamalar berishga imkon beradi. Foydalanuvchilar Google reklama va kontent tarmog'ining maxfiylik siyosatiga tashrif buyurib, Tortish cookie-fayllaridan foydalanishni rad etishlari mumkin.
Biz quyidagilarni amalga oshirdik:
Google AdSense bilan qayta ishlanmoqda
Google Display Network Taqdimot hisobotlari
Demografiya va qiziqishlar bo'yicha hisobot
DoubleClick platformasi integratsiyasi
Biz, Google kabi uchinchi tomon sotuvchilari bilan birgalikda, foydalanuvchi bilan o'zaro aloqalar haqidagi ma'lumotlarni kompilyatsiya qilish uchun Google tomonidan birinchi tarafdagi cookie fayllarini (masalan, Google Analytics cookie fayllari) va uchinchi tomon cookieslarini (masalan, DoubleClick cookie fayllarini) yoki boshqa uchinchi tomon identifikatorlaridan foydalaning reklama taassurotlari va boshqa reklama xizmatlarining vazifalari bizning veb-saytimiz bilan bog'liq.
Bekor qilish:
Foydalanuvchilar sizning Google reklama sozlamalari sahifasidan foydalanib, sizni qanday reklama qilayotgani haqida imtiyozlarni belgilashlari mumkin. Shu bilan bir qatorda, siz Tarmoq reklama tashabbusini rad etish sahifasiga yoki Google Analytics Opt Out brauzerini qo'shib qo'yishingiz mumkin.

Kaliforniya Online Maxfiylikni Himoyalash Akti
CalOPPA - maxfiylik siyosatini e'lon qilish uchun tijorat veb-saytlari va onlayn xizmatlardan foydalanishni talab qiluvchi birinchi davlat qonuni. Qonunning erishilishi Kaliforniyadan tashqarida, Kaliforniyadagi iste'molchilarning shaxsiy identifikatsiyalangan ma'lumotlarini to'playdigan veb-saytlar faoliyat yuritadigan, o'z veb-saytida aniq ma'lumot to'playdigan va bu ma'lumotni joylashtiradigan veb-saytida ishlaydigan har qanday shaxs yoki kompaniyani talab qilish uchun Kaliforniya shtatidan tashqariga chiqadi. shaxslar yoki ular bilan birgalikda foydalanadigan kompaniyalar. - Ko'ring: http://consumercal.org/california-online-privacy-protection-act-caloppa/#sthash.0FdRbT51.dpuf
CalOPPA-ga ko'ra, quyidagilarga rozilik beramiz:
Foydalanuvchilar bizning saytimizga anonim ravishda kirishlari mumkin.
Ushbu maxfiylik siyosati yaratilgach, veb-saytimizga kirgandan so'ng, bizning asosiy sahifamizda yoki eng kamida, birinchi muhim sahifada unga havolani qo'shamiz.
Maxfiylik siyosati linkimiz "Maxfiylik" so'zini o'z ichiga oladi va osongina yuqorida ko'rsatilgan sahifada topiladi.
Maxfiylik siyosatidagi o'zgarishlar to'g'risida sizga xabar beriladi:
Maxfiylik siyosati sahifasida
Shaxsiy ma'lumotlaringizni o'zgartirishi mumkin:
Bizga elektron pochta orqali
Hisobingizga kirish orqali
Bizning saytimiz "Signals Track Not Track" qanday qilib ishlaydi?
Do Not Track (DNT) brauzerining mexanizmi mavjud bo'lganda, signallarni kuzatib bormaslik va Kuzatilmasin, Cookie-ni ishlating yoki reklama ishlatmang.
Bizning saytimiz uchinchi tomonning xatti-harakatlarini kuzatish imkonini beradimi?
Shuningdek, biz uchinchi tomonning qiziqishlariga rioya etilishini ta'minlashga e'tibor qaratishimiz kerak

COPPA (Bolalar Online Maxfiylik Himoyasi qonuni)
13 yoshgacha bo'lgan bolalardan shaxsiy ma'lumotlarning to'planishiga kelsak, Bolalar Onlayn Maxfiylik Himoyasi Akti (COPPA) ota-onalarni nazorat qiladi. Federal savdo komissiyasi, Amerika Qo'shma Shtatlari iste'molchilar huquqlarini himoya qilish agentligi, COPPA qoidasini majburiy bajaradi, bu esa bolalarning shaxsiy hayoti va xavfsizligini himoya qilish uchun veb-saytlar va onlayn xizmatlarning operatorlarini qanday amalga oshirishi kerakligini ko'rsatadi.

Biz 13 yoshga to'lmagan bolalarga alohida bozor bermaymiz.

Adolatli axborot amaliyoti
Fair Information Practices tamoyillari Amerika Qo'shma Shtatlaridagi maxfiylik qonunchiligining asosini tashkil qiladi va ular tarkibidagi tushunchalar butun dunyo bo'yicha ma'lumotlarni himoya qilish qonunlarini ishlab chiqishda muhim rol o'ynadi. Adolatli axborot amaliyoti printsiplarini tushunish va ularni qanday amalga oshirish kerakligi shaxsiy ma'lumotni himoya qiluvchi maxfiylik qonunlariga rioya qilish uchun juda muhimdir.

Adolatli axborot amaliyotlariga mos kelishi uchun, agar ma'lumotlar buzilgan bo'lsa, quyidagi javob choralarini ko'rasiz:
Sizni elektron pochta orqali xabardor qilamiz
1 ish kuni ichida
Foydalanuvchilarga in-sayt xabarnomalari orqali xabar beramiz
1 ish kuni ichida
Shuningdek, shaxslarni qayta ko'rib chiqish printsipiga rozilik beramiz, bu esa, shaxslar qonunga rioya qilmaydigan ma'lumotlar yig'uvchilariga va protsessorlarga nisbatan qonuniy ravishda amalga oshiriladigan huquqlarni amalga oshirish huquqiga ega bo'lishini talab qiladi. Ushbu tamoyil nafaqat shaxsiy foydalanuvchilarning ma'lumotlardan foydalanishga nisbatan huquqlarga ega bo'lishini emas, balki jismoniy shaxslar sudlar yoki davlat organlariga ma'lumotlarni qayta ishlovchilar tomonidan tekshirilmaslik va / yoki jinoiy javobgarlikka tortish uchun murojaat qilishlarini talab qiladi.

SPAMning qonuni
JON-SPAM qonuni - bu tijorat elektron pochta qoidalarini belgilab beruvchi, tijorat xabarlariga bo'lgan talablarni belgilaydigan, elektron pochta jo'natmalarini jo'natish huquqini berish huquqini beruvchi va qonunbuzarliklar uchun qattiq jazolarni beradigan qonun.

E-pochta manzilingizni quyidagilar uchun to'playmiz:
Ma'lumot yuborish, so'rovlarga javob berish va / yoki boshqa so'rovlar yoki savollar
Buyurtma buyurtmalarini va buyurtmalarga oid ma'lumot va yangilanishlarni yuborish.
Mahsulotingiz va / yoki xizmatingiz bilan bog'liq qo'shimcha ma'lumotlarni yuboring
Yakuniy operatsiyadan so'ng bizni pochta ro'yxatiga yuboring yoki mijozlarimizga elektron pochta xabarlarini yuboring.
CANSPAMga muvofiq bo'lish uchun quyidagilarga rozilik beramiz:
Noto'g'ri yoki chalg'ituvchi mavzular yoki elektron pochta manzillarini ishlatmang.
Xabarni qandaydir oqilona tarzda e'lon qilish.
Bizning biznesimiz yoki sayt markazining jismoniy manzilini kiriting.
Uchinchi tomon elektron pochtasi marketing xizmatlarini, agar ulardan foydalanilsa, moslashtirilsin.
Obunani bekor qilish / bekor qilish so'rovlarini tezda hurmat qiling.
Foydalanuvchilarning har bir elektron pochta manzili ostidagi havoladan foydalanib obunani bekor qilishga ruxsat bering.

Agar istalgan vaqtda kelajakdagi elektron pochta xabarlaridan foydalanishni bekor qilmoqchi bo'lsangiz, bizni elektron pochta orqali yuborishingiz mumkin
Har bir elektron pochtaning pastki qismidagi ko'rsatmalarga amal qiling.

va biz darhol sizni olib tashlaymiz BARCHA yozishmalar.

Biz bilan bog'laning

Agar ushbu maxfiylik siyosati bilan bog'liq har qanday savol bo'lsa, quyida keltirilgan ma'lumotlardan foydalanib bizga murojaat qilishingiz mumkin.

forexlens.com
250 Yonge ko'chasi # 2201

Toronto, Ontario M5B2M6

Kanada
888-978-4868
So'nggi marta tahrirlangan 2018-05-23