Politika e Privatësisë

Ofruesi i shërbimit nuk do të marrë me qira, shitur, hyrë ose sidoqoftë të përdor informacionin e bazës së të dhënave të klientit të klientit. Ky informacion do të mbahet konfidencial në mënyrën më të lartë të mundshme.

Ne mbledhim adresat e postës elektronike të atyre që komunikojnë me ne përmes postës elektronike, informacionit të përgjithshëm se në cilat faqe përdorin përdoruesit ose vizitojnë faqet, vendndodhjen e përafërt, adresën IP dhe informacionin e vullnetshëm nga konsumatori (të tilla si informacioni i sondazhit dhe / ose regjistrimet e faqes). Informacioni ne mbledhim përdoret për të përmirësuar përmbajtjen e faqeve tona në internet dhe cilësinë e shërbimit tonë.

Ne kërkojmë informacione të tilla si emri juaj, emri i kompanisë, adresa e emailit, adresa e faturimit dhe informacioni i kartës së kreditit për përdoruesit e shërbimeve tona. Ne përdorim informacione të mbledhura për qëllimet e përgjithshme të mëposhtme: ofrimin e produkteve dhe shërbimeve, faturimin, identifikimin dhe vërtetimin, përmirësimin e shërbimeve, kontaktin dhe hulumtimin.

Një cookie është një sasi e vogël e të dhënave, e cila shpesh përfshin një identifikues unik anonim, i cili dërgohet në shfletuesin tuaj nga kompjuterët e një faqe në internet dhe ruhet në hard diskun e kompjuterit tuaj. Cookies kërkohet të përdorin shërbimin tonë. Ne përdorim cookie për të regjistruar informacionin aktual të sesionit, por nuk përdorim cookie të përhershme.

Ne përdorim shitësit e palëve të treta dhe partnerët pritës për të siguruar pajisjet e nevojshme kompjuterike, softuerin, rrjetëzimin, ruajtjen dhe teknologjinë përkatëse që kërkohet për të drejtuar shërbimet e ofruara. Edhe pse ne zotërojmë kodin, bazën e të dhënave dhe të gjitha të drejtat për aplikacionin, ju i mbani të gjitha të drejtat për të dhënat tuaja.

Ne mund të zbulojmë informacione të identifikueshme personalisht në rrethana të veçanta, të tilla si zbatimi i fletëpalosjeve ose kur veprimet tuaja shkelin Kushtet e Shërbimit.

Ne mund të azhurnojmë në mënyrë periodike këtë politikë dhe do t'ju njoftojmë për ndryshime të rëndësishme në mënyrën se si ne trajtojmë informacionin personal duke dërguar një njoftim në adresën kryesore të postës elektronike të specifikuar për llogarinë tuaj ose duke vendosur një njoftim të spikatur në faqen tonë. Kjo përfshin transferimin e të dhënave në ngjarje Forex Lens është fituar ose bashkuar me një kompani tjetër.

Kjo politikë e privatësisë është përpiluar për t'i shërbyer më mirë atyre që janë të shqetësuar me mënyrën se si po përdoren "Informacioni i Identifikueshëm Personalisht (PII)". PII, siç përshkruhet në ligjin amerikan të privatësisë dhe sigurinë e informacionit, është informacion që mund të përdoret vetë ose me informacione të tjera për të identifikuar, kontaktuar ose gjetur një person të vetëm ose për të identifikuar një individ në kontekst. Ju lutemi lexoni me kujdes kujdesin e privatësisë për të kuptuar qartë se si mbledhim, përdorim, mbrojmë ose ndryshe trajtojmë informacionin tuaj personal të identifikueshëm në përputhje me faqen tonë të internetit.

Çfarë informacioni personal ne mbledhim nga njerëzit që vizitoni blogun tonë, website ose app?
Kur porosisni ose regjistroheni në faqen tonë, sipas rastit, mund t'ju kërkohet të shkruani emrin tuaj, adresën e postës elektronike, adresën e postës, numrin e telefonit, informacionin e kartës së kreditit, numrin e sigurimeve shoqërore, Fushat e personalizuara ose detaje të tjera për t'ju ndihmuar në përvojën tuaj.
Kur ne mbledhim informacion?
Ne mbledhim informacion nga ju kur regjistroheni në faqen tonë, vendosni një urdhër, regjistroheni në një buletin, përgjigjeni një studimi, plotësoni një formular, Përdorni Live Chat, hapni një Biletë për Mbështetje ose futni informacion në faqen tonë.

Na jepni përshtypje për produktet ose shërbimet tona Shfletoni

Si nuk kemi përdorim informacionin tuaj?
Ne mund të përdorim informacionin që ne mbledhim nga ju kur ju regjistroheni, bëni një blerje, të nënshkruar për gazetën tonë, për t'iu përgjigjur një sondazh apo marketingu komunikimit, shfletoj faqen e internetit, ose përdorin vend të caktuar të tjera përmban në mënyrat e mëposhtme:

Për të personalizuar përvojën tuaj dhe për të na lejuar të japim llojin e përmbajtjes dhe ofertës së produkteve në të cilat jeni më i interesuari.
Për të përmirësuar faqen tonë të internetit në mënyrë që t'ju shërbejmë më mirë.
Për të na lejuar t'ju shërbejmë më mirë në përgjigjen ndaj kërkesave të shërbimit të klientit.
Të administrojë një konkurs, promovim, sondazh ose funksion tjetër të faqes.
Për të përpunuar shpejt transaksionet tuaja.
Të kërkoni vlerësime dhe rishikime të shërbimeve ose produkteve
Për të përcjellë me ta pas korrespondencës (biseda live, email ose telefon)

Si nuk kemi mbrojtur informatat tuaja?
Faqja jonë e internetit është skanuar në baza të rregullta për vrimat e sigurisë dhe dobësitë e njohura në mënyrë që ta bëni vizitën tuaj në faqen tonë të sigurt sa të jetë e mundur.

Ne përdorim skanimin e rregullt të Malware.

Informacioni juaj personal përmbahet nga rrjetet e siguruara dhe është i arritshëm vetëm nga një numër i kufizuar personash që kanë të drejta të posaçme për qasje në sisteme të tilla dhe kërkohet që të mbajnë informacionin konfidencial. Përveç kësaj, të gjitha informatat e ndjeshme / krediti që ju furnizoni kodohen nëpërmjet teknologjisë Secure Socket Layer (SSL).
Ne zbatojmë një sërë masash sigurie kur një përdorues vendos një urdhër hyn, paraqet ose qasjet në informacionin e tyre për të ruajtur sigurinë e informacionit tuaj personal.
Të gjitha transaksionet përpunohen përmes një ofruesi të portës dhe nuk ruhen ose përpunohen në serverat tanë.

A përdorim "biskota"?
Po. Cookies janë skedarë të vegjël që një vend ose ofruesi i tij i shërbimit transferon në hard diskun e kompjuterit tuaj përmes shfletuesit tuaj Web (nëse lejon) që mundëson që sistemet e ofruesit të shërbimit ose të shërbimit të njohin shfletuesin tuaj dhe të kapin dhe mbajnë mend informacione të caktuara. Për shembull, ne përdorim cookies për të na ndihmuar të kujtojmë dhe përpunojmë artikujt në karrocat e tua. Ato përdoren gjithashtu për të na ndihmuar të kuptojmë preferencat tuaja në bazë të aktivitetit të mëparshëm ose aktual, gjë që na mundëson t'ju ofrojmë shërbime të përmirësuara. Ne gjithashtu përdorim cookies për të na ndihmuar të përpilojmë të dhëna agregate për trafikun e sitit dhe ndërveprimin e faqes në mënyrë që të mund të ofrojmë përvojat më të mira në vend dhe mjetet në të ardhmen.
Ne përdorim cookies për:
Ndihmoni të mbani mend dhe të përpunoni artikujt në shportën e blerjeve.
Kuptoni dhe ruani preferencat e përdoruesit për vizitat e ardhshme.
Mbani gjurmët e reklamave.
Përpiloni të dhëna agregate për trafikun e vendndodhjeve dhe ndërveprimet në vend, në mënyrë që të ofrojnë përvoja dhe mjete më të mira në vend në të ardhmen. Ne gjithashtu mund të përdorim shërbime të besuara të palëve të treta që gjurmojnë këtë informacion në emrin tonë.
Ju mund të zgjidhni që kompjuteri juaj të paralajmërojë çdo herë që një cookie po dërgohet, ose mund të zgjidhni të fikni të gjitha cookies. Këtë e bën përmes cilësimeve të shfletuesit tuaj. Meqë shfletuesi është pak më ndryshe, shikoni menunë e ndihmës së shfletuesit tuaj për të mësuar mënyrën e saktë për të modifikuar cookies tuaj.
Nëse përdoruesit çaktivizojnë cookie-t në shfletuesin e tyre:
Nëse i fikni cookies, do të fikni disa nga veçoritë e faqes.

Shpalosja e palëve të treta
Ne nuk i shesim, tregtojmë ose ndryshe transferojmë palët e jashtme informacionin tuaj personalisht të identifikueshëm, përveç nëse ne i japim përdoruesit me njoftim paraprak. Kjo nuk përfshin partnerët e web hosting dhe palët e tjera që na ndihmojnë të veprojmë në faqen tonë të internetit, të kryejmë biznesin tonë, ose t'u shërbejmë përdoruesve tanë, përderisa ato palë bien dakord që ta mbajnë këtë informacion konfidencial. Gjithashtu mund të japim informacione kur lirimi është i përshtatshëm për të respektuar ligjin, për të zbatuar politikat tona të faqes ose për të mbrojtur të drejtat, pasurinë ose sigurinë e të tjerëve.

Megjithatë, informacioni jo-personalisht të identifikueshme vizitor mund të sigurohet për të partive të tjera për marketing, reklama, ose përdorime të tjera.

Lidhje të palëve të treta
Herë pas here, në diskrecionin tonë, ne mund të përfshijmë ose ofrojmë produkte ose shërbime të palëve të treta në faqen tonë të internetit. Këto faqe të palëve të treta kanë politika të ndara dhe të pavarura të privatësisë. Prandaj ne nuk kemi asnjë përgjegjësi ose përgjegjësi për përmbajtjen dhe aktivitetet e këtyre faqeve të lidhura. Megjithatë, ne kërkojmë të mbrojmë integritetin e faqes tonë dhe të mirëpresim çdo reagim në lidhje me këto vende.

Google
Kërkesat e reklamimit të Google mund të përmblidhen nga Parimet e Reklamimit të Google. Ato janë vënë në vend për të siguruar një përvojë pozitive për përdoruesit. https://support.google.com/adwordspolicy/answer/1316548?hl=en

Ne përdorim Google AdSense reklama në faqen tonë të internetit.
Google, si një shitës i palës së tretë, përdor cookies për të shërbyer reklama në faqen tonë. Përdorimi i Google i cookit DART mundëson që të shërbejë reklama për përdoruesit tanë në bazë të vizitave të mëparshme në faqen tonë dhe në faqet e tjera në internet. Përdoruesit mund të zgjedhin nga përdorimi i cookie-t DART duke vizituar politikën e privatësisë së Google për Ad dhe Content Network.
Ne kemi zbatuar në vijim:
Remarketing me Google AdSense
Raportimi i Impresionit të Rrjetit të Rrjetit të Google
Demografia dhe Raportimi i Interesit
Integrimi i Platforma DoubleClick
Ne, së bashku me shitësit e palës së tretë të tilla si Google përdorin cookie-t të parë të partisë (të tilla si cookies nga Google Analytics) dhe cookies të palëve të treta (si cookie DoubleClick) ose identifikuesve të tjera të palës së tretë së bashku për të përpiluar të dhënat në lidhje me ndërveprimet e përdoruesit me përshtypjet e reklamave dhe funksionet e tjera të shërbimit të reklamës, që lidhen me faqen tonë të internetit.
Zgjedhur nga:
Përdoruesit mund të vendosin preferenca për mënyrën se si Google ju reklamon duke përdorur faqen Google Settings Settings. Përndryshe, ju mund të zgjedhni duke vizituar faqen e Rrjetit të Nisjes së Reklamimit të Rrjetit ose duke përdorur Google Analytics Opt Out Browser shtoni.

Akti i Kalifornisë Online për Mbrojtjen e Privatësisë
CalOPPA është ligji i parë shtetëror në vend që kërkon faqet e internetit komerciale dhe shërbimet online për të postuar një politikë të privatësisë. Qasja e ligjit shtrihet përtej Kalifornisë për të kërkuar nga çdo person apo kompani në Shtetet e Bashkuara (dhe me sa duket në botë) që vepron në faqet e internetit që mbledhin Informacion personalisht të identifikueshëm nga konsumatorët e Kalifornisë për të postuar një politikë të qartësishme të privatësisë në faqen e saj, duke saktësuar informacionin që mblidhet dhe ato individët ose kompanitë me të cilat ai është duke u ndarë. - Shihni më shumë në: http://consumercal.org/california-online-privacy-protection-act-caloppa/#sthash.0FdRbT51.dpuf
Sipas CalOPPA, ne pajtohemi me sa vijon:
Përdoruesit mund të vizitojnë faqen tonë në mënyrë anonime.
Sapo të krijohet kjo politikë e privatësisë, ne do të shtojmë një lidhje në të në faqen tonë të faqes ose si minimum, në faqen e parë të rëndësishme pas hyrjes në faqen tonë të internetit.
Lidhja jonë Politika e privatësisë përfshin fjalën 'Privacy' dhe lehtë mund të gjendet në faqen e specifikuar më sipër.
Ju do të njoftoheni për çdo ndryshim të Politikave të Privatësisë:
Në faqen tonë të Privacy Policy
Mund të ndryshojë të dhënat tuaja personale:
Duke na dërguar email
Duke hyrë në llogarinë tuaj
Si e trajton sajtin tonë "Nuk ndjekin sinjale"?
Ne nderojmë sinjale të mos ndjekim dhe mos vëzhgo, cookies bimore, ose përdorim reklamat kur një mekanizëm shfletuesish nuk ndjek (DNT) është në vend.
A lejon sitemi ynë ndjekjen e sjelljes së palëve të treta?
Është gjithashtu e rëndësishme të theksohet se ne lejojmë ndjekjen e sjelljes së palëve të treta

COPPA (Fëmijët Akti i Mbrojtjes Privacy Online)
Kur bëhet fjalë për mbledhjen e të dhënave personale nga fëmijët nën moshën 13 vjeçare, Aktit për Mbrojtjen e Privatësisë së Fëmijëve (COPPA) i vë prindërit në kontroll. Komisioni Federal i Tregtisë, agjencia e Shteteve të Bashkuara për Mbrojtjen e Konsumatorit, zbaton Rregullin COPPA, i cili përcakton se çfarë duhet të bëjnë operatorët e faqeve dhe shërbimeve online për të mbrojtur privatësinë dhe sigurinë e fëmijëve në internet.

Ne nuk tregojmë specifikisht për fëmijët nën moshën 13 vjeçare.

Praktikat e Tregtisë së Drejtë
Parimet e praktikave të praktikës së informacionit përbëjnë shtyllën e ligjit të privatësisë në Shtetet e Bashkuara dhe konceptet që ato përfshijnë kanë luajtur një rol të rëndësishëm në zhvillimin e ligjeve për mbrojtjen e të dhënave në mbarë globin. Kuptimi i Parimeve të Praktikës së Tregtisë së Drejtë dhe mënyra se si duhet të zbatohen është kritike për të respektuar ligjet e ndryshme të privatësisë që mbrojnë informacionin personal.

Për të qenë në përputhje me Praktikat e Informacionit të Drejta ne do të ndërmarrim veprimet e mëposhtme të përgjegjshme, nëse ndodh një shkelje e të dhënave:
Ne do t'ju njoftojmë me email
Brenda ditës së punës së 1
Ne do të njoftojmë përdoruesit nëpërmjet njoftimit në vend
Brenda ditës së punës së 1
Ne gjithashtu pajtohemi me Parimin Individual të Dëmshpërblimit, i cili kërkon që individët të kenë të drejtën të ndjekin ligjërisht të drejtat e zbatueshme kundër grumbulluesve dhe përpunuesve të të dhënave që nuk respektojnë ligjin. Ky parim kërkon jo vetëm që individët kanë të drejta të zbatueshme ndaj përdoruesve të të dhënave, por gjithashtu që individët kanë qasje në gjykata ose agjenci qeveritare për të hetuar dhe / ose ndjekur penalisht mospërputhjen nga përpunuesit e të dhënave.

MUND Spam Act
Akti CAN-SPAM është një ligj që përcakton rregullat për emailin komercial, përcakton kërkesat për mesazhet komerciale, u jep të drejtën e marrjes së mesazheve elektronike nga dërgimi i tyre dhe parashikon dënime të ashpra për shkeljet.

Ne mbledhim adresën tuaj të postës elektronike në mënyrë që:
Dërgo informacion, përgjigjuni pyetjeve dhe / ose kërkesave ose pyetjeve të tjera
Urdhrat e procesit dhe për të dërguar informacione dhe përditësime që lidhen me urdhërat.
Ju dërgojnë informacione shtesë në lidhje me produktin dhe / ose shërbimin tuaj
Tregu në listën tonë të postimeve ose vazhdoni të dërgoni email tek klientët tanë pasi të ketë ndodhur transaksioni origjinal.
Për të qenë në përputhje me CANSPAM, ne pajtohemi me sa vijon:
Mos përdorni lëndë të rreme ose mashtruese ose adresa elektronike.
Identifikoni mesazhin si reklamë në ndonjë mënyrë të arsyeshme.
Përfshini adresën fizike të selisë së biznesit tonë ose të faqes.
Monitoroni shërbimet e marketingut të palëve të treta për pajtim, nëse përdoret.
Nderimi i kërkesave të zgjedhjes / anullimit të kërkesave shpejt.
Lejo përdoruesit të çabonohen duke përdorur lidhjen në fund të secilës email.

Nëse në çdo kohë do të dëshironit të çregjistrohesh nga marrja e emaileve të ardhshme, mund të na dërgosh me email në
Ndiqni udhëzimet në fund të secilës email.

dhe ne do t'ju heqim menjëherë ALL korrespondencë.

Na kontaktuar

Nëse ka ndonjë pyetje në lidhje me këtë politikë të privatësisë, mund të na kontaktoni duke përdorur informacionin e mëposhtëm.

forexlens.com
250 Rruga Yonge # 2201

Toronto, Ontario M5B2M6

Kanadë
888-978-4868
Redaktuar të fundit në 2018-05-23