EURUSD & USDCHF në Fitim + Më shumë për të ardhur

Siç parashikoi analiza e veprimit të çmimit, të dy tregtarët EURUSD dhe USDCHF po luajnë siç pritet dhe me fitim. Me qëndrimin e fortë të dollarit, duhet të priten më shumë fitime.

EURUSD e ka gjetur veten poshtë -0.37% sot ndërsa çmimi vazhdon trendin e tij rënës. Paraardhësi për shitjen e fundit ishte mbyllja e çmimeve nën nivelin më të ulët të javës së kaluar. Tregtarët mund të presin që çmimi të tërhiqet pak sot, para se të arrijnë përfundimisht objektivin prej 1.16400.

Ndërsa dollari shtyn më lart, USDCHF vazhdon të rritet gjithashtu. Më herët sot, DXY ishte në gjendje të arrijë 93.200 dhe të mbyllet bullish mbi këtë nivel. Kjo duhet të çojë në përfitime të mëtejshme për USDCHF. Tregtarët e parë të veprimit të çmimeve të synuara do të synojnë është 0.94700.

Nesër është raporti i punësimit i ADP që përfaqëson numrin e vendeve të punës të shtuara duke përjashtuar qeverinë dhe sektorin e bujqësisë. Parashikimi aktual është një përmirësim nga rezultati i mëparshëm me pritjen e 552,000 vendeve të punës muajin e kaluar. Një rezultat pozitiv mund ta çojë Dollarin edhe më lart.

directory: