fbpx

sinjalet Forex, ose "idetë tregtare" është mënyra se si ne tregtarët Forex fitojmë jetesën tonë në treg. Analistët tanë teknikë kërkojnë çdo ditë konfigurimet më të mira të tregtisë me probabilitet të lartë. Ne bëjmë të gjitha analizat në mënyrë që ju të mos jeni të lidhur me zinxhirë në grafikët.

Brenda Dhoma e tregtimit Forex, tregtarët tanë do të ndajnë sinjalet Forex dhe idetë e tregtimit që ata marrin çdo ditë me specifika çmimi i hyrjes, ndalimi i humbjes, marrja e objektivave të fitimit, dhe përditësime se kur ata marrin fitime, heqin rrezikun ose dalin plotësisht nga tregtia.

Më e rëndësishmja, analistët tanë do të japin shpjegime të hollësishme përmes videos live dhe analizës së grafikut që ju tregon PSE ata po marrin tregti, PSE ata janë duke zgjedhur nivele të caktuara të çmimeve, dhe SI ju mund t'i identifikoni ato vetë. Qëllimi ynë është t'ju mësojmë se si të gjeni këto modele të përsëritura që ne i shohim me çmim, për t'ju bërë një tregtar më të mirë dhe më të qëndrueshëm.

Merrni akses në të gjitha sinjalet tona Forex duke zgjedhur një nga Planet e Anëtarësimit Pro Trader 

Performanca jonë e kaluar që nga viti 2015

Cilat janë Sinjalet Forex?

Sinjalet Forex ose 'idetë tregtare' janë organizime tregtare që ofrojnë një probabilitet të lartë dhe skenarë të mirë të rrezikut ndaj shpërblimit për t'u ndjekur. Ato ofrojnë objektiva specifikë të Çmimit të Hyrës, Merrni Fitim (TP) dhe një Stop Humbje (SL). Çmimi i hyrjes është vendi ku ne hyjmë në tregti. Një fitim i marrë është çmimi që ne besojmë se çmimi do të shkojë, dhe një Stop Humbje është vendi ku ne i shkurtojmë humbjet tona nëse tregtia nuk shkon sipas dëshirës tonë. Tregtimi në Forex është një lojë probabiliteti, dhe megjithëse humbjet janë pjesë e lojës, ajo që ka rëndësi është se tregtitë tona fituese i tejkalojnë humbjet tona, të cilat ne i kemi bërë që nga viti 2015.

Për kë janë sinjalet Forex?

Sinjalet Forex janë të shkëlqyera për tregtarët në çdo nivel përvoje. Nga fillestarët tek tregtarët e ndërmjetëm e deri tek ata të avancuar, sinjalet Forex mund të jenë të dobishme në mënyra të ndryshme. Por në përgjithësi ato janë më të dobishme për ata që nuk kanë shumë kohë për të monitoruar grafikët e çmimeve gjatë gjithë ditës. Ne ju ndihmojmë të kurseni kohë përpara grafikëve duke ju dërguar konfigurime që shohim në treg në formën e një sinjali Forex. Ju mund të përdorni sinjalet tona Forex nëse bini në ndonjë nga kategoritë e mëposhtme:

TREGTAR FILLES:

Ju nuk keni përvojë dhe po kërkoni të filloni tregtimin. Ose ndoshta jeni relativisht i ri në tregti dhe ende po i kuptoni gjërat. Sinjalet tona Forex do të ofrojnë një zgjidhje 'përcaktoni dhe harroni' për tregtimin tuaj. Sidoqoftë, vetëm kjo nuk do t'ju ndihmojë të bëheni një tregtar i mirë. Kjo vetëm do t'ju ndihmojë të fitoni zakonin e shikimit të grafikëve dhe vendosjes së tregtisë. Gjithashtu do t'ju mësojë se si të dalloni konfigurime të ngjashme tregtare. 

TREGTAR HUMBËS:

Ju keni bërë tregti (ose duke u përpjekur të tregtoni) për 3-12 muaj, ose ndoshta më gjatë. Jeni ende në kërkim të një strategjie të mirë tregtare që do të funksionojë për ju. Sinjalet tona Forex do t'ju japin një ndjenjë se ku na pëlqen të vendosim objektivat tona dhe të ndalojmë humbjet, si dhe kohën e ditës që na pëlqen të hyjmë në një tregti.

Biblioteka jonë Arsimore do t'ju mësojë gjithashtu se si të hartoni si një profesionist. Do të mësoni se si të identifikoni modele si prishjet e strukturës së tregut dhe të mbështeteni në likuiditet. Do të mësoni se si të zbatoni një menaxhim të mirë të rrezikut në tregtimin tuaj dhe si të menaxhoni kapitalin tuaj në mënyrë që të mos shpërtheni llogarinë tuaj. 

TREGTAR BISHTE:

Ju keni 1-3 vjet përvojë tregtare. Megjithatë, ju duhet ende të gjeni një avantazh të vërtetë tregtar dhe të jeni vazhdimisht fitimprurës me strategjitë tuaja. Ne do t'ju ndihmojmë të kaloni duke ju treguar saktësisht se çfarë kërkojnë tregtarët profesionistë në një sinjal Forex së bashku me analizën që e mbështet atë. 

Biblioteka jonë edukative do t'ju tregojë gjithashtu shumë këshilla dhe truke që mund t'i zbatoni në strategjinë tuaj tregtare, të cilat do t'ju japin konfigurime tregtare me probabilitet më të lartë. Gjithçka që ju nevojitet është pak më shumë salcë për t'ju shtyrë në nivelin e Tregtarit fitimprurës.

TREGTAR FITIMAL:

Ju keni arritur tashmë statusin e të bërit një tregtar konsistent dhe fitimprurës, por e dini se ka gjithmonë vend për përmirësim. Ju mund të kërkoni të përmirësoni avantazhin tuaj me konceptet e tregtimit Smart Money. Ose thjesht mund të kërkoni një burim të besueshëm të sinjaleve Forex për t'ju ndihmuar të kurseni kohë në grafik. 

© Copyright - Forex Lens - Syri yt në tregjet
Marketingu ynë dixhital dhe mundësohet nga partnerët tanë në Inc siguresave tuaja
Jini të vetëdijshëm që tregtimi dhe tregtimi i forex-it në çdo treg, përfshirë kripton, ka potencialin e humbjes financiare, si dhe fitimet. Mos tregtoni me para që nuk mund t’i lejoni t’i lësh. Shtë e mundur të humbni të gjitha paratë tuaja kur bëni tregti, pasi ka shumë faktorë që nuk janë në kontrollin tuaj ose tonat. Disa agjentë Forex mund t'ju mbajnë përgjegjës për kapitalin tregtar që tejkalon bilancin tuaj dhe kalon diferencën. Jini të vetëdijshëm se kjo përgjegjësi është JUAJ. Forex Lens nuk mban përgjegjësi për ndonjë humbje që mund të pësoni si rezultat i shërbimeve tona, sinjaleve Forex, sinjaleve të kriptove, llogarive të menaxhuara ose ndonjë sinjali tjetër të tregut që mund të sigurojmë herë pas here. Forex Lens do të përdoret si një mjet arsimor për t'ju ndihmuar të shihni se si tregtarët profesionistë të ditës dhe tregtarët aktivë funksionojnë nga një ditë në ditë dhe javë në javë. Duke u regjistruar si pajtimtar ju pranoni që Forex Lens nuk është duke ofruar këshilla financiare, por duke siguruar një perspektivë arsimore në tregjet. Ne nuk marrim asnjë përgjegjësi për fitimet ose humbjet në llogarinë tuaj si rezultat i sinjaleve tona dhe / ose shërbimeve ose ndonjë produkti të lidhur me forex në ndonjë nga faqet e internetit, përfshirë këtë.Përkthe »