Paraqitjet e Tregut dhe Tregimet e Tregut Forex: XAUUSD Down, GBPUSD Up + Më shumë

, , , ,
Mirësevini përsëri në një seancë tjetër live. Do të marrim vendin ku u nisëm të Premten. Java e kaluar ishte java e NFP dhe ishte e mbushur me lëshime themelore, megjithatë kjo nuk na ndaloi të fitonim mbi 300 pips. Kjo javë është shumë më e qetë,…