Ochrana osobných údajov

Poskytovateľ služieb nebude prenajímať, predávať, pristupovať ani žiadnym spôsobom využívať informácie o zákazníckej databáze klienta. Tieto informácie sa budú prísne zachovávať v čo najväčšej možnej miere.

Zhromažďujeme e-mailové adresy tých, ktorí s nami komunikujú prostredníctvom e-mailu, súhrnné informácie o tom, na ktorých stránkach zákazníci pristupujú alebo navštevujú, približná poloha, IP adresa a informácie dobrovoľne poskytnuté spotrebiteľom (napríklad informácie z prieskumu a / alebo registrácie stránok). ktoré zhromažďujeme, sa používajú na zlepšenie obsahu našich webových stránok a kvality našich služieb.

Používateľom našich služieb požadujeme informácie, ako sú vaše meno, názov spoločnosti, e-mailová adresa, fakturačná adresa a informácie o kreditnej karte. Zhromaždené informácie používame na tieto všeobecné účely: poskytovanie produktov a služieb, fakturácia, identifikácia a autentifikácia, zlepšovanie služieb, kontakt a výskum.

Súbor cookie je malé množstvo údajov, ktoré často obsahujú anonymný jedinečný identifikátor, ktorý sa odosiela do prehliadača z počítačov webovej stránky a ukladá na pevný disk vášho počítača. Na využívanie našich služieb sú potrebné súbory cookie. Cookies používame na zaznamenávanie aktuálnych informácií o relácii, ale nepoužívame trvalé cookies.

Dodávatelia a hostitelia z tretích strán používame na poskytovanie potrebného hardvéru, softvéru, sietí, ukladacích priestorov a súvisiacich technológií potrebných na vykonávanie poskytovaných služieb. Aj keď sme vlastníkom kódu, databáz a všetkých práv k aplikácii, zachovávate si všetky práva na vaše údaje.

Za osobitných okolností, napríklad pri dodržaní predvolania alebo v prípade, že vaše konanie porušuje Zmluvné podmienky, môžeme sprístupniť osobné údaje.

Tieto pravidlá môžeme pravidelne aktualizovať a budeme vás informovať o významných zmenách v zaobchádzaní s osobnými údajmi zaslaním oznámenia na primárnu e-mailovú adresu uvedenú pre váš účet alebo umiestnením výrazného upozornenia na našich stránkach. Zahŕňa to prenos údajov v prípade Forex Lens je získaná alebo zlúčená s inou spoločnosťou.

Tieto pravidlá ochrany osobných údajov boli zostavené tak, aby lepšie slúžili tým, ktorí sa zaoberajú používaním ich "osobne identifikovateľných informácií" (PII) online. PII, ako je opísané v amerických zákonoch o ochrane súkromia a informačnej bezpečnosti, je informácia, ktorá môže byť použitá samostatne alebo s inými informáciami na identifikáciu, kontaktovanie alebo lokalizáciu jednej osoby alebo identifikáciu jednotlivca v kontexte. Prečítajte si prosím pozorne naše pravidlá ochrany osobných údajov, aby ste pochopili, ako zhromažďujeme, používame, chránime alebo inak spracovávame Vaše osobné údaje v súlade s našimi webovými stránkami.

Aké osobné údaje zbierame od ľudí, ktorí navštívia náš blog, webové stránky alebo aplikácie?
Pri objednávaní alebo registrácii na našej stránke môžete byť vyzvaný, aby ste zadali svoje meno, e-mailovú adresu, poštovú adresu, telefónne číslo, informácie o kreditnej karte, číslo sociálneho zabezpečenia, vlastné polia alebo iné podrobnosti, ktoré vám pomôžu s vašou skúsenosťou.
Kedy budeme zbierať informácie?
Zhromažďujeme informácie od vás, keď sa zaregistrujete na našich stránkach, zadáte objednávku, objednáte si newsletter, odpoviete na prieskum, vyplníte formulár, použijete Live Chat, otvoríte si lístok na podporu alebo zadáte informácie na našich stránkach.

Poskytnite nám spätnú väzbu k našim produktom alebo službám. Prehliadať

Ako môžeme použiť vaše informácie?
Môžeme použiť informácie, ktoré zhromažďujeme od vás pri registrácii, aby nákup, prihláste sa k odberu noviniek, reagovať na komunikáciu prieskumu alebo marketingových, surfovať na webe, alebo použiť niektoré ďalšie stránky je možné nasledujúcimi spôsobmi:

Prispôsobte si svoje skúsenosti a umožnite nám dodať typ obsahu a produktov, ktoré vás najviac zaujímajú.
Ak chcete zlepšiť našu webovú stránku, aby sme vám mohli lepšie slúžiť.
Aby sme vám mohli lepšie poskytnúť služby pri odpovedi na vaše požiadavky na služby zákazníkom.
Spravovať súťaž, propagáciu, prieskum alebo inú funkciu stránky.
Rýchle spracovanie transakcií.
Požiadať o hodnotenia a recenzie služieb alebo produktov
Postupujte s nimi po korešpondencii (živý rozhovor, e-mail alebo telefonické otázky)

Ako chránime Vaše osobné údaje?
Naša webová stránka sa pravidelne kontroluje o bezpečnostných dierach a známych zraniteľných miestach, aby vaša návšteva na našich stránkach bola čo najbezpečnejšia.

Používame pravidelné skenovanie škodlivého softvéru.

Vaše osobné informácie sú obsiahnuté za zabezpečenými sieťami a sú prístupné iba obmedzenému počtu osôb, ktoré majú na takéto systémy osobitné prístupové práva a sú povinné uchovávať informácie dôverné. Okrem toho všetky citlivé / kreditné informácie, ktoré dodáte, sú šifrované pomocou technológie Secure Socket Layer (SSL).
Zavádzame rôzne bezpečnostné opatrenia, keď používateľ zadá zákazku, zadáva alebo pristupuje k svojim informáciám, aby zachoval bezpečnosť vašich osobných informácií.
Všetky transakcie sú spracovávané prostredníctvom poskytovateľa brány a na našich serveroch nie sú uložené ani spracovávané.

Používame cookies?
Áno. Súbory cookie sú malé súbory, ktoré lokalita alebo jej poskytovateľ služieb prenesie na pevný disk vášho počítača prostredníctvom vášho webového prehliadača (ak povolíte), ktorý umožňuje systémom lokality alebo poskytovateľa služieb rozpoznať váš prehliadač a zachytiť a zapamätať si určité informácie. Napríklad používame súbory cookie, ktoré nám pomáhajú pamätať a spracovávať položky vo vašom nákupnom vozíku. Používajú sa tiež na to, aby sme nám pomohli porozumieť vašim preferenciám na základe predchádzajúcich alebo aktuálnych aktivít na stránkach, čo nám umožňuje poskytnúť vám vylepšené služby. Používame tiež súbory cookie, ktoré nám pomáhajú zostavovať súhrnné údaje o návštevnosti stránok a interakcii stránok, aby sme mohli v budúcnosti ponúknuť lepšie skúsenosti a nástroje.
Používame cookies, aby:
Pomôžte si zapamätať a spracovať položky v nákupnom košíku.
Pochopte a uložte predvoľby používateľa pre budúce návštevy.
Sledujte reklamy.
Zostavte súhrnné údaje o návštevnosti stránok a interakciách stránok, aby ste v budúcnosti ponúkli lepšie skúsenosti a nástroje. Môžeme tiež použiť dôveryhodné služby tretích strán, ktoré sledujú tieto informácie v našom mene.
Môžete si vybrať, či vás počítač varuje pri každom odoslaní súboru cookie, alebo môžete vypnúť všetky súbory cookie. Vykonáte to pomocou nastavení prehliadača. Keďže prehliadač je trochu iný, pozrite sa do ponuky Pomocníka prehliadača, aby ste zistili správny spôsob úpravy súborov cookie.
Ak používatelia vo svojom prehliadači zakážu súbory cookie:
Ak cookies vypnete, vypnú sa niektoré funkcie webu.

Zverejnenie tretej strany
Nepredávame, neobchodujeme ani neposkytujeme iným stranám vaše osobné údaje, pokiaľ neposkytneme používateľom vopred upozornenie. Nezahŕňajú partnerov, ktorí sú hostiteľmi webových stránok a iné strany, ktoré nám pomáhajú pri prevádzke našich webových stránok, pri vykonávaní našej činnosti alebo pri poskytovaní služieb našim používateľom, pokiaľ tieto strany súhlasia s tým, že budú tieto informácie uchovávať ako dôverné. Môžeme tiež uvoľňovať informácie, keď je vydanie vhodné na dodržiavanie zákonov, presadzovanie našich pravidiel stránok alebo ochranu našich, práv, majetku alebo bezpečnosti iných.

Avšak, non-osobné identifikačné informácie návštevníka môžu byť poskytnuté iným stranám pre marketing, reklama, alebo iné použitie.

Odkazy tretej strany
Príležitostne môžeme podľa nášho uváženia zahrnúť alebo ponúknuť produkty alebo služby tretích strán na našich webových stránkach. Tieto stránky tretích strán majú samostatné a nezávislé pravidlá ochrany osobných údajov. Preto nemáme žiadnu zodpovednosť za obsah a aktivity týchto prepojených stránok. Napriek tomu sa snažíme chrániť integritu našich stránok a vítame akúkoľvek spätnú väzbu o týchto stránkach.

Google
Reklamné požiadavky spoločnosti Google môžu byť zhrnuté reklamnými princípmi spoločnosti Google. Zavádzajú sa, aby poskytli pozitívnu skúsenosť používateľom. https://support.google.com/adwordspolicy/answer/1316548?hl=en

Používame Google AdSense Reklama na našich webových stránkach.
Spoločnosť Google, ako dodávateľ tretej strany, používa súbory cookie na zobrazovanie reklám na našich stránkach. Používanie súboru cookie DART zo strany spoločnosti Google mu umožňuje poskytovať reklamy našim používateľom na základe predchádzajúcich návštev našich stránok a iných stránok na internete. Používatelia môžu zrušiť používanie súboru cookie DART tak, že navštívia pravidlá ochrany osobných údajov služby Google a obsahovej siete Google.
Zaviedli sme nasledujúce:
Remarketing so službou Google AdSense
Prehľady zobrazení v Obsahovej sieti Google
Prehľady demografických údajov a záujmov
Integrácia platformy DoubleClick
Spoločne s dodávateľmi tretích strán, ako sú napríklad Google, používame súbory cookie prvej strany (ako sú súbory cookie služby Google Analytics) a súbory cookie tretích strán (napríklad súbor cookie DoubleClick) alebo iné identifikátory tretích strán, aby sme mohli zostaviť údaje o interakciách používateľov s zobrazenia reklamy a ďalšie funkcie reklamných služieb, ktoré súvisia s našimi webovými stránkami.
Odhlásenie:
Používatelia môžu nastaviť predvoľby týkajúce sa spôsobu, akým vám spoločnosť Google inzeruje na stránke Nastavenia reklamy Google. Prípadne môžete zrušiť prístup na stránku Odhlásenie iniciatívy Network Advertising Inventory alebo pomocou prehliadača Opt Out prehliadača Google Analytics.

Zákon o ochrane osobných údajov v Kalifornii
CalOPPA je prvý štátny zákon v štáte, ktorý požaduje komerčné webové stránky a služby online na uverejnenie pravidiel ochrany osobných údajov. Dosah práva dosahuje ďaleko za hranicou Kalifornie a požaduje, aby každá osoba alebo spoločnosť v Spojených štátoch (a možno aj vo svete) prevádzkovala webové stránky zhromažďujúce osobné údaje od spotrebiteľov v Kalifornii, aby na svojej webovej stránke uverejnili nápadnú politiku ochrany osobných údajov s uvedením presne zhromaždených informácií a jednotlivcov alebo spoločností, s ktorými sa zdieľa. - Viac nájdete na: http://consumercal.org/california-online-privacy-protection-act-caloppa/#sthash.0FdRbT51.dpuf
Podľa spoločnosti CalOPPA súhlasíme s týmito krokmi:
Používatelia môžu navštíviť naše stránky anonymne.
Po vytvorení týchto pravidiel ochrany osobných údajov pridáme na ňu odkaz na našej domovskej stránke alebo aspoň na prvej významnej stránke po vstupe na naše webové stránky.
Náš odkaz na ochranu osobných údajov obsahuje slovo "Ochrana osobných údajov" a dá sa ľahko nájsť na stránke uvedenej vyššie.
Budete informovaní o akýchkoľvek zmenách v pravidlách ochrany osobných údajov:
Na našej stránke ochrany osobných údajov
Môžete zmeniť svoje osobné údaje:
Pošlite nám e-mail
Prihlásením sa do svojho účtu
Ako naše stránky spracovávajú signály Nesledujú?
Sme cťou Nesledujeme signály a Nesledujeme, cookies, alebo používať reklamu, keď mechanizmus prehliadača Do Not Track (DNT) je na mieste.
Poskytujú naše stránky povolenie sledovania správania tretej strany?
Je tiež dôležité poznamenať, že povolíme sledovanie správania tretej strany

COPPA (Deti Online Privacy Protection Act)
Pokiaľ ide o zhromažďovanie osobných informácií od detí mladších ako 13, zákon o ochrane osobných údajov online (COPPA) deťom dáva rodičovu kontrolu. Federálna obchodná komisia, agentúra na ochranu spotrebiteľov v Spojených štátoch, presadzuje pravidlo COPPA, v ktorom sa vysvetľuje, čo musia prevádzkovatelia internetových stránok a služieb online chrániť, aby ochránili súkromie a bezpečnosť detí online.

Osobitne neobchodujeme s deťmi mladšími ako 13 rokov.

Spravodlivé informačné postupy
Zásady spravodlivých informačných postupov tvoria chrbticu zákonov na ochranu súkromia v Spojených štátoch a koncepty, ktoré obsahujú, zohrali významnú úlohu pri vytváraní zákonov na ochranu údajov na celom svete. Pochopenie princípov spravodlivej informačnej praxe a spôsobu ich implementácie je rozhodujúce pre dodržiavanie rôznych zákonov o ochrane osobných údajov, ktoré chránia osobné údaje.

Aby sme boli v súlade so spravodlivými informačnými postupmi, vykonáme nasledujúce reakcie, ak dôjde k narušeniu údajov:
Oznamujeme vás prostredníctvom e-mailu
V rámci pracovného dňa 1
Upozorníme používateľov prostredníctvom oznámenia na mieste
V rámci pracovného dňa 1
Súhlasíme tiež s princípom individuálnej nápravy, ktorý vyžaduje, aby jednotlivci mali právo zákonne vymáhať vynútiteľné práva voči zberateľom a spracovateľom údajov, ktorí nedodržiavajú zákon. Tento princíp vyžaduje nielen to, aby jednotlivci mali vynútiteľné práva voči používateľom údajov, ale aj to, že jednotlivci využívajú súdy alebo vládne agentúry na vyšetrovanie a / alebo stíhanie nedodržiavania údajov zo strany spracovateľov údajov.

CAN Spam Act
Zákon CAN-SPAM je zákon, ktorý stanovuje pravidlá pre komerčné e-maily, stanovuje požiadavky na obchodné správy, dáva príjemcom právo na zastavenie odosielania e-mailov, aby im boli zaslané, a vyslovuje tvrdé sankcie za porušenie.

Vašu e-mailovú adresu zhromažďujeme s cieľom:
Posielať informácie, odpovedať na otázky a / alebo iné požiadavky alebo otázky
Proces objednávky a zasielanie informácií a aktualizácií týkajúcich sa objednávok.
Odošlite ďalšie informácie týkajúce sa vášho produktu a / alebo služby
Do našej e-mailovej schránky môžete posielať e-maily alebo po odosielaní e-mailov našim klientom po uskutočnení pôvodnej transakcie.
Aby sme boli v súlade s CANSPAM, súhlasíme s týmito krokmi:
Nepoužívajte falošné alebo zavádzajúce subjekty alebo e-mailové adresy.
Identifikujte správu ako reklamu primeraným spôsobom.
Uveďte fyzickú adresu sídla firmy alebo sídla.
Monitorujte e-mailové marketingové služby od tretích strán, či sa používajú.
Upozornenie na odhlásenie / zrušenie odberu cien rýchlo.
Povoliť používateľom odhlásenie pomocou odkazu v dolnej časti každého e-mailu.

Ak kedykoľvek chcete odhlásiť od prijatia budúcich e-mailov, môžete nám poslať e-mail
Postupujte podľa pokynov v dolnej časti každého e-mailu.

a my vás okamžite odstráni VŠETKO korešpondencia.

Kontaktujte nás

Ak máte akékoľvek otázky týkajúce sa týchto pravidiel ochrany osobných údajov, môžete nás kontaktovať pomocou nižšie uvedených informácií.

forexlens.com
250 Yonge Street # 2201

Toronto, Ontario M5B2M6

Kanada
888 978 - 4868
Posledná úprava na 2018-05-23