DXY Kthehu te Mënyrat Bearish + Pantallonat e shkurtra NZDCAD?

Pasi u dha demave disa shpresë për të përfunduar javën e kaluar, Dollari është përsëri në rrugën e tij më të ulët. Ndërsa DXY tregon vetë, tregtarët mund të shikojnë në tregtinë e të miturve për momentin.

Pavarësisht varur rreth 91.950 dhe përpjekjeve të shumta për të mbyllur bullish sipër, Dollari ende nuk ka arritur ndonjë fitim real mbi këtë rezistencë. Një vëzhgim i qiriut të sotëm ditor tregon qirinjën më pak të fortë që ekziston dhe kjo po jep më shumë një arsye që arinjtë të grumbullohen. Megjithatë, me mungesën e vëllimit, çmimi nuk duhet të bjerë shumë shpejt.

Zakonisht kur dollari nuk është në rregull, tregtia e të miturve është mënyra për të shkuar. Një palë e vogël që po ofron një konfigurim të mirë tregtar është NZDCAD. Kjo palë filloi një trend të respektueshëm rënieje në fund të shkurtit dhe kohët e fundit ka arritur një konsolidim. Një ndërprerje e këtij konsolidimi mund të çojë çmimin më të ulët në nivelet e ulëta të bëra gjatë verës së kaluar.

Jerome Powell do të jetë një njeri i zënë këtë javë pasi ai ka tre fjalime radhazi për Përfaqësuesit e Dhomës së Komitetit Financiar duke filluar nga sot. Fjalimet e tij janë mjaft treguese dhe diçka që tregtarët mund të dëshirojnë ta akordojnë për të fituar më shumë njohuri.

directory: