FXL OpEd Si të futemi në ndërtimin e një Trading Fondacioni Ditor

Dituria është Fuqia

Gjëja e parë që më pëlqen t'u tregoj njerëzve që janë të interesuar në botën e tregtimit është se para së gjithash duhet të merrni një themel të fortë të njohurive para se të mendoni ndonjëherë për vendosjen e tregtisë tuaj të parë. Në mendjen time kjo është thelbësore. Kjo është një industri e peshkaqenë dhe piranhas që kërkojnë zgjedhje të lehta. Ndërsa peshqit e vegjël të shpejtë, noti në këto ujëra mund të jetë i pabesë. Shtë një gjë të hipësh me balenat, është tjetër gjë krejt kur ka gjak në ujë nëse më kap drifti. Duke folur për oqeanin, bota e tregtimit në vetvete është si një pus pa informacion, nga i cili dyshemeja është copëtuar vetëm nga shumë pak nga Cousteau. Ajo që dua të them është se ka një informacion të pafund që mund të grumbullohet gjatë gjithë jetës, dhe megjithatë arti i këtij ndjekje është në distilimin e këtij informacioni në formën e tij më themelore dhe ekzekutimin e tij. Kjo është thënë më lehtë sesa bëhet. Për të arritur atje, së pari duhet të mësoni jo vetëm bazat, por edhe aspektet e sigurisë. Trajtojeni këtë ndjekje pasi dëshironi të merrni certifikimin e rojes tuaj. Ju duhet të jeni të vetëdijshëm së pari për rreziqet tuaja përpara se të ruani dikë, si zjarri, pa tela, pa gaz, pa gotë. Në teori, nëse mund të shpëtoni dikë tjetër, mund të shmangni katastrofën vetë. Kjo është parësore për tregtinë. Ju madje mund të jeni në gjendje të notoni me peshkaqenë një ditë nëse e dini se çfarë po bëni vërtet. Kështu është tregtia e çmendur.
Një mënyrë tjetër për të menduar atë është që ju nuk mund të ndërtoni një shtëpi pa një themel të fortë.

E drejta nga e gabuara

Një nga tërheqjet e shumta të tregtimit është se ju mund të fitoni shumë para. Ferrari, gra të shpejta, puro të pasura. Mund t’i keni të gjitha! E vërteta është shumë pak të arrijnë këto kulme të suksesit, dhe kjo është e vërtetë për çdo ndjekje. E pamundura është tregtuar si rezultat i thjesht marrjes së kursit tim. Të gjithë po e bëjnë atë. Nuk ju pëlqen të fitoni para?

Gjëja me tregtinë është, të gjithë mund të jenë të prirur për joshjen e të bërit shumë dhe shumë para. Tregtarët e dinë këtë dhe ata kapitalizojnë plotësisht në ëndrrat e pasurimit të shpejtë të masave. Por ky mentalitet është, siç do t'ju tregojë çdo investitor i shkëlqyeshëm, rruga drejt prishjes. Prandaj është kaq e rëndësishme për të marrë llojin e duhur të informacionit dhe mentorimit, dhe me të vërtetë njohja e të drejtës nga e gabuara vjen vetëm me përvojë. Sidoqoftë, ju mund ta qarkulloni këtë sfidë të shkurtër duke gjetur një mentor cilësor i cili mund të tregojë sukses të vërtetë për ju që të kopjoni (Si RP në dhomën e Tregtisë). Në fund të ditës, varet nga ju që të zhvilloni sistemin tuaj që funksionon për ju, dhe kjo kërkon kohë.

Breshka rreh lepurin

Kohët e fundit pashë filmin e lëshuar rishtas Ford vs Ferrari. Nuk do të dhuroj shumë nga komploti, por thelbësore për filmin ishte ideja që shoferi i yllit Ken Miles ishte i vetmi që mund të drejtonte makinën e re të garës model GT40 për të mposhtur Ferrarin në garën Le Mans. Më pëlqen të mendoj se në tregti, asnjë dy garues nuk është i njëjtë, dhe të gjithë do të kenë një mjeshtëri të ndryshme të pista. Gjëja më e rëndësishme është të mos rrahni shokët tuaj, por të mos rrëzoheni. Për këtë qëllim, nuk po i garoni ata, po garoni vetë. Në këtë drejtim, unë mendoj se shëmbëlltyra e vjetër e breshkës dhe lepur është veçanërisht e zbatueshme për tregtinë. Do të përparoni vetëm duke i marrë gjërat ngadalë. Kjo nuk është aspak vs Ferrari. Ju duhet të zotëroni pista me ritmin tuaj dhe marrja e gjërave të ngadalta dhe të qëndrueshme do t'ju mbajë të sigurt. Breshka rreh lepurin.

Përsëritja është babai i të gjithë të mësuarit

Aspekti më i rëndësishëm i të mësuarit për të bërë tregti pasi të keni ndërtuar një themel të njohurive dhe të keni krijuar një sistem të provuar me një avantazh statistikor - një aspekt për të cilin ne nuk diskutuam këtu, është praktika praktike. Ne po flasim 'praktikë kohore! Ekziston një ndryshim midis praktikave të mira dhe atyre të këqija. Ju duhet të zhvilloni praktika të shëndosha, të menduara mirë, të cilat mund t'i përsërisni pa pushim derisa ato të bëhen natyra e dytë. Tregtimi është një proces, dhe një performancë e bazuar në atë. Në mënyrë që të performoni në një nivel të lartë ju duhet të praktikoni në një nivel të lartë. Asnjëherë nuk duhet të vetëkënaqeni. Truri juaj është një muskul dhe ju duhet ta stërvitni atë si çdo grup tjetër muskujsh, përmes përsëritjes së vazhdueshme. Të mëdhenjtë janë gjithmonë në palestër para agimit. Tregtimi nuk është i ndryshëm.

Besoni klasikëve

Sa i përket vendit ku të shkoni për të ndërtuar bazën tuaj të njohurive, interneti është i mbushur me informacion. Këshilla ime për ju, është të filloni me klasikët dhe të ndërtoni kudo ku qëndrojnë interesat tuaja më të thella. Sidoqoftë, unë do t'ju këshilloja të hidhni një rrjet të gjerë në fillim, dhe të ngushtoni fokusin tuaj ndërsa vazhdoni. Tani dilni përpara dhe jini të mbarë. Nëse keni ndonjë problem që të filloni, ndjehen të lirë të kontaktoni me mua ose të lini informacionin tuaj në formën e mëposhtme dhe unë do t'ju tregoj drejtpërdrejt tek ju.

Kush është Op-Ed & Forex Lens

Op-Ed është një tregtar i etur dhe mësues i të gjitha gjërave të jetës, me një sens të frymëzuar të detyrës për të ndihmuar të tjerët të arrijnë qëllimet dhe ëndrrat e tyre. Ed ka 7 vjet përvojë financiare dhe tregtare, pasi ka punuar të dy në anën e ndërmjetësit, si dhe tregtimin e mbështetjes dhe mbështetjen e tregtisë. Ai ka punuar gjithashtu si një tregtar profesionist i monedhës së korporatave dhe përqendrohet kryesisht në Arin, S&P dhe Forex. Ed gjithashtu është i interesuar të fillojë t'i mësojë studentët më zyrtarisht, pasi ai ka në mënyrë joformale ndër vite. Ai është gjithmonë në dispozicion për të biseduar dyqan.

Më telefononi ose më dërgoni një bisedë tani nëse doni të mësoni më shumë se si të filloni në tregti!
ose filloni me Dhoma e Tregtimit Forex!