fbpx

Dhoma e Tregtimit Forex

Shikoni, mësoni dhe përfitoni së bashku në dhomën tonë të tregtisë

Më poshtë janë Planet e mimeve për tonë Anëtarësimi Pro Tregtar ku do të merrni qasje në Sallën tonë të pakrahasueshme të Tregtimit që përmban transmetime të shumta ditore të drejtpërdrejta gjatë gjithë ditës nga analistët tanë Teknikë, duke siguruar ide të tregtisë me mundësi të larta. Ju gjithashtu do të keni qasje të plotë në bibliotekën tonë të videove edukative që ju mësojnë në lidhje me tregtinë e Smart Money dhe mjetet pro tregtimit që çdo tregtari ka nevojë për të pasur sukses në tregtimin e Forex.

Anëtarësia Pro Trader është vendi ku tregtarët vijnë për të çuar tregtinë e tyre në Niveli tjetër, pa marrë parasysh se cili është niveli i përvojës suaj. Ju duhet të konsideroni të bashkoheni me ne nëse besoni se jeni një nga më poshtë:

Një tregtar fillestar:

Ju keni pak ose aspak përvojë dhe kërkoni të filloni tregtinë. Apo ndoshta ju jeni relativisht i ri dhe ende i kuptoni gjërat. Ne do t'ju mësojmë bazat e Forex nga A në Z, nga mënyra se si të filloni me një llogari Demo pa rreziqe dhe duke marrë idenë tuaj të parë tregtare për t'ju bërë gati për një llogari të drejtpërdrejtë. 

Një tregtar jo fitimprurës:

Ju keni qenë duke tregtuar (ose duke u përpjekur të tregtoni) për 3-12 muaj, ose ndoshta më gjatë. Ju jeni ende në kërkim të një strategjie të mirë tregtare që do të funksionojë për ju. Ne do t'ju mësojmë se si të zhvilloni strategjinë tuaj duke përdorur qasjen e një profesionist në tregjet, si të zbatoni menaxhim të shëndoshë të rrezikut dhe të ruani një psikologji të mirë tregtare.

NJAD TREGTAR P BR PRITJE:

Ju keni 1-3 vjet përvojë tregtare. Sidoqoftë, ju ende nuk keni gjetur një avantazh të vërtetë tregtar dhe të jeni vazhdimisht fitimprurës me strategjitë tuaja. Ne do t'ju ndihmojmë të kapërceni ciklin e ngritjeve dhe ngritjeve dhe të bëheni një tregtar fitimprurës duke përdorur menaxhim të shëndoshë të rrezikut dhe një strategji të bazuar në rregulla. 

Një tregtar fitimprurës:

Ju tashmë keni arritur qëndrueshmëri dhe përfitim si tregtar. Ndoshta jeni duke kërkuar një burim të besueshëm për ide të tregtisë me probabilitet të lartë dhe konfigurime të tregtisë për t'ju ndihmuar të kurseni kohë në tabelë, ose, për të marrë një mendim të kundërt për analizën tuaj tregtare. Mendjet e mëdha priren të mendojnë njësoj (ose të ndryshëm), prandaj le të organizojmë së bashku! 

Shikoni # orar javor kanal në Mosmarrëveshjen tonë për kur të shkojmë LIVE!

Lidhu me ne në rrjetet sociale: https://myurls.bio/theforexlens

© Copyright - Forex Lens - Syri yt në tregjet
Marketingu ynë dixhital dhe mundësohet nga partnerët tanë në Inc siguresave tuaja
Jini të vetëdijshëm që tregtimi dhe tregtimi i forex-it në çdo treg, përfshirë kripton, ka potencialin e humbjes financiare, si dhe fitimet. Mos tregtoni me para që nuk mund t’i lejoni t’i lësh. Shtë e mundur të humbni të gjitha paratë tuaja kur bëni tregti, pasi ka shumë faktorë që nuk janë në kontrollin tuaj ose tonat. Disa agjentë Forex mund t'ju mbajnë përgjegjës për kapitalin tregtar që tejkalon bilancin tuaj dhe kalon diferencën. Jini të vetëdijshëm se kjo përgjegjësi është JUAJ. Forex Lens nuk mban përgjegjësi për ndonjë humbje që mund të pësoni si rezultat i shërbimeve tona, sinjaleve Forex, sinjaleve të kriptove, llogarive të menaxhuara ose ndonjë sinjali tjetër të tregut që mund të sigurojmë herë pas here. Forex Lens do të përdoret si një mjet arsimor për t'ju ndihmuar të shihni se si tregtarët profesionistë të ditës dhe tregtarët aktivë funksionojnë nga një ditë në ditë dhe javë në javë. Duke u regjistruar si pajtimtar ju pranoni që Forex Lens nuk është duke ofruar këshilla financiare, por duke siguruar një perspektivë arsimore në tregjet. Ne nuk marrim asnjë përgjegjësi për fitimet ose humbjet në llogarinë tuaj si rezultat i sinjaleve tona dhe / ose shërbimeve ose ndonjë produkti të lidhur me forex në ndonjë nga faqet e internetit, përfshirë këtë.Përkthe »