kabijakan privasi

Panyadia ladénan éta moal ngéwa, ngajual, ngaksés atanapi sanés nganggo inpormasi databés nasabah palanggan. Inpormasi ieu bakal dijaga sacara rahasia dina cara anu pangluhurna.

Kami ngumpulkeun alamat email tina jalma anu komunikasi sareng email, ngahijikeun inpormasi ngeunaan halaman naon anu diaksés atanapi kunjungan para konsumen, perkiraan lokasi, alamat IP, sareng inpormasi anu dikolaborasi ku konsumen (sapertos inpormasi survey sareng / atanapi registrasi situs) .Inpormasi kami kumpulkeun dianggo pikeun ningkatkeun eusi halaman wéb urang sareng kualitas jasa urang.

Kami naros kanggo inpormasi sapertos nami anjeun, nami perusahaan, alamat email, alamat tagihan sareng inpo kartu kiridit pikeun pangguna jasa kami. Kami nganggo inpormasi dikumpulkeun pikeun tujuan umum di handap ieu: produk sareng jasa jasa, tagihan, idéntifikasi sareng auténtikasi, perbaikan jasa, kontak, sareng panalungtikan.

Kuki mangrupikeun jumlah data, anu kalebet ngawengku identifikasi unik anonim, anu dikirim ka browser anjeun tina komputer situs wéb sareng disimpen dina harddisk komputer anjeun. Kuki wajib ngagunakeun jasa kami. Urang nganggo cookies pikeun ngarékam sési sesi ayeuna, tapi henteu nganggo cookies permanén.

Kami nganggo ngical parpol sareng pihak mitra anu nyayogikeun hardware, perangkat lunak, jaringan, panyimpen sareng téknologi anu diperlukeun pikeun ngajalankeun jasa anu disayogikeun. Sanajan urang gaduh kode, basis data sareng sadaya hak kana aplikasi, anjeun tetep sadayana hak kana data anjeun.

Urang tiasa ngungkabkeun inpormasi anu tiasa diidentipikasi sacara pribadi dina kaayaan anu khusus, sapertos patuh sapina atanapi nalika tindakan anjeun ngalanggar Sarat Service.

Kami tiasa ngénggalan kawijakan ieu périodik sareng ngabéjaan ka anjeun ngeunaan perobihan anu penting dina cara ngubaran inpormasi pribadi ku ngirimkeun béwara ka alamat email primér anu didaptarkeun kanggo akun anjeun atanapi ku cara nempatkeun peringatan anu penting dina situs kami. Ieu kalebet transfer data dina kagiatan éta Forex Lens dikaluarkeun ku atanapi ngagabung sareng perusahaan sanés.

kawijakan privasi ieu geus disusun kana hadé ngawula maranéhanana anu bersangkutan kalayan carana 'Émbaran Pribadi diwanoh' maranéhanana (PII) geus dipake online. PII, sakumaha dijelaskeun dina hukum privasi AS sarta kaamanan informasi, nyaeta informasi anu bisa dipaké dina sorangan atawa jeung informasi sejenna pikeun ngaidentipikasi, kontak, atawa nuduhkeun hiji jalma hiji, atawa pikeun ngaidentipikasi hiji individu dina kontéks. Mangga baca kawijakan privasi urang taliti pikeun meunangkeun pamahaman jelas kumaha urang kumpulkeun, pamakéan, ngajaga atawa lamun heunteu nanganan Émbaran Pribadi diwanoh Anjeun luyu jeung ramatloka urang.

Naon informasi pribadi urang kumpulkeun ti urang nu didatangan blog urang, ramatloka atanapi aplikasi?
Nalika mesen atanapi ngadaptar dina situs kami, sakumaha luyu, anjeun tiasa dipenta pikeun nuliskeun nami anjeun, alamat email, alamat surat, nomer telepon, inpormasi kartu kiridit, nomer kaamanan sosial, Bidang Adat atanapi rinci sanés pikeun ngabantosan pangalaman anjeun.
Nalika urang ngumpulkeun informasi?
Urang ngumpulkeun informasi ti anjeun nalika anjeun ngadaptar dina situs urang, nempatkeun urutan, ngalanggan kana newsletter, ngabales survéy hiji, eusian formulir, Paké Live Chat, Buka Tiket Rojongan atanapi ngasupkeun inpormasi dina situs urang.

Nyayogikeun tanggepan pikeun produk atanapi jasa Taliti

Kumaha ieu kami nganggo informasi Anjeun?
Urang bisa make inpo urang kumpulkeun ti anjeun lamun anjeun ngadaptar, sangkan meuli hiji, sign up for newsletter urang, ngabales komunikasi survey atanapi marketing, internetan ramatloka, atanapi migunakeun loka tangtu sejen pitur dina cara di handap ieu:

Pikeun nyaluyukeun setelan pangalaman anjeun sarta pikeun ngidinan kami pikeun nganteurkeun jinis eusi na produk kurban nu anjeun paling resep.
Pikeun ngaronjatkeun ramatloka kami guna hadé ngawula anjeun.
Pikeun ngidinan kami pikeun layanan hadé anjeun ngarespon kana requests layanan palanggan Anjeun.
Pikeun administer hiji kontes, promosi, survéy atawa fitur loka lianna.
Pikeun gancang ngolah transaksi Anjeun.
Pikeun ménta ratings sarta ulasan ngeunaan jasa atawa produk
Nuturkeun nepi ka aranjeunna sanggeus susuratan (live obrolan, email atanapi telepon inquiries)

Kumaha urang ngajaga inpormasi anjeun?
ramatloka kami geus discan on rutin pikeun liang kaamanan sarta vulnerabilities dipikawanoh dina urutan sangkan nganjang anjeun ka situs urang salaku aman-gancang.

Urang make Nyeken Malware biasa.

inpo pribadi anjeun ngandung balik jaringan aman tur ngan bisa diasupan ku jumlah kawates jalma anu boga hak aksés husus ka sistem misalna, sarta anu diperlukeun tetep informasi rahasia. Sajaba ti éta, sagala informasi sénsitip / kiridit nu nyadiakeun keur énkripsi via aman stop kontak Lapisan téhnologi (SSL).
Urang ngalaksanakeun rupa-rupa ukuran kaamanan lamun pamaké tempat hiji urutan asup, submits, atawa aksés informasi maranéhna pikeun ngajaga kasalametan informasi pribadi anjeun.
Kabéh transaksi anu diolah ngaliwatan hiji panyadia gateway na teu disimpen atanapi olahan dina server kami.

Naha urang make 'cookies'?
Sumuhun. Cookies téh nyaéta payil leutik nu situs atawa panyadia layanan Mindahkeun -na pikeun teuas drive komputer anjeun ngaliwatan panyungsi Web anjeun (lamun ngawenangkeun) anu nyandak sistem panyadia urang situs urang atanapi layanan ngakuan panyungsi anjeun jeung newak na apal informasi nu tangtu. Contona, urang nganggo cookies pikeun mantuan kami apal tur ngolah Item dina karanjang balanja anjeun. Éta ogé dipaké pikeun mantuan kami ngartos kahoyong anjeun dumasar saméméhna atanapi ayeuna aktivitas loka, anu nyandak urang nyadiakeun anjeun kalayan layanan ningkat. Urang ogé migunakeun cookies pikeun mantuan kami compile data agrégat ngeunaan lalulintas situs na interaksi situs supados urang tiasa nawiskeun pangalaman situs hadé tur parabot di mangsa nu bakal datang.
Urang make cookies ka:
Pitulung nginget sareng ngolah barang dina karanjang balanja.
Ngartos tur simpen préferénsi pamaké pikeun kahareup kunjungan.
Ngalacak advertisements.
Compile data agrégat ngeunaan lalulintas situs jeung interaksi situs guna nawiskeun pangalaman situs hadé tur parabot di mangsa nu bakal datang. Urang ogé bisa maké ladénan pihak-katilu dipercaya yén lagu inpo ieu atas nama urang.
Anjeun tiasa milih pikeun mibanda komputer ngingetkeun Anjeun unggal waktos cookie a keur dikirim, atawa Anjeun bisa milih pikeun mareuman sakabéh cookies. Anjeun ngalakukeun ieu ngaliwatan setélan panyungsi anjeun. Kusabab browser nyaéta saeutik béda, kasampak di panyungsi anjeun Pitulung Menu pikeun neuleuman cara bener ngarubah cookies Anjeun.
Upami pamaké mareuman cookies dina panyungsi na:
Upami anjeun pareum cookies bakal pareum sababaraha fitur situs.

panyingkepan pihak-katilu
Urang ulah ngajual, dagang, atawa lamun heunteu mindahkeun ka pihak luar Émbaran Pribadi diwanoh Anjeun iwal kami nyadiakeun pamaké kalawan bewara sateuacanna. Ieu teu kaasup ramatloka hosting mitra jeung pihak sejenna anu mantuan kami di operasi ramatloka urang, ngalakonan usaha urang, atanapi porsi pamaké urang, jadi salami eta pihak satuju tetep inpo ieu rahasia. Urang ogé bisa ngaleupaskeun informasi nalika pelepasan eta urang téh luyu sasuai jeung hukum, ngalaksanakeun kawijakan situs urang, atanapi ngajaga ours atanapi batur 'hak, hak milik atawa kaamanan.

Sanajan kitu, informasi nganjang non-pribadi diwanoh bisa jadi disadiakeun ka pihak sejen pikeun pamasaran, iklan, atawa nu lianna.

Tumbu pihak-katilu
Aya kalana, di kawijaksanaan urang, urang bisa ngawengku atanapi nawiskeun produk atawa jasa pihak-pihak di ramatloka urang. situs pihak-katilu ieu boga kawijakan privasi misah tur bebas. kituna kami teu boga tanggung jawab atawa liability keur eusi na kagiatan ieu situs numbu. Mangkaning kami neangan ngajaga integritas situs urang jeung ngabagéakeun eupan balik wae ngeunaan loka ieu.

Google
syarat iklan Google bisa dijumlahkeun up ku Prinsip Advertising Google. Éta nu nempatkeun di tempat nyadiakeun hiji pangalaman positif pikeun pamaké. https://support.google.com/adwordspolicy/answer/1316548?hl=en

Urang make Advertising Google Adsense on ramatloka urang.
Google, salaku ngajual pihak-katilu, migunakeun cookies pikeun ngalayanan Iklan dina situs urang. pamakéan Google tina cookie DART nyandak ka ngawula Iklan ka pamaké kami dumasar kana kunjungan saméméhna mun situs urang jeung loka séjénna dina Internet. Pamaké bisa milih-kaluar tina pamakéan cookie DART ku ngadatangan Ad Google jeung kawijakan Network privasi Kandungan.
Kami geus dilaksanakeun handap:
Remarketing kalawan Google Adsense
Ngalaporkeun gambaran Network Témbongkeun Google
Démografi jeung kapentingan Ngalaporkeun
Pamaduan DoubleClick Platform
Urang marengan ngical paralatan pihak-katilu kayaning Google maké cookies mimitina-pihak (saperti cookies Google Analytics) jeung cookies pihak-katilu (kayaning cookie DoubleClick) atanapi identifiers pihak-katilu sejenna babarengan pikeun compile data ngeunaan interaksi pamaké kalawan tayangan iklan jeung fungsi layanan iklan séjén sabab nyaritakeun ramatloka urang.
Opting kaluar:
Pamaké bisa nyetél nu dipikaresep kanggo kumaha Google advertises ka anjeun migunakeun kaca Setélan Ad Google. Alternatipna, Anjeun bisa milih kaluar baé ku kaca Network Advertising prakarsa milih Out atawa ku cara make Google Analytics milih Out Browser nambahkeun on.

California Protection Privasi Online Act
CalOPPA teh hukum kaayaan munggaran di bangsa anu merlukeun jaba komérsial sarta jasa online masangkeun kawijakan privasi. jangkauan manjang hukum urang ogé saluareun California jeung merlukeun naon baé atawa parusahaan di Amérika Serikat (jeung conceivably dunya) anu ngoperasikeun jaba ngumpulkeun Émbaran Pribadi diwanoh ti California pamakéna masangkeun kawijakan privasi conspicuous on ramatloka na nyarios informasi nu persis keur dikumpulkeun jeung eta individu atawa pausahaan jeung saha eta keur dibagikeun. - Baca leuwih dina: http://consumercal.org/california-online-privacy-protection-act-caloppa/#sthash.0FdRbT51.dpuf
Numutkeun CalOPPA, urang satuju kana di handap:
Pamaké bisa didatangan situs urang anonim.
Sakali kawijakan privasi ieu dijieun, urang bakal nambahan tumbu ka dinya dina kaca imah urang atawa sakumaha minimum a, dina kaca signifikan munggaran sanggeus ngasupkeun ramatloka urang.
link Sarat jeung Kaayaan Pamakéan kami ngawengku kecap 'Privasi' na harese kapanggih dina kaca dieusian luhur.
Anjeun bakal dibere beja naon parobahan Sarat jeung Kaayaan Pamakéan:
Di Page Sarat jeung Kaayaan Pamakéan kami
Bisa ngarobah informasi pribadi anjeun:
Ku emailing kami
Ku logging ka akun anjeun
Kumaha carana sangkan situs urang ngadamel Ulah Teu Lacak sinyal?
Urang ngahargaan Ulah Teu Lacak sinyal na Ulah Teu Lacak, cookies tutuwuhan, atawa make iklan lamun mékanisme browser teu Lagu (DNT) aya dina tempat.
Teu situs urang ngidinan pihak-katilu tracking behavioral?
Ieu ogé penting pikeun dicatet yén urang ngidinan pihak-katilu tracking behavioral

COPPA (Barudak Online Privasi Protection Act)
Lamun datang ka kumpulan informasi pribadi ti barudak di handapeun umur 13 taun heubeul, anu Anak Privasi Online Protection Act (COPPA) nyimpen kolotna di kontrol. Féderal Komisi Trade, agénsi perlindungan konsumen Amerika ', enforces nu COPPA Aturan, nu mantra kaluar naon operator of jaba jeung jasa online kedah ngalakukeun ngajaga privacy jeung kaamanan barudak online.

Urang ulah husus pasar pikeun barudak di handapeun umur heubeul 13 taun.

Lila-Émbaran adil
Amalan Émbaran Fair Prinsip ngabentuk tulang tonggong tina hukum privacy di Amérika Serikat jeung konsep aranjeunna kaasup geus maénkeun peran signifikan dina ngembangkeun hukum panyalindungan data di sakumna dunya. Ngarti kana Émbaran Prinsip Fair Praktek jeung kumaha maranéhanana kudu dilaksanakeun nyaeta kritis sasuai jeung hukum privasi rupa nu ngajaga inpormasi pribadi.

Dina urutan janten dina garis kalawan Émbaran Fair lila urang bakal nyandak peta responsif handap, kudu hiji breach data lumangsung:
Urang bakal ngabéjaan via email
Dina dinten bisnis 1
Urang bakal ngabéjaan ka pamaké via iber di-situs
Dina dinten bisnis 1
Simkuring oge satuju kana Redress Prinsipna Pribadi anu merlukeun individu boga hak jum'atan ngudag hak enforceable ngalawan kolektor data na prosesor anu kalah ka taat ka hukum. Prinsip ieu merlukeun teu ngan éta individu boga hak enforceable ngalawan pamaké data, tapi oge nu individu gaduh recourse ka pangadilan atawa instansi pamaréntah pikeun nalungtik jeung / atawa ngadawa non-minuhan ku prosesor data.

BISA spam Act
Bisa-spam Act mangrupakeun hukum nu susunan aturan keur email komérsial, ngawangun syarat pikeun pesen komérsial, témbong panarima hak mibanda surelek dieureunkeun ti keur dikirim ka aranjeunna, sarta mantra kaluar hukuman tangguh pikeun pelanggaran.

Urang kumpulkeun alamat surélék anjeun dina urutan ka:
Kirim surélék informasi, ngabales inquiries, sarta / atawa requests séjén atanapi patarosan
pemesanan prosés sarta ngirim informasi jeung apdet pertaining ka ordo.
Kirim surélék anjeun émbaran tambahan nu patali jeung produk Anjeun jeung / atawa jasa
Pasar ka milis urang atawa nuluykeun pikeun ngirim surelek ka klien kami sanggeus urus aslina geus lumangsung.
Janten luyu jeung CANSPAM, urang satuju kana di handap:
Teu make subjék palsu atawa nyasabkeun atawa alamat surélék.
Identipikasi dipilampah sakumaha hiji iklan di sababaraha cara nu lumrah.
Kaasup alamat fisik markas bisnis atawa situs urang.
Ngawas jasa marketing email pihak-katilu pikeun minuhan, upami salah ieu dipaké.
Ngahargaan milih-kaluar / requests unsubscribe gancang.
Ngidinan pamaké pikeun unsubscribe ku ngagunakeun link di handap unggal surélék.

Mun iraha wae maneh hoyong unsubscribe tina narima surelek hareup, anjeun tiasa surélék kami di
Turutan parentah di handap unggal surélék.

sarta kami promptly bakal dipiceun anjeun ti ALL susuratan.

ngahubungan Us

Mun aya patalékan ngeunaan kawijakan privasi ieu, anjeun bisa ngahubungan kami nganggo inpormasi nu di handap.

forexlens.com
250 Yonge Street # 2201

Toronto, Ontario M5B2M6

Kanada
888-978-4868
Diédit panungtungan on 2018-05-23