Polityka prywatności

Usługodawca nie będzie wynajmować, sprzedawać, uzyskiwać dostępu ani w żaden sposób nie wykorzystywać informacji z bazy danych klientów. Informacje te będą ściśle poufne w możliwie najwyższy sposób.

Zbieramy adresy e-mail osób, które komunikują się z nami za pośrednictwem poczty e-mail, zbieramy informacje o tym, które strony odwiedzają lub odwiedzają klienci, przybliżoną lokalizację, adres IP oraz informacje podane przez konsumenta na ochotnika (takie jak informacje ankietowe i / lub rejestracje witryn). zbieramy służy poprawie zawartości naszych stron internetowych i jakości naszych usług.

Prosimy o informacje, takie jak imię i nazwisko, nazwa firmy, adres e-mail, adres rozliczeniowy i dane karty kredytowej dla użytkowników naszych usług. Używamy zebranych informacji do następujących ogólnych celów: dostarczanie produktów i usług, fakturowanie, identyfikacja i uwierzytelnianie, doskonalenie usług, kontakt i badania.

Plik cookie to niewielka ilość danych, która często zawiera anonimowy unikalny identyfikator, który jest wysyłany do przeglądarki z komputerów w witrynie i przechowywany na dysku twardym komputera. Pliki cookie są wymagane do korzystania z naszego serwisu. Używamy plików cookie do rejestrowania bieżących informacji o sesji, ale nie używamy stałych plików cookie.

Korzystamy z zewnętrznych dostawców i partnerów hostingowych w celu zapewnienia niezbędnego sprzętu, oprogramowania, sieci, pamięci i powiązanych technologii wymaganych do uruchomienia świadczonych usług. Chociaż jesteśmy właścicielem kodu, baz danych i wszystkich praw do aplikacji, zachowujesz wszelkie prawa do swoich danych.

Możemy ujawnić dane osobowe w szczególnych okolicznościach, takich jak przestrzeganie wezwań sądowych lub gdy działania użytkownika naruszają Warunki świadczenia usług.

Możemy okresowo aktualizować niniejsze zasady i powiadomimy Cię o znaczących zmianach w traktowaniu danych osobowych, wysyłając powiadomienie na główny adres e-mail określony dla Twojego konta lub umieszczając widoczne powiadomienie na naszej stronie. Obejmuje to transfer danych w ramach wydarzenia Forex Lens jest nabyty przez inną spółkę lub połączony z nią.

Ta polityka prywatności została opracowana, aby lepiej służyć tym, którzy są zainteresowani tym, jak ich "Informacje personalne" (PII) są wykorzystywane online. PII, opisane w amerykańskim prawie prywatności i bezpieczeństwie informacji, to informacje, które można wykorzystać samodzielnie lub z innymi informacjami do identyfikowania, kontaktowania się lub znajdowania pojedynczej osoby lub do identyfikowania osoby w kontekście. Przeczytaj dokładnie naszą politykę prywatności, aby zrozumieć, w jaki sposób gromadzimy, wykorzystujemy, chronimy lub w inny sposób radzimy się z informacjami umożliwiającymi identyfikację użytkownika zgodnie z naszą witryną internetową.

Jakie dane osobowe zbieramy od osób, które odwiedzają naszą blogu, stronie internetowej lub aplikacji?
Przy zamawianiu lub rejestracji na naszej stronie, w stosownych przypadkach, możesz zostać poproszony o podanie swojego imienia i nazwiska, adresu e-mail, adresu do korespondencji, numeru telefonu, informacji o karcie kredytowej, numerze ubezpieczenia społecznego, niestandardowych polach lub innych danych, które pomogą ci w doświadczeniu.
Kiedy zbieramy informacje?
Zbieramy informacje od Ciebie podczas rejestracji w naszej witrynie, złożenia zamówienia, subskrypcji biuletynu, odpowiedzi na ankietę, wypełnienia formularza, skorzystania z usługi Live Chat, otwarcia biletu pomocy technicznej lub wprowadzenia informacji na naszej stronie.

Przekaż nam informacje zwrotne na temat naszych produktów lub usług Przeglądaj

W jaki sposób wykorzystujemy Twoje dane?
Możemy wykorzystać te informacje, które zbieramy od Ciebie podczas rejestracji, dokonać zakupu, zapisz się do naszego newslettera, odpowiedzi na ankiety lub marketingowej komunikacji, przeglądania strony internetowej, lub użyć jakiegoś innego stronie znajduje się jeden z następujących sposobów:

Aby spersonalizować swoje doświadczenie i pozwolić nam dostarczać rodzaj treści i oferty produktowe, w których najbardziej Cię interesują.
Aby poprawić naszą witrynę internetową, aby lepiej służyć.
Abyśmy mogli lepiej służyć Ci w odpowiedzi na prośby o obsługę klienta.
Aby administrować konkurs, promocja, badania lub inną cechę strony.
Aby szybko przetworzyć transakcje.
Aby zapytać o opinie i oceny produktów lub usług
Aby śledzić z nimi po korespondencji (czat, e-mail lub telefon zapytania)

Jak mamy chronić swoje dane?
Nasza strona internetowa jest skanowany regularnie do luk w zabezpieczeniach i znanych luk w celu wizyty na naszej stronie jak najbardziej bezpieczna.

Używamy regularnego skanowania malware.

Twoje dane osobowe są zawarte za zabezpieczonych sieci i jest dostępna tylko przez ograniczoną liczbę osób posiadających specjalne prawa dostępu do takich systemów i są wymagane, aby informacje poufne. Ponadto, wszystkie wrażliwe / informacja kredytowej podać są szyfrowane za pomocą technologii Secure Socket Layer (SSL).
Wprowadzamy wiele środków bezpieczeństwa, gdy użytkownik wprowadza zamówienie, przekazuje lub uzyskuje dostęp do swoich informacji w celu zachowania bezpieczeństwa Twoich danych osobowych.
Wszystkie transakcje są przetwarzane przez dostawcę bramy i nie są przechowywane lub przetwarzane na naszych serwerach.

Czy używamy plików cookie?
Tak. Pliki cookie to niewielkie pliki, które witryna lub jej usługodawca przenosi na dysk twardy komputera użytkownika za pośrednictwem przeglądarki internetowej (jeśli zezwolisz), dzięki czemu systemy witryny lub usługodawcy mogą rozpoznać twoją przeglądarkę i przechwycić i zapamiętać określone informacje. Na przykład używamy plików cookie, aby pomóc nam zapamiętać i przetworzyć produkty z koszyka na zakupy. Służą one także do zrozumienia Twoich preferencji w oparciu o poprzednią lub bieżącą aktywność na stronie, co pozwala nam zapewnić Ci ulepszone usługi. Używamy również plików cookie, aby pomóc nam gromadzić zbiorcze dane na temat ruchu w witrynie i interakcji z witryną, dzięki czemu możemy zaoferować lepsze strony i narzędzia w przyszłości.
Używamy cookies, aby:
Zapamiętać i przetwarzanie produktów w koszyku.
Zrozum i zapamiętaj preferencje użytkownika dotyczące przyszłych wizyt.
Śledź reklamy.
Kompilowania zagregowanych danych o ruchu w witrynie i interakcji witryny w celu zaoferowania lepsze doświadczenia w miejscu i narzędzia w przyszłości. Możemy również korzystać z zaufanych usług innych firm, które śledzą tę informację w naszym imieniu.
Możesz zdecydować, czy komputer ma być ostrzegany za każdym razem, gdy plik cookie jest wysyłany lub możesz wyłączyć wszystkie pliki cookie. Robisz to za pomocą ustawień przeglądarki. Ponieważ przeglĘ ... darkę jest trochę inne, zajrzyj do Menu pomocy w przeglĘ ... darce, aby dowiedzieć się poprawnego sposobu modyfikowania plików cookie.
Jeśli użytkownicy wyłączą pliki cookie w swojej przeglądarce:
Jeśli wyłączysz pliki cookie, spowoduje to wyłączenie niektórych funkcji witryny.

Ujawnienie przez stronę trzecią
Nie sprzedajemy, nie sprzedajemy ani nie przenosząc na zewnątrz stron osobowych Twoich danych osobowych, chyba że dostarczamy użytkownikom z wyprzedzeniem. Nie obejmuje to partnerów zajmujących się hostingiem stron internetowych i innych stron, które pomagają nam w prowadzeniu naszej witryny, prowadzeniu naszej działalności lub obsłudze naszych użytkowników, o ile strony te zgadzają się zachować te informacje w tajemnicy. Możemy również ujawnić informacje, gdy jest ono zgodne z prawem, egzekwować nasze zasady dotyczące witryn lub chronić nasze prawa, mienie lub bezpieczeństwo naszych lub innych.

Jednak nieosobowe informacje o odwiedzających mogą być udostępniane innym stronom do marketingu, reklamy lub innych zastosowań.

linki stron trzecich
Od czasu do czasu, według własnego uznania, możemy włączyć lub oferować produkty lub usługi innych firm na naszej stronie internetowej. Te strony innych firm mają oddzielne i niezależne polityki prywatności. Mamy zatem nie ponosi odpowiedzialności za treści i działania tych stron powiązanych. Niemniej jednak staramy się chronić integralność naszej stronie i zapraszamy każdą opinię na temat tych stron.

Google
Wymagania reklamowe Google można podsumować za pomocą zasad reklamowych Google. Zostały one ułożone w celu zapewnienia użytkownikom pozytywnego doświadczenia. https://support.google.com/adwordspolicy/answer/1316548?hl=pl

Używamy Google Reklama AdSense na naszej stronie internetowej.
Google, jako zewnętrzny dostawca, wykorzystuje pliki cookie do wyświetlania reklam w naszej witrynie. Wykorzystanie przez Google pliku cookie DART umożliwia wyświetlanie reklam naszym użytkownikom w oparciu o poprzednie wizyty w naszej witrynie i innych witrynach w Internecie. Użytkownicy mogą zrezygnować z używania cookie DART, odwiedzając politykę prywatności Google Ad i sieci partnerskiej.
Wdrożyliśmy następujące czynności:
Remarketingu w Google AdSense
Raportowanie wyświetleń w sieci reklamowej Google
Demografia i Zainteresowania raportowania
Integracja platformy DoubleClick
My wraz z dostawcami innych firm, takimi jak Google, używamy plików cookie innych firm (takich jak pliki cookie Google Analytics) i plików cookie innych firm (np. Plików cookie DoubleClick) lub innych identyfikatorów innych firm, aby zebrać dane o interakcjach użytkowników z wyświetleń reklam i innych funkcji usług reklamowych związanych z naszą witryną internetową.
Rezygnacja:
Użytkownicy mogą ustawić preferencje dotyczące sposobu, w jaki Google reklamuje się za pomocą strony ustawień Google Ad. Możesz też zrezygnować, odwiedzając stronę rezygnacji z Network Advertising Initiative lub korzystając z dodatku do przeglądarki Opt Analytics Google.

California Online Privacy Protection Act
CalOPPA jest pierwszym prawem stanu w kraju wymagającym komercyjnych stron internetowych i usług internetowych do publikowania polityki prywatności. Zasięgnij prawa poza Kalifornii, aby wymagać od osoby lub firmy w Stanach Zjednoczonych (i prawdopodobnie świata), która prowadzi witryny zbierające informacje personalne od konsumentów z Kalifornii, aby opublikować na swojej stronie internetowej widoczną politykę prywatności określającą dokładnie gromadzone informacje, a te osób lub firm, z którymi się dzieli. - Zobacz więcej na: http://consumercal.org/california-online-privacy-protection-act-caloppa/#sthash.0FdRbT51.dpuf
Według CalOPPA zgadzamy się co następuje:
Użytkownicy mogą odwiedzić naszą witrynę anonimowo.
Kiedy ta polityka prywatności zostanie utworzona, dodajemy link do niej na naszej stronie głównej lub jako minimum na pierwszej znaczącej stronie po wejściu na naszą stronę internetową.
Link Polityka prywatności zawiera słowo "Prywatność" i można je łatwo znaleźć na stronie wskazanej powyżej.
Zostaniesz powiadomiony o wszelkich zmianach w Polityce Prywatności:
Na naszej stronie polityki prywatności
Mogę zmienić swoje dane osobowe:
Wysyłając e-mail do nas
Logując się na swoje konto
Jak nasza witryna obsługuje sygnały Do not Track?
Szanujemy nie śledzaj sygnałów i nie śledzaj, zakładaj plików cookie lub używaj reklam, gdy mechanizm przeglądarki przeglądarki Do not Track (DNT) jest na swoim miejscu.
Czy nasza strona umożliwi stronom trzecim śledzenie zachowań?
Warto również zauważyć, że zezwalamy na śledzenie zachowań innych firm

COPPA (Dzieci Online Privacy Protection Act)
Jeśli chodzi o gromadzenie danych osobowych od dzieci w wieku poniżej 13, ustawa o ochronie prywatności w Internecie dla dzieci (COPPA) stawia rodziców w kontroli. Federalna Komisja Handlu, agencja ochrony konsumentów Stanów Zjednoczonych, egzekwuje Regułę COPPA, która określa, co muszą zrobić operatorzy stron internetowych i internetowych usług w celu ochrony prywatności i bezpieczeństwa dzieci w Internecie.

Nie wprowadzamy do obrotu dzieciom w wieku poniżej 13.

Uczciwych praktyk informacyjnych
W Rzetelne informowanie Zasady stanowią podstawę prawa ochrony prywatności w Stanach Zjednoczonych i pojęć Obejmują one odegrały znaczącą rolę w rozwoju prawa ochrony danych na całym świecie. Zrozumienie Rzetelne informowanie Praktyki Zasady i jak powinny one być realizowane ważne jest zgodny z różnymi regulacjami prawnymi, które chronią dane osobowe.

Aby być w zgodzie z Rzetelne informowanie podejmiemy następujące elastyczne działanie, powinno nastąpić naruszenie danych:
Powiadomimy Cię za pośrednictwem poczty elektronicznej
W ciągu dnia roboczego 1
Będziemy powiadamiać użytkowników poprzez zawiadomienia w miejscu
W ciągu dnia roboczego 1
Zgadzamy się także na Zasadę Odwoławu Indywidualnego, która wymaga, aby osoby fizyczne miały prawo do legalnego egzekwowania praw wobec zbieraczy danych i przetwórców, którzy nie przestrzegają prawa. Zasada ta wymaga nie tylko osób, które mają egzekwowalne prawa wobec użytkowników danych, ale także, że osoby korzystają z sądów lub agencji rządowych w celu zbadania i / lub ścigania niezgodności przez przetwarzaczy danych.

CAN SPAM Act
Ustawa CAN-SPAM jest prawo, które określa zasady komercyjnych e-mail, ustanawia wymagania dotyczące komunikatów handlowych, daje odbiorcom prawo do e-maili zatrzymany przed wysłaniem do nich i literuje trudne kary za naruszenia.

Zbieramy swój adres email w celu:
Wysyłaj informacje, odpowiadaj na pytania i / lub inne prośby lub pytania
Zlecenia procesowe i wysyłać informacje i aktualizacje związane z zamówieniami.
Prześlij dodatkowe informacje związane z twoim produktem i / lub usługą
Market do naszej listy mailingowej lub nadal wysyłać e-maile do klientów po nastąpieniu oryginalny transakcji.
Aby być zgodnym z CANSPAM, zgadzamy się co następuje:
Nie używaj fałszywych lub wprowadzających w błąd tematów ani adresów e-mail.
Zidentyfikuj wiadomość jako reklama w jakiś rozsądny sposób.
Dołącz adres fizyczny naszych siedziby działalności gospodarczej lub na miejscu.
Monitorowanie usług marketingowych e-mail innych firm pod kątem zgodności, jeśli jest używany.
Honor opt-out / wypisywanie wniosków szybko.
Pozwól użytkownikom wypisać korzystając z linku na dole każdego maila.

Jeśli w dowolnym momencie chcesz zrezygnować z otrzymywania w przyszłości wiadomości e-mail, możesz napisz do nas
Postępuj zgodnie z instrukcjami wyświetlanymi na dole każdego maila.

a my niezwłocznie usunąć Cię z WSZYSTKO korespondencja.

Kontakt z nami

Jeśli masz jakiekolwiek pytania dotyczące tej polityki prywatności, możesz skontaktować się z nami, korzystając z poniższych informacji.

forexlens.com
250 Yonge Street # 2201

Toronto, Ontario M5B2M6

Kanada
888-978-4868
Ostatnie Poprawki 2018-05-23