Ochrana osobných údajov

Poskytovateľ služieb nebude prenajímať, predávať, pristupovať ani žiadnym spôsobom využívať informácie o zákazníckej databáze klienta. Tieto informácie sa budú prísne zachovávať v čo najväčšej možnej miere.

Zhromažďujeme e-mailové adresy tých, ktorí s nami komunikujú prostredníctvom e-mailu, súhrnné informácie o tom, na ktorých stránkach zákazníci pristupujú alebo navštevujú, približná poloha, IP adresa a informácie dobrovoľne poskytnuté spotrebiteľom (napríklad informácie z prieskumu a / alebo registrácie stránok). ktoré zhromažďujeme, sa používajú na zlepšenie obsahu našich webových stránok a kvality našich služieb.

Používateľov našich služieb žiadame o informácie, ako sú vaše meno, názov spoločnosti, e-mailová adresa, fakturačná adresa a informácie o kreditnej karte. Zhromaždené informácie používame na nasledujúce všeobecné účely: poskytovanie produktov a služieb, fakturácia, identifikácia a autentifikácia, zlepšovanie služieb, kontakt a výskum.

Cookie je malé množstvo údajov, ktoré často obsahuje anonymný jedinečný identifikátor, ktoré sa odosielajú do vášho prehliadača z počítačov webovej stránky a ukladajú sa na pevný disk vášho počítača. Na používanie našej služby sú potrebné cookies. Súbory cookie používame na zaznamenávanie informácií o aktuálnej relácii, nepoužívame však trvalé súbory cookie.

Dodávatelia a hostitelia z tretích strán používame na poskytovanie potrebného hardvéru, softvéru, sietí, ukladacích priestorov a súvisiacich technológií potrebných na vykonávanie poskytovaných služieb. Aj keď sme vlastníkom kódu, databáz a všetkých práv k aplikácii, zachovávate si všetky práva na vaše údaje.

Za osobitných okolností, napríklad pri dodržaní predvolania alebo v prípade, že vaše konanie porušuje Zmluvné podmienky, môžeme sprístupniť osobné údaje.

Tieto pravidlá môžeme pravidelne aktualizovať a budeme vás informovať o významných zmenách v zaobchádzaní s osobnými údajmi zaslaním oznámenia na primárnu e-mailovú adresu uvedenú pre váš účet alebo umiestnením výrazného upozornenia na našich stránkach. Zahŕňa to prenos údajov v prípade Forex Lens je získaná alebo zlúčená s inou spoločnosťou.

Táto politika ochrany osobných údajov bola zostavená tak, aby lepšie slúžila tým, ktorí sa zaujímajú o to, ako sa ich „informácie umožňujúce identifikáciu osôb“ (PII) používajú online. PII, ako je opísané v americkom zákone o ochrane súkromia a bezpečnosti informácií, je informácia, ktorú je možné použiť samostatne alebo s inými informáciami na identifikáciu, kontakt alebo lokalizáciu jednej osoby alebo na identifikáciu jednotlivca v kontexte. Prečítajte si pozorne naše zásady ochrany osobných údajov, aby ste jasne porozumeli tomu, ako zhromažďujeme, používame, chránime alebo inak nakladáme s vašimi osobnými údajmi v súlade s naším webovým serverom.

Aké osobné údaje zbierame od ľudí, ktorí navštívia náš blog, webové stránky alebo aplikácie?
Pri objednávaní alebo registrácii na našej stránke môžete byť vyzvaný, aby ste zadali svoje meno, e-mailovú adresu, poštovú adresu, telefónne číslo, informácie o kreditnej karte, číslo sociálneho zabezpečenia, vlastné polia alebo iné podrobnosti, ktoré vám pomôžu s vašou skúsenosťou.
Kedy budeme zbierať informácie?
Zhromažďujeme informácie od vás, keď sa zaregistrujete na našich stránkach, zadáte objednávku, objednáte si newsletter, odpoviete na prieskum, vyplníte formulár, použijete Live Chat, otvoríte si lístok na podporu alebo zadáte informácie na našich stránkach.

Poskytnite nám spätnú väzbu k našim produktom alebo službám. Prehliadať 

Ako môžeme použiť vaše informácie?
Môžeme použiť informácie, ktoré zhromažďujeme od vás pri registrácii, aby nákup, prihláste sa k odberu noviniek, reagovať na komunikáciu prieskumu alebo marketingových, surfovať na webe, alebo použiť niektoré ďalšie stránky je možné nasledujúcimi spôsobmi:

       Prispôsobte si svoje skúsenosti a umožnite nám dodať typ obsahu a produktov, ktoré vás najviac zaujímajú.
       Ak chcete zlepšiť našu webovú stránku, aby sme vám mohli lepšie slúžiť.
       Aby sme vám mohli lepšie poskytnúť služby pri odpovedi na vaše požiadavky na služby zákazníkom.
       Spravovať súťaž, propagáciu, prieskum alebo inú funkciu stránky.
       Rýchle spracovanie transakcií.
       Požiadať o hodnotenia a recenzie služieb alebo produktov
       Postupujte s nimi po korešpondencii (živý rozhovor, e-mail alebo telefonické otázky)

Ako chránime Vaše osobné údaje?
Naša webová stránka sa pravidelne kontroluje o bezpečnostných dierach a známych zraniteľných miestach, aby vaša návšteva na našich stránkach bola čo najbezpečnejšia.

Používame pravidelné skenovanie škodlivého softvéru.

Vaše osobné informácie sú obsiahnuté za zabezpečenými sieťami a sú prístupné iba obmedzenému počtu osôb, ktoré majú na takéto systémy osobitné prístupové práva a sú povinné uchovávať informácie dôverné. Okrem toho všetky citlivé / kreditné informácie, ktoré dodáte, sú šifrované pomocou technológie Secure Socket Layer (SSL).
Zavádzame rôzne bezpečnostné opatrenia, keď používateľ zadá zákazku, zadáva alebo pristupuje k svojim informáciám, aby zachoval bezpečnosť vašich osobných informácií.
Všetky transakcie sú spracovávané prostredníctvom poskytovateľa brány a na našich serveroch nie sú uložené ani spracovávané.

Používame cookies?
Áno. Súbory cookie sú malé súbory, ktoré lokalita alebo jej poskytovateľ služieb prenáša na pevný disk vášho počítača prostredníctvom vášho webového prehliadača (ak povolíte), ktorý umožňuje systémom lokality alebo poskytovateľa služieb rozpoznať váš prehliadač a zachytiť a zapamätať si určité informácie. Napríklad používame súbory cookie, ktoré nám pomáhajú pamätať a spracovávať položky vo vašom nákupnom vozíku. Používajú sa aj na pochopenie vašich preferencií na základe predchádzajúcich alebo aktuálnych aktivít na stránkach, čo nám umožňuje poskytnúť vám vylepšené služby. Používame tiež súbory cookie, ktoré nám pomáhajú zostavovať súhrnné údaje o návštevnosti stránok a interakcii stránok, aby sme mohli v budúcnosti ponúknuť lepšie skúsenosti a nástroje.
Používame cookies, aby:
       Pomôžte si zapamätať a spracovať položky v nákupnom košíku.
       Pochopte a uložte preferencie používateľa pre budúce návštevy.
       Sledujte reklamy.
       Zostavte súhrnné údaje o návštevnosti stránok a interakciách stránok, aby ste v budúcnosti ponúkli lepšie skúsenosti a nástroje. Môžeme tiež použiť dôveryhodné služby tretích strán, ktoré sledujú tieto informácie v našom mene.
Môžete si vybrať, aby vás počítač varoval pri každom odosielaní súboru cookie, alebo môžete vypnúť všetky súbory cookie. Urobíte to pomocou nastavení prehľadávača. Keďže sa prehliadač trochu líši, prečítajte si v ponuke pomocníka svojho prehliadača, kde sa dozviete správny spôsob úpravy súborov cookie.
Ak používatelia vo svojom prehliadači zakážu súbory cookie:
Ak cookies vypnete, vypnú sa niektoré funkcie webu.

Zverejnenie tretej strany
Vaše osobné údaje nepredávame, neobchodujeme ani inak neprenášame externým stranám, pokiaľ neposkytneme používateľom oznámenie vopred. To nezahŕňa partnerov poskytujúcich webové stránky a iné strany, ktoré nám pomáhajú pri prevádzkovaní našich webových stránok, pri vykonávaní našej činnosti alebo pri obsluhe našich používateľov, pokiaľ sa tieto strany dohodnú na utajení týchto informácií. Informácie môžeme zverejniť aj vtedy, keď je ich uvoľnenie v súlade so zákonom, vynútiteľnými pravidlami pre naše stránky alebo ochranou našich, iných práv, majetku alebo bezpečnosti. 

Avšak, non-osobné identifikačné informácie návštevníka môžu byť poskytnuté iným stranám pre marketing, reklama, alebo iné použitie.

Odkazy tretej strany
Príležitostne môžeme podľa nášho uváženia zahrnúť alebo ponúknuť produkty alebo služby tretích strán na našich webových stránkach. Tieto stránky tretích strán majú samostatné a nezávislé pravidlá ochrany osobných údajov. Preto nemáme žiadnu zodpovednosť za obsah a aktivity týchto prepojených stránok. Napriek tomu sa snažíme chrániť integritu našich stránok a vítame akúkoľvek spätnú väzbu o týchto stránkach.

Google
Reklamné požiadavky spoločnosti Google môžu byť zhrnuté reklamnými princípmi spoločnosti Google. Zavádzajú sa, aby poskytli pozitívnu skúsenosť používateľom. https://support.google.com/adwordspolicy/answer/1316548?hl=en 

Používame Google AdSense Reklama na našich webových stránkach.
Spoločnosť Google ako dodávateľ tretej strany používa súbory cookie na zobrazovanie reklám na našich stránkach. Používanie súboru cookie DART spoločnosťou Google mu umožňuje zobrazovať reklamy našim používateľom na základe predchádzajúcich návštev našich stránok a iných stránok na internete. Používatelia môžu zrušiť používanie súboru cookie DART na stránke Zásady ochrany osobných údajov v reklamnej a obsahovej sieti Google.
Zaviedli sme nasledujúce:
       Remarketing so službou Google AdSense
       Prehľady zobrazení v Obsahovej sieti Google
       Prehľady demografických údajov a záujmov
       Integrácia platformy DoubleClick
Spoločne s dodávateľmi tretích strán, ako sú napríklad Google, používame súbory cookie prvej strany (ako sú súbory cookie služby Google Analytics) a súbory cookie tretích strán (napríklad súbor cookie DoubleClick) alebo iné identifikátory tretích strán, aby sme mohli zostaviť údaje o interakciách používateľov s zobrazenia reklamy a ďalšie funkcie reklamných služieb, ktoré súvisia s našimi webovými stránkami.
Odhlásenie:
Používatelia môžu nastaviť predvoľby týkajúce sa spôsobu, akým vám spoločnosť Google inzeruje na stránke Nastavenia reklamy Google. Prípadne môžete zrušiť prístup na stránku Odhlásenie iniciatívy Network Advertising Inventory alebo pomocou prehliadača Opt Out prehliadača Google Analytics.

Zákon o ochrane osobných údajov v Kalifornii
CalOPPA je prvý štátny zákon v krajine, ktorý vyžaduje zverejnenie pravidiel ochrany osobných údajov na komerčných webových stránkach a online službách. Dosah zákona siaha ďaleko za Kaliforniu a vyžaduje, aby každá osoba alebo spoločnosť v Spojených štátoch (a pravdepodobne vo svete), ktorá prevádzkuje webové stránky zhromažďujúce osobné identifikačné údaje od kalifornských spotrebiteľov, zverejnila na svojich webových stránkach viditeľné zásady ochrany osobných údajov s presným uvedením zozbieraných informácií a informácií o nich. jednotlivcom alebo spoločnostiam, s ktorými je zdieľaný. - Viac informácií nájdete na: http://consumercal.org/california-online-privacy-protection-act-caloppa/#sthash.0FdRbT51.dpuf
Podľa spoločnosti CalOPPA súhlasíme s týmito krokmi:
Používatelia môžu navštíviť naše stránky anonymne.
Po vytvorení týchto pravidiel ochrany osobných údajov pridáme na ňu odkaz na našej domovskej stránke alebo aspoň na prvej významnej stránke po vstupe na naše webové stránky.
Náš odkaz na pravidlá ochrany osobných údajov obsahuje slovo „súkromie“ a je ľahko nájdený na vyššie uvedenej stránke.
Budete informovaní o akýchkoľvek zmenách v pravidlách ochrany osobných údajov:
       Na našej stránke ochrany osobných údajov
Môžete zmeniť svoje osobné údaje:
       Pošlite nám e-mail
       Prihlásením sa do svojho účtu
Ako naše stránky spracovávajú signály Nesledujú?
Sme cťou Nesledujeme signály a Nesledujeme, cookies, alebo používať reklamu, keď mechanizmus prehliadača Do Not Track (DNT) je na mieste.
Poskytujú naše stránky povolenie sledovania správania tretej strany?
Je tiež dôležité si uvedomiť, že povoľujeme sledovanie správania tretích strán

COPPA (Deti Online Privacy Protection Act)
Pokiaľ ide o zhromažďovanie osobných údajov od detí mladších ako 13, zákon o ochrane osobných údajov online (COPPA) dáva rodičom kontrolu. Federálna obchodná komisia, americká agentúra na ochranu spotrebiteľa, presadzuje pravidlo COPPA, ktoré objasňuje, čo musia prevádzkovatelia webových stránok a online služieb urobiť, aby chránili súkromie a bezpečnosť detí online.

Osobitne neobchodujeme s deťmi mladšími ako 13 rokov.

Spravodlivé informačné postupy
Zásady spravodlivých informačných postupov tvoria chrbticu zákonov na ochranu súkromia v Spojených štátoch a koncepty, ktoré obsahujú, zohrali významnú úlohu pri vytváraní zákonov na ochranu údajov na celom svete. Pochopenie princípov spravodlivej informačnej praxe a spôsobu ich implementácie je rozhodujúce pre dodržiavanie rôznych zákonov o ochrane osobných údajov, ktoré chránia osobné údaje.

Aby sme boli v súlade so spravodlivými informačnými postupmi, vykonáme nasledujúce reakcie, ak dôjde k narušeniu údajov:
Oznamujeme vás prostredníctvom e-mailu
       V rámci pracovného dňa 1
Upozorníme používateľov prostredníctvom oznámenia na mieste
       V rámci pracovného dňa 1
Súhlasíme tiež s princípom individuálnej nápravy, ktorý vyžaduje, aby jednotlivci mali právo zákonne vymáhať vynútiteľné práva voči zberateľom a spracovateľom údajov, ktorí nedodržiavajú zákon. Tento princíp vyžaduje nielen to, aby jednotlivci mali vynútiteľné práva voči používateľom údajov, ale aj to, že jednotlivci využívajú súdy alebo vládne agentúry na vyšetrovanie a / alebo stíhanie nedodržiavania údajov zo strany spracovateľov údajov.

CAN Spam Act
Zákon CAN-SPAM je zákon, ktorý stanovuje pravidlá pre komerčné e-maily, stanovuje požiadavky na obchodné správy, dáva príjemcom právo na zastavenie odosielania e-mailov, aby im boli zaslané, a vyslovuje tvrdé sankcie za porušenie.

Vašu e-mailovú adresu zhromažďujeme s cieľom:
       Posielať informácie, odpovedať na otázky a / alebo iné požiadavky alebo otázky
       Proces objednávky a zasielanie informácií a aktualizácií týkajúcich sa objednávok.
       Odošlite ďalšie informácie týkajúce sa vášho produktu a / alebo služby
       Do našej e-mailovej schránky môžete posielať e-maily alebo po odosielaní e-mailov našim klientom po uskutočnení pôvodnej transakcie.
Aby sme boli v súlade s CANSPAM, súhlasíme s týmito krokmi:
       Nepoužívajte falošné alebo zavádzajúce subjekty alebo e-mailové adresy.
       Identifikujte správu ako reklamu primeraným spôsobom.
       Uveďte fyzickú adresu sídla firmy alebo sídla.
       Monitorujte e-mailové marketingové služby od tretích strán, či sa používajú.
       Upozornenie na odhlásenie / zrušenie odberu cien rýchlo.
       Povoliť používateľom odhlásenie pomocou odkazu v dolnej časti každého e-mailu.

Ak kedykoľvek chcete odhlásiť od prijatia budúcich e-mailov, môžete nám poslať e-mail
       Postupujte podľa pokynov v dolnej časti každého e-mailu.

a my vás okamžite odstráni VŠETKO korešpondencia.

Kontaktujte nás

 

Ak máte akékoľvek otázky týkajúce sa týchto pravidiel ochrany osobných údajov, môžete nás kontaktovať pomocou nižšie uvedených informácií.

forexlens.com
250 Yonge Street # 2201

Toronto, Ontário M5B2M6

Kanada
888 978 - 4868
Posledná úprava na 2018-05-23