kabijakan privasi

Panyadia ladénan éta moal ngéwa, ngajual, ngaksés atanapi sanés nganggo inpormasi databés nasabah palanggan. Inpormasi ieu bakal dijaga sacara rahasia dina cara anu pangluhurna.

Kami ngumpulkeun alamat email tina jalma anu komunikasi sareng email, ngahijikeun inpormasi ngeunaan halaman naon anu diaksés atanapi kunjungan para konsumen, perkiraan lokasi, alamat IP, sareng inpormasi anu dikolaborasi ku konsumen (sapertos inpormasi survey sareng / atanapi registrasi situs) .Inpormasi kami kumpulkeun dianggo pikeun ningkatkeun eusi halaman wéb urang sareng kualitas jasa urang.

Kami naroskeun inpormasi sapertos nami anjeun, nami perusahaan, alamat email, alamat tagihan sareng inpormasi kartu kiridit kanggo pangguna jasa kami. Kami nganggo inpormasi anu dikumpulkeun pikeun tujuan umum di handap ieu: produk sareng jasa nyayogikeun, tagihan, idéntifikasi sareng auténtikasi, paningkatan jasa, kontak, sareng panilitian.

Cookie mangrupikeun sajumlah alit data, anu sering kalebet idéntifikasi unik anonim, anu dikirim ka panyungsi anjeun tina komputer halaman wéb sareng disimpen dina hard drive komputer anjeun. Cookies diwajibkeun ngagunakeun jasa kami. Kami nganggo cookies pikeun ngarekam inpormasi sési ayeuna, tapi henteu nganggo cookies permanén.

Kami nganggo ngical parpol sareng pihak mitra anu nyayogikeun hardware, perangkat lunak, jaringan, panyimpen sareng téknologi anu diperlukeun pikeun ngajalankeun jasa anu disayogikeun. Sanajan urang gaduh kode, basis data sareng sadaya hak kana aplikasi, anjeun tetep sadayana hak kana data anjeun.

Urang tiasa ngungkabkeun inpormasi anu tiasa diidentipikasi sacara pribadi dina kaayaan anu khusus, sapertos patuh sapina atanapi nalika tindakan anjeun ngalanggar Sarat Service.

Kami tiasa ngénggalan kawijakan ieu périodik sareng ngabéjaan ka anjeun ngeunaan perobihan anu penting dina cara ngubaran inpormasi pribadi ku ngirimkeun béwara ka alamat email primér anu didaptarkeun kanggo akun anjeun atanapi ku cara nempatkeun peringatan anu penting dina situs kami. Ieu kalebet transfer data dina kagiatan éta Forex Lens dikaluarkeun ku atanapi ngagabung sareng perusahaan sanés.

Kawijakan privasi ieu dikumpulkeun pikeun ngaladénan langkung hadé pikeun anu paduli ku kumaha 'Inpormasi Dinten Hasilna Pribadi' (PII) aranjeunna dianggo sacara online. PII, sakumaha dijelaskeun dina hukum privasi AS sareng kaamanan inpormasi, nyaéta inpormasi anu tiasa dianggo nyalira atanapi nganggo inpormasi sanésna pikeun ngidentipikasi, ngahubungi, atanapi milarian jalma tunggal, atanapi pikeun ngaidentipikasi hiji jalma dina kontéks. Punten bacakeun kabijakan privasi kami sacara saksama pikeun meunangkeun pamahaman anu jelas ngeunaan kumaha kami ngumpulkeun, ngagunakeun, ngajagaan atanapi upami henteu padu inpormasi diidentipikasi Pribadi anu saluyu sareng situs wéb urang.

Naon informasi pribadi urang kumpulkeun ti urang nu didatangan blog urang, ramatloka atanapi aplikasi?
Nalika mesen atanapi ngadaptar dina situs kami, sakumaha luyu, anjeun tiasa dipenta pikeun nuliskeun nami anjeun, alamat email, alamat surat, nomer telepon, inpormasi kartu kiridit, nomer kaamanan sosial, Bidang Adat atanapi rinci sanés pikeun ngabantosan pangalaman anjeun.
Nalika urang ngumpulkeun informasi?
Urang ngumpulkeun informasi ti anjeun nalika anjeun ngadaptar dina situs urang, nempatkeun urutan, ngalanggan kana newsletter, ngabales survéy hiji, eusian formulir, Paké Live Chat, Buka Tiket Rojongan atanapi ngasupkeun inpormasi dina situs urang.

Nyayogikeun tanggepan pikeun produk atanapi jasa Taliti 

Kumaha ieu kami nganggo informasi Anjeun?
Urang bisa make inpo urang kumpulkeun ti anjeun lamun anjeun ngadaptar, sangkan meuli hiji, sign up for newsletter urang, ngabales komunikasi survey atanapi marketing, internetan ramatloka, atanapi migunakeun loka tangtu sejen pitur dina cara di handap ieu:

       Pikeun nyaluyukeun setelan pangalaman anjeun sarta pikeun ngidinan kami pikeun nganteurkeun jinis eusi na produk kurban nu anjeun paling resep.
       Pikeun ngaronjatkeun ramatloka kami guna hadé ngawula anjeun.
       Pikeun ngidinan kami pikeun layanan hadé anjeun ngarespon kana requests layanan palanggan Anjeun.
       Pikeun administer hiji kontes, promosi, survéy atawa fitur loka lianna.
       Pikeun gancang ngolah transaksi Anjeun.
       Pikeun ménta ratings sarta ulasan ngeunaan jasa atawa produk
       Nuturkeun nepi ka aranjeunna sanggeus susuratan (live obrolan, email atanapi telepon inquiries)

Kumaha urang ngajaga inpormasi anjeun?
ramatloka kami geus discan on rutin pikeun liang kaamanan sarta vulnerabilities dipikawanoh dina urutan sangkan nganjang anjeun ka situs urang salaku aman-gancang.

Urang make Nyeken Malware biasa.

inpo pribadi anjeun ngandung balik jaringan aman tur ngan bisa diasupan ku jumlah kawates jalma anu boga hak aksés husus ka sistem misalna, sarta anu diperlukeun tetep informasi rahasia. Sajaba ti éta, sagala informasi sénsitip / kiridit nu nyadiakeun keur énkripsi via aman stop kontak Lapisan téhnologi (SSL).
Urang ngalaksanakeun rupa-rupa ukuran kaamanan lamun pamaké tempat hiji urutan asup, submits, atawa aksés informasi maranéhna pikeun ngajaga kasalametan informasi pribadi anjeun.
Kabéh transaksi anu diolah ngaliwatan hiji panyadia gateway na teu disimpen atanapi olahan dina server kami.

Naha kami nganggo 'cookies'?
Leres. Cookie mangrupikeun file alit anu situs atanapi panyadia jasa na mindahkeun kana hard drive komputer anjeun ngalangkungan pangotéktak Wéb anjeun (upami anjeun ngamungkinkeun) anu ngamungkinkeun sistem situs atanapi panyadia layanan pikeun mikawanoh panyungsi anjeun sareng néwak sareng émut inpormasi anu tangtu. Salaku conto, kami nganggo cookies pikeun ngabantosan kami pikeun émut sareng ngolah barang dina karanjang balanja anjeun. Éta ogé dipaké pikeun ngabantosan kami ngartos karesep anjeun dumasar kana kagiatan situs sateuacanna atanapi ayeuna, anu ngamungkinkeun urang masihan anjeun jasa anu ningkat. Kami ogé nganggo cookies pikeun ngabantosan kami nyusun data agrégat ngeunaan patalimarga situs sareng interaksi situs sahingga urang tiasa nawiskeun pangalaman situs anu langkung saé sareng alat di payun.
Urang make cookies ka:
       Pitulung nginget sareng ngolah barang dina karanjang balanja.
       Ngartos sareng nyimpen preferensi pangguna pikeun kunjungan ka hareup.
       Ngalacak advertisements.
       Compile data agrégat ngeunaan lalulintas situs jeung interaksi situs guna nawiskeun pangalaman situs hadé tur parabot di mangsa nu bakal datang. Urang ogé bisa maké ladénan pihak-katilu dipercaya yén lagu inpo ieu atas nama urang.
Anjeun tiasa milih komputer ngingetkeun anjeun unggal cookie dikirim, atanapi anjeun tiasa milih pikeun mareuman sadaya cookies. Anjeun ngalakukeun ieu ngaliwatan setélan pangotéktak anjeun. Kusabab panyungsi rada béda, tingali dina Menu Pitulung panyungsi anjeun pikeun diajar cara anu leres pikeun ngarobih cookies anjeun.
Upami pamaké mareuman cookies dina panyungsi na:
Upami anjeun pareum cookies bakal pareum sababaraha fitur situs.

panyingkepan pihak-katilu
Kami henteu ngajual, padagangan, atanapi upami henteu pangiriman ka luar pihak Émbaran Diri Diidentipikasi dialamun kecuali kami nyayogikeun pangguna sateuacanna. Ieu henteu ngalebetkeun pasangan situs wéb sareng pihak-pihak sanés anu ngabantosan kami dina ngoperasikeun situs wéb, ngalaksanakeun usaha, atanapi ngaladikeun pangguna ka kami, salami pihak-pihak parantos satuju ngajaga inpormasi ieu. Urang ogé tiasa ngaleupaskeun inpormasi nalika ngaleupaskeun cocog pikeun matuh hukum, ngalaksanakeun kawijakan situs urang, atanapi ngajagi hak milik urang atanapi batur, harta atanapi kaamanan. 

Sanajan kitu, informasi nganjang non-pribadi diwanoh bisa jadi disadiakeun ka pihak sejen pikeun pamasaran, iklan, atawa nu lianna.

Tumbu pihak-katilu
Aya kalana, di kawijaksanaan urang, urang bisa ngawengku atanapi nawiskeun produk atawa jasa pihak-pihak di ramatloka urang. situs pihak-katilu ieu boga kawijakan privasi misah tur bebas. kituna kami teu boga tanggung jawab atawa liability keur eusi na kagiatan ieu situs numbu. Mangkaning kami neangan ngajaga integritas situs urang jeung ngabagéakeun eupan balik wae ngeunaan loka ieu.

Google
Syarat pariwara Google tiasa dijumlahkeun ku Prinsip Iklan Google. Éta disimpen di tempat pikeun masihan pangalaman positip pikeun pangguna. https://support.google.com/adwordspolicy/answer/1316548?hl=en 

Urang make Advertising Google Adsense on ramatloka urang.
Google, salaku ngajual pihak katilu, nganggo cookies pikeun ngalayanan iklan dina situs urang. Pamakéan Google tina cookie DART ngamungkinkeun éta pikeun ngalayanan iklan ka pangguna dumasar kana kunjungan sateuacana kana situs kami sareng situs sanés dina Internét. Pangguna tiasa milih kaluar tina pamakéan cookie DART ku ngadatangan kawijakan privasi Google Ad sareng Kandungan Network.
Kami geus dilaksanakeun handap:
       Remarketing kalawan Google Adsense
       Ngalaporkeun gambaran Network Témbongkeun Google
       Démografi jeung kapentingan Ngalaporkeun
       Pamaduan DoubleClick Platform
Urang marengan ngical paralatan pihak-katilu kayaning Google maké cookies mimitina-pihak (saperti cookies Google Analytics) jeung cookies pihak-katilu (kayaning cookie DoubleClick) atanapi identifiers pihak-katilu sejenna babarengan pikeun compile data ngeunaan interaksi pamaké kalawan tayangan iklan jeung fungsi layanan iklan séjén sabab nyaritakeun ramatloka urang.
Opting kaluar:
Pamaké bisa nyetél nu dipikaresep kanggo kumaha Google advertises ka anjeun migunakeun kaca Setélan Ad Google. Alternatipna, Anjeun bisa milih kaluar baé ku kaca Network Advertising prakarsa milih Out atawa ku cara make Google Analytics milih Out Browser nambahkeun on.

California Protection Privasi Online Act
CalOPPA mangrupikeun undang-undang nagara anu mimiti di nagara éta anu meryogikeun halaman wéb komérsial sareng jasa online masang kabijakan privasi. Jangkauan hukum dugi ka saluareun California kanggo meryogikeun saha waé perusahaan atanapi perusahaan di Amérika Serikat (sareng panginten dunya) anu ngoperasikeun situs wéb anu ngumpulkeun Inpormasi Diidentifikasi Pribadi ti konsumén California pikeun masang kabijakan privasi anu jelas dina halaman wéb na anu nyatakeun persis inpormasi anu dikumpulkeun sareng jalma-jalma individu atanapi perusahaan anu mana éta dibagi. - Tingali langkung seueur di: http://consumercal.org/california-online-privacy-protection-act-caloppa/#sthash.0FdRbT51.dpuf
Numutkeun CalOPPA, urang satuju kana di handap:
Pamaké bisa didatangan situs urang anonim.
Sakali kawijakan privasi ieu dijieun, urang bakal nambahan tumbu ka dinya dina kaca imah urang atawa sakumaha minimum a, dina kaca signifikan munggaran sanggeus ngasupkeun ramatloka urang.
Tautan Kawijakan Privasi kami kalebet kecap 'Privasi' sareng gampang dipendakan dina halaman anu parantos ditangtoskeun di luhur.
Anjeun bakal dibere beja naon parobahan Sarat jeung Kaayaan Pamakéan:
       Di Page Sarat jeung Kaayaan Pamakéan kami
Bisa ngarobah informasi pribadi anjeun:
       Ku emailing kami
       Ku logging ka akun anjeun
Kumaha carana sangkan situs urang ngadamel Ulah Teu Lacak sinyal?
Urang ngahargaan Ulah Teu Lacak sinyal na Ulah Teu Lacak, cookies tutuwuhan, atawa make iklan lamun mékanisme browser teu Lagu (DNT) aya dina tempat.
Teu situs urang ngidinan pihak-katilu tracking behavioral?
Éta ogé penting pikeun dicatet yén kami ngantunkeun ngalacak paripolah pihak katilu

COPPA (Barudak Online Privasi Protection Act)
Nalika datang ka koléksi inpormasi pribadi ti barudak di handapeun umur 13 taun, UU Perlindungan Privasi Online Barudak (COPPA) nempatkeun kolot. Komisi Perdagangan Federal, agénsi pelindung konsumen Amérika Serikat, ngalaksanakeun Aturan COPPA, anu mantra naon operator situs wéb sareng jasa online kedah dilakukeun pikeun ngajagaan privasi anak sareng kaamanan online.

Urang ulah husus pasar pikeun barudak di handapeun umur heubeul 13 taun.

Lila-Émbaran adil
Amalan Émbaran Fair Prinsip ngabentuk tulang tonggong tina hukum privacy di Amérika Serikat jeung konsep aranjeunna kaasup geus maénkeun peran signifikan dina ngembangkeun hukum panyalindungan data di sakumna dunya. Ngarti kana Émbaran Prinsip Fair Praktek jeung kumaha maranéhanana kudu dilaksanakeun nyaeta kritis sasuai jeung hukum privasi rupa nu ngajaga inpormasi pribadi.

Dina urutan janten dina garis kalawan Émbaran Fair lila urang bakal nyandak peta responsif handap, kudu hiji breach data lumangsung:
Urang bakal ngabéjaan via email
       Dina dinten bisnis 1
Urang bakal ngabéjaan ka pamaké via iber di-situs
       Dina dinten bisnis 1
Simkuring oge satuju kana Redress Prinsipna Pribadi anu merlukeun individu boga hak jum'atan ngudag hak enforceable ngalawan kolektor data na prosesor anu kalah ka taat ka hukum. Prinsip ieu merlukeun teu ngan éta individu boga hak enforceable ngalawan pamaké data, tapi oge nu individu gaduh recourse ka pangadilan atawa instansi pamaréntah pikeun nalungtik jeung / atawa ngadawa non-minuhan ku prosesor data.

BISA spam Act
Bisa-spam Act mangrupakeun hukum nu susunan aturan keur email komérsial, ngawangun syarat pikeun pesen komérsial, témbong panarima hak mibanda surelek dieureunkeun ti keur dikirim ka aranjeunna, sarta mantra kaluar hukuman tangguh pikeun pelanggaran.

Urang kumpulkeun alamat surélék anjeun dina urutan ka:
       Kirim surélék informasi, ngabales inquiries, sarta / atawa requests séjén atanapi patarosan
       pemesanan prosés sarta ngirim informasi jeung apdet pertaining ka ordo.
       Kirim surélék anjeun émbaran tambahan nu patali jeung produk Anjeun jeung / atawa jasa
       Pasar ka milis urang atawa nuluykeun pikeun ngirim surelek ka klien kami sanggeus urus aslina geus lumangsung.
Janten luyu jeung CANSPAM, urang satuju kana di handap:
       Teu make subjék palsu atawa nyasabkeun atawa alamat surélék.
       Identipikasi dipilampah sakumaha hiji iklan di sababaraha cara nu lumrah.
       Kaasup alamat fisik markas bisnis atawa situs urang.
       Ngawas jasa marketing email pihak-katilu pikeun minuhan, upami salah ieu dipaké.
       Ngahargaan milih-kaluar / requests unsubscribe gancang.
       Ngidinan pamaké pikeun unsubscribe ku ngagunakeun link di handap unggal surélék.

Mun iraha wae maneh hoyong unsubscribe tina narima surelek hareup, anjeun tiasa surélék kami di
       Turutan parentah di handap unggal surélék.

sarta kami promptly bakal dipiceun anjeun ti ALL susuratan.

ngahubungan Us

 

Mun aya patalékan ngeunaan kawijakan privasi ieu, anjeun bisa ngahubungan kami nganggo inpormasi nu di handap.

forexlens.com
250 Yonge Street # 2201

Toronto, Ontario M5B2M6

Kanada
888-978-4868
Diédit panungtungan on 2018-05-23