Posts

Minyak AS Kangen Diasupkeun Sakali Deui Nalika Dolar Ditunda

Minyak AS Kangen Diasupkeun Sakali Deui Nalika Dolar Ditunda

, ,
Nalika Dolar bajoang sakali deui sareng arah arah, Minyak mentah (Minyak AS) parantos ngajantenkeun jangkung luhur anyar pikeun sataun sareng ngupayakeun ngadorong langkung luhur. Saatos sigana kamungkinan yén Indéks Dolar AS (DXY) bakal ningali deui 89.700, banténg…
Lonjakan Dolar dina Laporan Pakasaban ADP + Entri Asih Minyak Ditunggu

Lonjakan Dolar dina Laporan Pakasaban ADP + Entri Asih Minyak Ditunggu

, ,
Indéks Dolar AS (DXY) naék 0.65% sadinten sabab nomer padamelan ADP kaluar langkung saé tibatan anu diarepkeun. Sanaos kitu, Minyak Mentah (Minyak) siap-siap pikeun éntri panjang. Isuk-isuk nomer padamelan ADP kaluar dina 978,000 dibanding ramalan 645,000.…
Dolar Nolak 90.00, Momen Emas sareng Oli Jauh tina Éntri!

Dolar Nolak 90.00, Momen Emas sareng Oli Jauh tina Éntri!

, ,
Indéks Dolar AS (DXY) sakali deui nampik 90.00 saatos kunjungan pondok. Kalayan diémutan éta, Emas sareng Minyak Mentah (Minyak) duanana ningali nyorong langkung luhur ngalawan Dolar anu lemah. 4-6 minggu kamari parantos janten perjuangan pikeun Dolar salaku…
DXY Neruskeun Push Handap + Soca Emas 1911 kanggo kangen

DXY Neruskeun Push Handap + Soca Emas 1911 kanggo kangen

, ,
Saatos gelombang gancang ngamimitian Jumaah kamari, Indéks Dolar AS deui dihandap 90.00 sareng mudah-mudahan pilari langkung handap. Hasilna, Gold (XAUUSD) nyetél suku salajengna na langkung luhur. Bulan Méi henteu saé teuing ka padagang sabab Dolar ...
Dolar Nyitak Doji + Emas sareng Minyak Ngarepkeun Minggu payun?

Dolar Nyitak Doji + Emas sareng Minyak Ngarepkeun Minggu payun?

, ,
Dolar ngeureunkeun saminggu dina kaayaan teu leres sabab harga nyetak lilin doji. Éta sigana mangrupikeun kamungkinan anu nyata pikeun para padagang manjangan Emas sareng Minyak Mentah (Minyak) minggu payun sabab duanana komoditas ngadeukeutan taun ayeuna. Salami opat minggu ka pengker,…
Pasar Pindah Choppy Tapi USDCHF sareng USDCAD Kedah Turun

Pasar Pindah Choppy Tapi USDCHF sareng USDCAD Kedah Turun

, ,
Pasar parantos nyéépkeun sebagian besar Méi dina kaayaan kacau. Sanaos kabiasaan anu teu leres tina Dolar, duanana USDCHF sareng USDCAD kedah lungsur minggu payun. Saatos Dolar nyiptakeun low dina mimiti minggu caket 89.700. Saatos harga mana…
Kauntungan Pondok USDCHF + DXY Neruskeun Downtrend

Kauntungan Pondok USDCHF + DXY Neruskeun Downtrend

, ,
Indéks Dolar AS (DXY) ngan ukur tiasa tetep bullish sadinten sateuacan ngagentos dina tekenan banténg. Hasilna, calana pondok pikeun USDCHF parantos nguntungkeun. Saatos kebangkitan ringkas kamari, Dolar sakali deui dina jalur…
USDCHF sareng USDCAD Shorts Siap janten Turun Dolar

USDCHF sareng USDCAD Shorts Siap janten Turun Dolar

, ,
Nalika urang lebet kana satengahing minggu dagang, Dolar parantos milih jalanna sareng janten seueur jurusan. Dolar anu lemah kedah nyababkeun mata uang sanés sapertos Swiss Franc sareng Kanada Loonie tepi ka langkung luhur. Indéks Dolar AS ngagaduhan…
Dolar pikeun Didatangan 90.00 + Cryptos dina Pasar Bear?

Dolar pikeun Didatangan 90.00 + Cryptos dina Pasar Bear?

, ,
Dolar badé ningali deui tingkat psikologis konci 90.00 sabab biruang ngontrol sakali deui. Dina babandingan, pasar crypto ogé ngalih kana fase bear sabab Bitcoin turun handap 45,000 pikeun kahiji kalina dina sababaraha bulan. Saatos terakhir…
Bears Dolar Balik, Bitcoin sareng Ethereum Longs Diasupkeun

Bears Dolar Balik, Bitcoin sareng Ethereum Longs Diasupkeun

, ,
Saatos nyéépkeun sabagian ageung saminggu (kacuali dinten Rebo) nyangkut dina kulem, Dolar AS parantos hudang dina dinten dagang terakhir dina saminggu. Samentawis éta, pasar crypto nunjukkeun tanda-tanda kabangkitan saatos mimiti lambat ka Méi. Poean…