Mirë se vini në një sesion tjetër të drejtpërdrejtë të tregtimit Forex nga RP Forex. Në seancën e sotme të drejtpërdrejtë, ne shqyrtuam statusin aktual të tre tregtive që u analizuan dje dhe tregtitë që hymë drejtpërdrejt në seancën e sotme. Ne ende nuk kemi asnjë humbje këtë javë (dhe javën e kaluar) dhe kjo është diçka për të cilën të gjithë anëtarët tanë në dhomën e tregtisë Forex janë krenarë.

Gjatë sesionit të djeshëm të drejtpërdrejtë të tregtimit, ne gjetëm sinjale tregtare për AUDJPY, AUDUSD & CADJPY. Dy nga tre tregtitë u regjistruan pasi kushtet specifike të hyrjes për ta ishin përmbushur. Ne bëmë një analizë dhe hyrje të drejtpërdrejtë për një të shkurtër CADJPY dhe çifti ka sjellë mbi +60 pips që nga ajo kohë. AUDJPY ynë i gjatë u aktivizua pasi morëm një refuzim të ri-provimit nga niveli ynë kryesor. Të dy tregtitë siguruan një fitim total prej +100 pips dhe numërimi.

Sot, ne bëmë një analizë teknike të drejtpërdrejtë dhe një thirrje sinjalizuese për XAUUSD Gold dhe EURUSD. Gjatë sesionit tonë 30 minutësh drejtpërdrejt, ne ishim në gjendje të identifikonim lehtësisht të dy konfigurimet e tregtisë menjëherë duke përdorur strategjinë tonë të veprimit të çmimit. Në mënyrë ideale, ne duam të jemi jashtë këtyre tregtive para se të Publikohet Lajmi i Nesërmbledhjes së Pagave për Bujqësi (NFP).

Nesër, Lëshimi i Pagës Joformale (NFP) në 8:30 AM EST, 2 orë para seancës sonë të drejtpërdrejtë. Tregjet do të jenë jashtëzakonisht të paqëndrueshme para dhe pas lëshimit, prandaj kini kujdes. Ne do të diskutojmë lirimin e NFP, si shkoi kjo javë e tregtimit dhe sinjalet tregtare për javën e ardhshme. Shihemi nesër për sesionin tonë të lirë të tregtimit live duke filluar nga ora 11:00 EST në Portalin tonë të Dhomave të Tregtimit. Bëni kujdes dhe tregtim të lumtur. Nëse ende nuk jeni bashkuar me ne, mbani në mend se ne po ofrojmë 2 muaj për çmimin e 1 deri sonte në mesnatë (12:00 AM EST).

Hyni në Portalin e Dhomave të Tregtimit për të parë Sesionin e plotë në internet
Kontrolloni Njoftimin e Sesionit Live të Djeshëm: Tetor 30th, 2019
Nëse nuk keni regjistruar një Anëtarësia e Dhomës së Tregtimit Forex, ju mund ta bëni këtë nga klikuar këtu.