Transformer dina jarak jauh di cakrawala ku panonpoé ngagurilap anjeunna - Percanten kana prosésna

Percanten ka prosésna

  • Sikina tumuh dina poék
  • Intan kristalisasi dina tekenan
  • Minyak diteken tina zaitun
  • Anggur ditumbuk janten anggur.

    Upami anjeun ngaraos ditumbuk, diteken, dina gelap, atanapi dina tekenan, anjeun dina kaayaan anu paling luhur transformasi percanten kana prosésna.