Market Maker Blej Model Lesson + AUDNZD & AUDJPY tregton aktive

Raportet e Flash për Shërbimet dhe Industrinë e Prodhimit janë jashtë pritshmërive në të gjithë bordin në Eurozonë dhe vetëm pak më pak se parashikimi për dollarin amerikan. Banka e Anglisë parashikon një kulm prej 5% të inflacionit për GBP deri në tremujorin e dytë të 2022. Ne jemi ende bullgarë për DXY dhe në rënie për USOIL.

Në sesionin e sotëm të drejtpërdrejtë, ne bëmë një përmbledhje të plotë të Modelit të Blerjes nga Market Maker ose MMBM dhe si të aplikojmë kontekstin ndaj çmimit kur blejmë në një tendencë në rritje ose në rënie, kjo na ndihmon të kuptojmë se si të përdorim mjete si hyrjet tregtare optimale, ekzekutimi me ndalesa , blloqe porosish, boshllëqe, boshllëqe etj. Këta elementë nuk duhet të përdoren për të tregtuar vetë pa marrë më parë kontekstin e çmimit. Sigurohuni që të shikoni seancën e regjistruar nga sot për ta shkarkuar këtë në trurin tuaj.

Për një përmbledhje të detajuar të tregjeve të sotme, ju lutemi shikoni seancat e pararegjistruara Past Live ndërsa historia shpaloset në të dy seancat e regjistruara në Londër dhe Nju Jork.

Për ditën e nesërme, të dhënat janë të përqendruara për shkak të Ditës së Falënderimeve, kështu që ne po shikojmë raportin paraprak të PBB-së dhe presim që numrat aktualë të vijnë mbi parashikimin. Indeksi i Çmimeve në USD Core PCE po kërkon gjithashtu të arrijë mbi objektivin. Ne po qëndrojmë gjithashtu afër minutave të FOMC dhe mund të presim bisedime të mundshme për numrin e inflacionit nëse jo rivlerësim bazuar në fjalimet e javëve të fundit të FOMC ku na u dha aludimi i një tremujori të katërt të fortë nga Fed, por kjo mund të kalojë shumë mirë në tremujorin e parë të 4 .

Mos e humbisni mundësinë për të përfituar me komunitetin tonë. Merrni akses të plotë të pakufizuar në të gjitha analizat ditore të tregtarëve tanë, idetë e tregtisë dhe videot e edukimit nga duke u regjistruar sot!