Wilujeng sumping di sési perdagangan Forex langsung ku RP Forex. Dina sési langsung dinten ieu, urang ngingali status ayeuna tina tilu padagangan anu dianalisis kamari sareng perdagangan anu urang lebet langsung dina sési dinten ieu. Kami masih henteu rugi minggu ayeuna (sareng minggu kamari) sareng éta mangrupikeun hal anu sadayana anggota kami di ruang dagang forex bangga.

Dina sési dagang langsung kamari urang mendakan sinyal perdagangan pikeun AUDJPY, AUDUSD & CADJPY. Dua tina tilu padagangan dilebetkeun nalika kaayaan lebet khusus pikeun aranjeunna parantos kajantenan. Kami ngalakukeun analisa langsung sareng lebet pikeun CADJPY pondok sareng pasangan parantos ngiringan langkung +60 pips ti saprak éta. AUDJPY kami lami diaktipkeun saatos kami ngagaduhan break-retest-rejection tina level konci kami. Duanana dagang nyayogikeun total kauntungan +100 pips sareng ngitung.

Dinten ayeuna, kami ngalakukeun analisis téknis langsung sareng panggero sinyal pikeun XAUUSD Emas sareng EURUSD. Salami sési langsung 30 menit urang, urang tiasa gampang ngaidentipikasi duanana panyiapkeun perdagangan langsung ngagunakeun strategi tindakan harga urang. Idéalna, kami hoyong kaluar tina perdagangan ieu sateuacan Isu Non-Farm Payroll (NFP) News Release.

Enjing, Badan Non-Ladang (NFP) Pelepasan tabuh 8:30 AM EST, 2 jam sateuacan sési langsung kami. Pasar bakal pisan gampang volatile sateuacan sareng saatosna, janten punten ati-ati. Urang bakal ngabahas pelepasan NFP, kumaha minggu dagang ieu angkat sareng sinyal dagang kanggo minggu payun. Ningali anjeun énjing pikeun sési dagang hirup gratis urang mimitian jam 11:00 AM EST di Portal Ruangan Perdagangan kami. Jaga dagang sareng senang. Upami anjeun teu acan ngagabung sareng kami, émut yén kami nawiskeun 2 bulan kanggo harga 1 dugi ka wengi ayeuna di tengah wengi (12:00 AM EST).

Login ka Portal Kamari Dagang pikeun lalajo Sidang Hirup Pinuh
Pariksa Recap Sesi Langsung Kana Oktober 30th, 2019
Upami anjeun henteu acan ngadaptarkeun Kaanggotaan Kamar Dagang Forex, anjeun tiasa ngalakukeun kitu ku ngaklik dieu.