fbpx

Komunitas Perdagangan Nyata

Diajar tip sareng trik pikeun nangtukeun Bias Arah anjeun, Milarian Éntri sareng Titik Kaluar, Manajemén Résiko, Manajemén Duit, Kumaha Ngembangkeun Psikologi padagang, sareng seueur deui.

Gagasan Perdagangan Nguntungkeun & Setup

Sinyal dagang probabiliti luhur dikirimkeun langsung ka ujung jari anjeun unggal dinten sareng anu anjeun kedah laksanakeun nyaéta nyolok aranjeunna.

Perpustakaan Video Pelatihan Live

100s pidéo dagang langsung, analisa langsung, sareng studi kasus. Palajaran ngeunaan Aksi Harga Naked, Pasokan & Permintaan, konsep Duit Pintar ICT, sareng seueur deui.

Analisis Aksi Harga + EURUSD nyaéta Super Bearish
Setups Dagang + Kauntungan Dagang Sehat
Nyokot Untung + Sababaraha Target Utama Dicapai
Live Market Update + NZDUSD na AUDUSD ngajual skenario
Éntri Perdagangan Optimal + Strategi Dagang Jangka Pendek BTC & ETH
Update Analisis Bitcoin + EURGBP di Untung

Naon Dina Plan Anjeun

Meunang aksés ka unrivalled kami, custom ngawangun

Hirup Forex Trading Room

”Abdi henteu tiasa meunteun Forex Lens cukup luhur! Jasa cemerlang, salawasna aya lamun anjeun ngagaduhan patarosan sareng anjeun ngagaduhan nasihat ahli! Analisis hébat pasar! Pasti langkung seueur anu terang saatos bantosan sareng naséhat. Bakal nyarankeun ka saha waé anu hoyong kéngingkeun langkung seueur élmu sareng janten padagang dina forex. "(2021) 

Jay H.Pro Padagang Anggota

 ”Hatur nuhun Institute Trader. Anjeun padagang pangsaéna anu kantos kuring pendakan, sanés ngan kusabab keahlian anjeun tapi kusabab dédikasi anjeun ka murid anjeun. ” (2020)

Shirvan S.Pro Padagang Anggota

”Kuring parantos nyéépkeun rébuan dolar sigana, dina taun ka tukang milari panyadia layanan sinyal forex anu saé. Pikaresepeun pikeun ngagaduhan rupa-rupa pasangan anu langkung ageung anu panginten kuring henteu ningali dina waktos anu ditangtoskeun, sareng éta pikaresepeun unggal sakali, nalika kuring dina perdagangan anu sami sareng salah sahiji sinyal perdagangan. Jenis mastikeun naon anu kuring mikir. "(2017)

Jeff W.Pro Padagang Anggota

" Asih pangalaman sareng kumaha éta sadayana transparan. Kombinasi anu hadé tina pangabisa bakat sareng pangetahuan. Dikawasa ogé. Siga padamelanana. Tetep nepi ka dulur! ”(2020)

Kaushal G.Pro Padagang Anggota

” Pantes unggal sén. Kuring éta geulis anyar pikeun dagang nalika kuring ngagabung kamar dagang maranéhanana. Kuring nganggo strategi aksi harga pikeun crypto ogé sareng éta lumayan efektif. Abdi nyarankeun pisan Forex Lens ka saha waé anu ngamimitian kana dagang. Sigana mah aranjeunna ogé ngagaduhan seueur barang anu maju ayeuna sareng seueur padagang anu saé anu paséa. Kuring atribut loba kasuksésan kuring ka aranjeunna! ”(2020)

Doris B.Pro Padagang Anggota

Analis Téknis dina Kantong anjeun

Ngungkit pangalaman analis téknis kami sareng ngalacak gancang diajar anjeun. Kami nunjukkeun kumaha anjeun tiasa ngahasilkeun sumber panghasilan anu tetep dina dagang Forex kalayan strategi dagang sareng manajemén résiko. 

Ngahémat Waktos dina Bagan!

Simpen sajajalan nganalisis grafik moro pikeun setup dagang anu saé. Kami mendakan ide dagang anu nguntungkeun pikeun anjeun analisa. Kéngingkeun waktos anjeun deui. Kabébasan kauangan hébat, tapi kabébasan waktos mangrupikeun sagalana.

Langkung Gagasan Dagang - sareng kirang!

Kéngingkeun aksés sanés ngan ukur 1, tapi sababaraha analis téknis kalayan strategi dagang anu béda (sapertos Smart Money) pikeun ngabantosan anjeun dagang - sareng langkung seueur!

Lalajo, Diajar & Ngasilkeun babarengan

Ngarecah analisis pasar lengkep, ide dagang, sareng sesi Q&A - sapopoé! Diajar kumaha ngembangkeun tepi nyata dina dagang sareng metodologi anu urang ngajarkeun. Anjeun bakal janten padagang anu langkung disiplin sareng bérés upami anjeun janten Pro Trader!  

Diajar di Lingkungan Tanpa Resiko

Mimitian dagang démo di lingkungan dagang bébas résiko nalika anjeun diajar. Anjeun tiasa ngasah katerampilan dagang tanpa hariwang kaleungitan artos. Dagang mangrupikeun skillet anu tiasa mayar anjeun saumur hirup. 

Tim Dhukungan Pelanggan Terbaik

Ngobrol sareng tim kami iraha waé Discord atanapi email kami ku patarosan anjeun, tanggapan sareng masalah di [email dijaga]. Kami di dieu pikeun ngabantosan perjalanan dagang anjeun. 

Analisis Téknis poean

Nampi kasimpulan harian ngeunaan naon anu urang tingali dina pasar Forex

Analisis Aksi Harga + EURUSD nyaéta Super Bearish

Analisis Aksi Harga + EURUSD nyaéta Super Bearish

Aksi harga gerak pisan dina dinten Jumaah soré, sareng biasana…
Maret 4, 2022/by Forex Lens wartos
Setups Dagang + Kauntungan Dagang Sehat

Setups Dagang + Kauntungan Dagang Sehat

Setélan perdagangan dibahas dina sési langsung ayeuna pikeun sababaraha…
Maret 3, 2022/by Forex Lens wartos
Nyokot Untung + Sababaraha Target Utama Dicapai

Nyokot Untung + Sababaraha Target Utama Dicapai

Nyokot kauntungan! Kumaha cara anu saé pikeun ngamimitian dagang dinten sanés.…
Maret 2, 2022/by Forex Lens wartos
Live Market Update + NZDUSD na AUDUSD ngajual skenario

Live Market Update + NZDUSD na AUDUSD ngajual skenario

Diskusi pembaruan pasar langsung isuk ieu nutupan kumaha pasar…
Maret 1, 2022/by Forex Lens wartos
Éntri Perdagangan Optimal + Strategi Dagang Jangka Pendek BTC & ETH

Éntri Perdagangan Optimal + Strategi Dagang Jangka Pendek BTC & ETH

Éntri perdagangan optimal diulas pikeun sababaraha mata uang utama…
Pébruari 28, 2022/by Forex Lens wartos
Update Analisis Bitcoin + EURGBP di Untung

Update Analisis Bitcoin + EURGBP di Untung

Analisis Bitcoin geus bergeser saprak kamari. Pasar negasi…
Pébruari 25, 2022/by Forex Lens wartos
Rusia Nyerbu Ukraina + USOIL Ngahontal Target Kami

Rusia Nyerbu Ukraina + USOIL Ngahontal Target Kami

Rusia nyerang Ukraina, sareng urang nutupan épék ripple dina…
Pébruari 24, 2022/by Forex Lens wartos
Setups Trade + Kasempetan Scalping

Setup dagang + Kasempetan Scalping

Kasempetan pangaturan dagang dijalajah salami live ayeuna…
Pébruari 23, 2022/by Forex Lens wartos
Kauntungan Altcoin + Éntri Jual Alus dina AUDUSD

Kauntungan Altcoin + Éntri Jual Alus dina AUDUSD

Kauntungan Altcoin diteruskeun pikeun posisi pondok urang bari BTC sareng…
Pébruari 22, 2022/by Forex Lens wartos
Aksi harga + Setups USOIL Dibagikeun

Aksi harga + Setups USOIL Dibagikeun

Aksi Harga dianalisis dina énjing-énjing New York live…
Pébruari 21, 2022/by Forex Lens wartos
Rata-rata Biaya Dollar Kumaha Mésér Awal sareng Ngajaga Keuntungan Anjeun

Rata-rata Biaya Dollar: Kumaha Mésér Awal sareng Tetep Kauntungan Anjeun

Rata-rata biaya dolar - sadayana nyarioskeun éta, tapi naha…
Pébruari 18, 2022/by Forex Lens wartos
Ngurangan Resiko Dagang + BTC sareng Strategi ETH

Ngurangan Resiko Dagang + BTC sareng Strategi ETH

Ngurangan résiko dagang pikeun ayeuna, kusabab kateupastian di pasar.…
Pébruari 17, 2022/by Forex Lens wartos
Analisis Aksi Harga + EURUSD nyaéta Super Bearish
Setups Dagang + Kauntungan Dagang Sehat
Nyokot Untung + Sababaraha Target Utama Dicapai
© Copyright - Forex Lens - Panon anjeun ka Pasar
Digital & pamasaran urang didorong ku mitra kami di Anjeun Nyababkeun Nyarita
Sadayana yén perdagangan forex sareng dagang di pasar naon waé kalebet crypto poténsi rugi kauangan ogé kauntungan. Entong berdagang nganggo artos anu teu tiasa mampuh. Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun kaleungitan sakabéh artos anjeun nalika dagang kusabab aya seueur faktor anu henteu dina kadali anjeun atanapi anu kami. Sababaraha calo forex tiasa nampi anjeun tanggel waler pikeun modal dagang anu langkung seueur kasaimbangan anjeun sareng langkung margin. Jadi sadar yen tanggung jawab ieu Hormat. Forex Lens henteu nyandak tanggung jawab pikeun karugian anu anjeun jalankeun ku akibat tina jasa kami, sinyal forex, sinyal crypto, akun anu diurus atanapi sinyal pasar sanés anu kami tiasa nyayogikeun tina waktos ka waktos. Forex Lens nyaéta dianggo salaku alat atikan pikeun ngabantosan anjeun kumaha padagang dinten profésional sareng padagang ayun beroperasi ti dinten ka dinten sareng minggu ka minggu. Ku ngadaptarkeun salaku palanggan anjeun satuju yén Forex Lens mangrupikeun henteu masihan naséhat kauangan tapi ngan ukur masihan pandangan pendidikan di pasar. Kami moal nanggung tanggung jawab pikeun kameunangan atanapi rugi dina akun anjeun salaku akibat tina sinyal kami sareng / atanapi jasa atanapi produk anu aya hubunganana forex dina salah sahiji situs web kami kaasup ieu.



Tarjamahkeun »