Mirësevini në një tjetër webinar live Forex. Në webinarin e sotëm Forex, ne kaluam dy tregtimet tona fituese nga dje, në GBPAUD dhe XAUUSD. Të dy grupimet u analizuan gjatë webinar tonë falas të hënën dhe ne patëm një hyrje menjëherë pas. Aktualisht jemi në lartësi prej +150 pips nga të dyja këto tregti. Ne pastaj hodhëm një vështrim të shkurtër të statusit aktual të tregtisë sonë AUDNZD & AUDCAD nga javën e kaluar. Webinar u përfundua pastaj duke diskutuar Si të tregtosh me besim.

Gjatë faqes së internetit të djeshme falas, ne diskutuam një organizim të shkurtër tregtar për GBPAUD me kritere specifike të hyrjes. Më vonë gjatë ditës, tregtia u thirr në Telegram tonë pas konfirmimit të kritereve tona të hyrjes. Gjatë seancës në Londër, dyshja kishin rënë mbi +100 pips pa asnjë tërheqje. Një përbërje e mundshme e shkurtër në XAUUSD u diskutua gjithashtu dje. Në mënyrë të ngjashme, XAUUSD u fut gjithashtu pasi të ishin konfirmuar kriteret tona të hyrjes. Metali i çmuar ra +38 pips në fitim, përpara se të ndalonim pozicionin tonë të pjesshëm në hyrje.

Tregtia jonë AUDNZD nga java e kaluar ka rënë ndjeshëm, pothuajse në fitimin tonë përfundimtar. Ne kemi vendosur të mbyllim në këtë kohë. Tregtia jonë AUDCAD kishte ngecur në fitimin tonë të parë dhe ishte tërhequr në hyrjen tonë. Ne atëherë morëm ca kohë duke analizuar USDCHF, pasi çifti mund të sigurojë një sasi të konsiderueshme të pips nëse aktivizohet caktimi ynë i shkurtër i tregtisë. Dyshja aktualisht janë thellë brenda një zone të rezistencës, duke u përpjekur të shtyhen më lart. Ne jemi duke pritur me durim pushimin e mbështetjes për orë, për të konfirmuar se çmimi nuk ka arritur të shkojë më lart dhe rrjedhimisht të përshtatet për një lëvizje poshtë.

Seanca u përfundua më pas nga një diskutim i shpejtë mbi tregtinë me besim. E vetmja mënyrë për të tregtuar me besim është përmes një kombinimi të përvojës dhe një strategji të qëndrueshme të provuar. Shkallëzimet dhe përvojat e ulëta do të krijojnë besimin tuaj. Se si veproni gjatë humbjes së ditëve, apo javëve, do të diktoni nëse fitoni apo jo. Për më tepër, të kesh një strategji që funksionon mund të bëjë mrekulli, pavarësisht një numri humbjesh, besimi yt në strategjinë tënde mund të kompensojë ato humbje dhe të të kthejë në fitime. Për të dëgjuar më shumë rreth kësaj teme, shikoni postimin tonë në Instagram.

Ne jemi në një fillim të shkëlqyeshëm të javës dhe mezi presim të hyjmë në më shumë ngritje pasi vëllimi në treg fillon të merret. Sigurohuni që të bashkoheni në seancën live të nesërme pasi kam një njoftim të veçantë për ta bërë. Me këtë të thënë, shpresoj se të gjithë keni një ditë të shkëlqyeshme. Kujdesuni dhe bëhuni tregtarë të shkëlqyeshëm!

Hyni në Portalin e Dhomave të Tregtimit për të parë Sesionin e plotë në internet
Kontrolloni Njoftimin e Sesionit Live të Djeshëm: Nëntor 25th, 2019
Nëse nuk keni regjistruar një Anëtarësia e Dhomës së Tregtimit Forex, ju mund ta bëni këtë nga klikuar këtu.