fbpx

Dëshironi të mësoni sekretet e parave inteligjente?

At Forex Lens, Ne nuk ju shesim ëndrrat dhe premtimet, ne ju shesim REZULTATET. Forex Lens është një shërbim institucional i tregtimit Forex i krijuar nga tregtarët për tregtarët. Tregtarët si ne që analizojnë grafikët për të jetuar kanë nevojë për një shërbim të besueshëm si Forex Lens për të optimizuar proceset e tyre të vendimmarrjes. (Çfarë ideje tregtare të marrësh, sa kapital të rrezikosh, si të menaxhosh tregtinë, kur të dalësh nga një tregti, etj.)

Një CEO me performancë të lartë si Jeff Bezos pret të marrë vetëm 3 vendime të mira në ditë. Pra, si mund të veprojnë tregtarët e përditshëm si ne në një nivel të lartë? Forex Lens është zgjidhja për tregtarët e zgjuar të ditës së parave në mbarë botën. Forex Lens do t'ju ndihmojë të merrni vendimet më të mira tregtare çdo ditë. Ne bëjmë bazën për ju dhe gjithçka që duhet të bëni është të ekzekutoni.

Bashkohuni me serverin tonë Discord këtu

Një Komunitet i Vërtetë Tregtar

Ju jeni ata me të cilët e rrethoni veten. Bashkohuni me një komunitet tregtarësh aktivë dhe mësoni nga profesionistë me përvojë. Çoni aftësitë tuaja në nivelin tjetër duke ndjekur videot tona të përditshme të analizave teknike drejtpërdrejt.

Transmetimet e drejtpërdrejta ditore & Analiza e Tregut

Video të reja çdo ditë ju ofrojnë analiza të tregut në kohë reale në tregjet Forex, Mallra, Indekse dhe Kripto. Kërkoni analizë grafiku të çdo aseti dhe merrni komente nga profesionistët tanë.

Ide fitimprurëse tregtare & struktura

Analistët tanë teknikë ju ofrojnë ide tregtare me probabilitet të lartë duke përdorur paratë inteligjente dhe strategjitë e tregtimit të furnizimit dhe kërkesës. Kjo do t'ju ndihmojë me paragjykimet e drejtimit, hyrjet dhe daljet dhe menaxhimin e rrezikut.

Analiza e Veprimit të Çmimeve + EURUSD është Super Bearish
Konfigurimet e tregtisë + fitime të shëndetshme tregtare
Marrja e fitimit + Arritja e disa objektivave kryesore
Përditësimi i drejtpërdrejtë i tregut + Skenarët e shitjes NZDUSD dhe AUDUSD
Hyrja optimale në tregti + Strategjitë afatshkurtra të tregtimit BTC & ETH
Përditësimi i analizës së Bitcoin + EURGBP në fitim

Çfarë është në planin tuaj

Ne do t'ju mësojmë se si mundeni

Nxirrni shkëmbimet tuaja në nivelin tjetër

Mësoni se si të bëheni një tregtar më fitimprurës sot

”Nuk mund ta vlerësoj Forex Lens mjaft e lartë! Shërbim i shkëlqyeshëm, gjithmonë aty nëse keni ndonjë pyetje dhe merrni këshilla të ekspertëve! Analizë e shkëlqyeshme e tregjeve! Padyshim që ka shumë më shumë njohuri, duke ndjekur ndihmën dhe këshillat. Do t'i rekomandoja kujtdo që dëshiron të fitojë më shumë njohuri dhe të bëhet një tregtar në Forex. ”(2021) 

Jay H.Anëtar Pro Tregtar

 ”Faleminderit Tregtar Instituti. Ju jeni tregtari më i mirë që kam hasur ndonjëherë, jo vetëm për shkak të ekspertizës tuaj, por për shkak të përkushtimit tuaj ndaj studentëve tuaj. ” (2020)

Shirvan S.Anëtar Pro Tregtar

"Unë kam shpenzuar mijëra dollarë ndoshta, gjatë vitit të fundit duke gjetur një ofrues të mirë të shërbimit të sinjalit Forex. Niceshtë mirë të kesh një larmi më të madhe të çifteve që mbase nuk po i shikoj në një kohë të caktuar, dhe është bukur herë pas here, kur jam në të njëjtën tregti si një nga sinjalet e tregtisë. Lloji i konfirmon atë që unë jam duke menduar. ”(2017)

Jeff W.Anëtar Pro Tregtar

" Të duash përvojën dhe si është e gjitha transparente. Kombinim i mirë i ndarjes së talentit dhe njohurive. Kontrolluar mirë. Si puna. Vazhdoni kështu djema! ”(2020)

Kaushal G.Anëtar Pro Tregtar

“Ia vlen çdo qindarkë. Unë isha shumë i ri për tregtimin kur u bashkova në dhomën e tyre të tregtimit. Unë përdor gjithashtu strategjinë e veprimit të çmimeve për kripto-n dhe është shumë efektive. Unë rekomandoj shumë Forex Lens për këdo që sapo ka filluar tregtinë. Duket sikur ata gjithashtu kanë shumë gjëra të përparuara tani dhe shumë tregtarë të mirë për mosmarrëveshje që është e shkëlqyeshme. Atribuoj shumë suksesin tim! ”(2020)

Doris B.Anëtar Pro Tregtar

Analist Teknik në Xhepin tuaj

Përdorni përvojën e analistëve tanë teknikë dhe përcillni shpejt të mësuarit tuaj. Ne ju tregojmë se si mund të krijoni një burim të qëndrueshëm të të ardhurave përmes tregtimit të Forex me strategjitë tona të tregtimit dhe menaxhimin e rrezikut. 

Kurseni kohë në Listat!

Kurseni orë të panumërta duke analizuar grafikët duke kërkuar për konfigurime të mira tregtish. Ne gjejmë ide tregtare fitimprurëse që ju të analizoni. Merrni kohën tuaj mbrapa. Liria financiare është e madhe, por liria e kohës është gjithçka.

Më shumë ide tregtare - dhe për më pak!

Përfitoni qasje jo vetëm në 1, por në shumë analistë teknikë me strategji të ndryshme tregtare (të tilla si Smart Money) për t'ju ndihmuar me tregtimin tuaj - dhe për shumë më pak!

Shikoni, Mësoni dhe Fitoni së bashku

Ndarja e plotë e analizës së tregut, idetë tregtare, me seancat e pyetjeve dhe përgjigjeve - çdo ditë! Mësoni si të krijoni një avantazh të vërtetë në tregtinë me metodologjitë që ne mësojmë. Ju do të jeni një tregtar më i disiplinuar dhe i rrumbullakosur sapo të bëheni një Tregtar Pro!  

Mësoni në një mjedis pa rreziqe

Filloni tregtimin e demos në mjedisin e tregtisë pa rreziqe ndërsa mësoni. Ju mund të grihni aftësitë tuaja tregtare pa u shqetësuar për humbjen e parave të vërteta. Tregtimi është aftësia që mund të të paguajë për jetën. 

Ekipi më i mirë i Ndihmës së Konsumatorëve

Bisedoni me ekipin tonë në çdo kohë në Mosmarrëveshje ose na dërgoni me email me pyetjet, reagimet dhe shqetësimet tuaja në [email mbrojtur]. Ne jemi gjithmonë këtu për t'ju ndihmuar në udhëtimin tuaj tregtar. 

Analiza teknike ditore

Merrni përmbledhje ditore për atë që shohim në tregun Forex

Analiza e Veprimit të Çmimeve + EURUSD është Super Bearish

Analiza e Veprimit të Çmimeve + EURUSD është Super Bearish

Veprimi i çmimeve lëviz shumë të premten pasdite dhe zakonisht është…
March 4, 2022/by Forex Lens Lajme
Konfigurimet e tregtisë + fitime të shëndetshme tregtare

Konfigurimet e tregtisë + fitime të shëndetshme tregtare

Rregullimet e tregtisë u diskutuan në seancën e sotme të drejtpërdrejtë për disa…
March 3, 2022/by Forex Lens Lajme
Marrja e fitimit + Arritja e disa objektivave kryesore

Marrja e fitimit + Arritja e disa objektivave kryesore

Duke marrë fitim! Çfarë mënyrë e shkëlqyer për të filluar një ditë tjetër tregtimi.…
March 2, 2022/by Forex Lens Lajme
Përditësimi i drejtpërdrejtë i tregut + Skenarët e shitjes NZDUSD dhe AUDUSD

Përditësimi i drejtpërdrejtë i tregut + Skenarët e shitjes NZDUSD dhe AUDUSD

Diskutimet e drejtpërdrejta të përditësimit të tregut këtë mëngjes mbuluan se si tregjet…
March 1, 2022/by Forex Lens Lajme
Hyrja optimale në tregti + Strategjitë afatshkurtra të tregtimit BTC & ETH

Hyrja optimale në tregti + Strategjitë afatshkurtra të tregtimit BTC & ETH

Hyrja optimale në tregti u rishikua për një sërë monedhash kryesore…
Shkurt 28, 2022/by Forex Lens Lajme
Përditësimi i analizës së Bitcoin + EURGBP në fitim

Përditësimi i analizës së Bitcoin + EURGBP në fitim

Analiza e Bitcoin ka ndryshuar që nga dje. Tregjet mohuan…
Shkurt 25, 2022/by Forex Lens Lajme
Rusia pushton Ukrainën + Nafta e naftës arrin objektivin tonë të lartë

Rusia pushton Ukrainën + Nafta e naftës arrin objektivin tonë të lartë

Rusia pushton Ukrainën dhe ne mbuluam efektet e valëve në…
Shkurt 24, 2022/by Forex Lens Lajme
Konfigurimet e tregtisë + Mundësitë e skalimit

Konfigurimi i Tregtisë + Mundësitë e Scalping

Mundësitë e konfigurimit të tregtisë u eksploruan gjatë transmetimit të drejtpërdrejtë të sotëm…
Shkurt 23, 2022/by Forex Lens Lajme
Fitimet e Altcoin + hyrje e mirë në shitje në AUDUSD

Fitimet e Altcoin + hyrje e mirë në shitje në AUDUSD

Fitimet e Altcoin vazhdojnë për pozicionet tona të shkurtra ndërsa BTC dhe…
Shkurt 22, 2022/by Forex Lens Lajme
Veprimi i çmimit + konfigurimet e USOIL të përbashkëta

Veprimi i çmimit + konfigurimet e USOIL të përbashkëta

Price Action u analizua gjatë transmetimit të drejtpërdrejtë në Nju Jork të mëngjesit të sotëm…
Shkurt 21, 2022/by Forex Lens Lajme
Mesatarja e kostos së dollarit Si të blini herët dhe të mbani fitimet tuaja

Mesatarja e kostos së dollarit: Si të blini herët dhe të mbani fitimet tuaja

Mesatarja e kostos së dollarit - të gjithë po flasin për të, por pse…
Shkurt 18, 2022/by Forex Lens Lajme
Ulja e rrezikut tregtar + Strategjitë BTC dhe ETH

Ulja e rrezikut tregtar + Strategjitë BTC dhe ETH

Ulni rrezikun tregtar për momentin, për shkak të pasigurisë në tregje.…
Shkurt 17, 2022/by Forex Lens Lajme
Analiza e Veprimit të Çmimeve + EURUSD është Super Bearish
Konfigurimet e tregtisë + fitime të shëndetshme tregtare
Marrja e fitimit + Arritja e disa objektivave kryesore
© Copyright - Forex Lens - Syri yt në tregjet
Marketingu ynë dixhital dhe mundësohet nga partnerët tanë në Inc siguresave tuaja
Jini të vetëdijshëm që tregtimi dhe tregtimi i forex-it në çdo treg, përfshirë kripton, ka potencialin e humbjes financiare, si dhe fitimet. Mos tregtoni me para që nuk mund t’i lejoni t’i lësh. Shtë e mundur të humbni të gjitha paratë tuaja kur bëni tregti, pasi ka shumë faktorë që nuk janë në kontrollin tuaj ose tonat. Disa agjentë Forex mund t'ju mbajnë përgjegjës për kapitalin tregtar që tejkalon bilancin tuaj dhe kalon diferencën. Jini të vetëdijshëm se kjo përgjegjësi është JUAJ. Forex Lens nuk mban përgjegjësi për ndonjë humbje që mund të pësoni si rezultat i shërbimeve tona, sinjaleve Forex, sinjaleve të kriptove, llogarive të menaxhuara ose ndonjë sinjali tjetër të tregut që mund të sigurojmë herë pas here. Forex Lens do të përdoret si një mjet arsimor për t'ju ndihmuar të shihni se si tregtarët profesionistë të ditës dhe tregtarët aktivë funksionojnë nga një ditë në ditë dhe javë në javë. Duke u regjistruar si pajtimtar ju pranoni që Forex Lens nuk është duke ofruar këshilla financiare, por duke siguruar një perspektivë arsimore në tregjet. Ne nuk marrim asnjë përgjegjësi për fitimet ose humbjet në llogarinë tuaj si rezultat i sinjaleve tona dhe / ose shërbimeve ose ndonjë produkti të lidhur me forex në ndonjë nga faqet e internetit, përfshirë këtë.Përkthe »