Pasar Pasar Forex & Setélan perdagangan: XAUUSD Turun, GBPUSD Up + Deui

, , , ,
Wilujeng sumping deui sési langsung sanés. Kami bakal ngajemput dimana kami lirén dina dinten Jumaah. Minggu kamari mangrupikeun saminggu NFP teras éta dipak ku siaran dasar, nanging éta henteu ngeureunkeun kami tina langkung ti 300 pips. Minggu ieu langkung seueur deui,…