Privacy Policy

Usługodawca nie będzie wynajmować, sprzedawać, uzyskiwać dostępu ani w żaden sposób nie wykorzystywać informacji z bazy danych klientów. Informacje te będą ściśle poufne w możliwie najwyższy sposób.

Zbieramy adresy e-mail osób, które komunikują się z nami za pośrednictwem poczty e-mail, zbieramy informacje o tym, które strony odwiedzają lub odwiedzają klienci, przybliżoną lokalizację, adres IP oraz informacje podane przez konsumenta na ochotnika (takie jak informacje ankietowe i / lub rejestracje witryn). zbieramy służy poprawie zawartości naszych stron internetowych i jakości naszych usług.

Prosimy o podanie takich informacji, jak imię i nazwisko, nazwa firmy, adres e-mail, adres rozliczeniowy i dane karty kredytowej dla użytkowników naszych usług. Wykorzystujemy zebrane informacje do następujących ogólnych celów: dostarczanie produktów i usług, fakturowanie, identyfikacja i uwierzytelnianie, ulepszanie usług, kontakt i badania.

Plik cookie to niewielka ilość danych, która często zawiera anonimowy, unikalny identyfikator, który jest wysyłany do przeglądarki z komputerów witryny i przechowywany na dysku twardym komputera. Do korzystania z naszego serwisu wymagane są pliki cookie. Używamy plików cookie do rejestrowania informacji o bieżącej sesji, ale nie używamy stałych plików cookie.

Korzystamy z zewnętrznych dostawców i partnerów hostingowych w celu zapewnienia niezbędnego sprzętu, oprogramowania, sieci, pamięci i powiązanych technologii wymaganych do uruchomienia świadczonych usług. Chociaż jesteśmy właścicielem kodu, baz danych i wszystkich praw do aplikacji, zachowujesz wszelkie prawa do swoich danych.

Możemy ujawnić dane osobowe w szczególnych okolicznościach, takich jak przestrzeganie wezwań sądowych lub gdy działania użytkownika naruszają Warunki świadczenia usług.

Możemy okresowo aktualizować niniejsze zasady i powiadomimy Cię o znaczących zmianach w traktowaniu danych osobowych, wysyłając powiadomienie na główny adres e-mail określony dla Twojego konta lub umieszczając widoczne powiadomienie na naszej stronie. Obejmuje to transfer danych w ramach wydarzenia Forex Lens jest nabyty przez inną spółkę lub połączony z nią.

Ta polityka prywatności została opracowana, aby lepiej służyć tym, którzy są zainteresowani tym, jak ich "Informacje personalne" (PII) są wykorzystywane online. PII, opisane w amerykańskim prawie prywatności i bezpieczeństwie informacji, to informacje, które można wykorzystać samodzielnie lub z innymi informacjami do identyfikowania, kontaktowania się lub znajdowania pojedynczej osoby lub do identyfikowania danej osoby w kontekście. Przeczytaj dokładnie naszą politykę prywatności, aby zrozumieć, w jaki sposób gromadzimy, używamy, chronimy lub w inny sposób radzimy sobie z informacjami umożliwiającymi identyfikację użytkownika zgodnie z naszą witryną.

Jakie dane osobowe zbieramy od osób, które odwiedzają naszą blogu, stronie internetowej lub aplikacji?
Przy zamawianiu lub rejestracji na naszej stronie, w stosownych przypadkach, możesz zostać poproszony o podanie swojego imienia i nazwiska, adresu e-mail, adresu do korespondencji, numeru telefonu, informacji o karcie kredytowej, numerze ubezpieczenia społecznego, niestandardowych polach lub innych danych, które pomogą ci w doświadczeniu.
Kiedy zbieramy informacje?
Zbieramy informacje od Ciebie podczas rejestracji w naszej witrynie, złożenia zamówienia, subskrypcji biuletynu, odpowiedzi na ankietę, wypełnienia formularza, skorzystania z usługi Live Chat, otwarcia biletu pomocy technicznej lub wprowadzenia informacji na naszej stronie.

Przekaż nam informacje zwrotne na temat naszych produktów lub usług Przeglądaj 

W jaki sposób wykorzystujemy Twoje dane?
Możemy wykorzystać te informacje, które zbieramy od Ciebie podczas rejestracji, dokonać zakupu, zapisz się do naszego newslettera, odpowiedzi na ankiety lub marketingowej komunikacji, przeglądania strony internetowej, lub użyć jakiegoś innego stronie znajduje się jeden z następujących sposobów:

       Aby spersonalizować swoje doświadczenie i pozwolić nam dostarczać rodzaj treści i oferty produktowe, w których najbardziej Cię interesują.
       Aby poprawić naszą witrynę internetową, aby lepiej służyć.
       Abyśmy mogli lepiej służyć Ci w odpowiedzi na prośby o obsługę klienta.
       Aby administrować konkurs, promocja, badania lub inną cechę strony.
       Aby szybko przetworzyć transakcje.
       Aby zapytać o opinie i oceny produktów lub usług
       Aby śledzić z nimi po korespondencji (czat, e-mail lub telefon zapytania)

Jak mamy chronić swoje dane?
Nasza strona internetowa jest skanowany regularnie do luk w zabezpieczeniach i znanych luk w celu wizyty na naszej stronie jak najbardziej bezpieczna.

Używamy regularnego skanowania malware.

Twoje dane osobowe są zawarte za zabezpieczonych sieci i jest dostępna tylko przez ograniczoną liczbę osób posiadających specjalne prawa dostępu do takich systemów i są wymagane, aby informacje poufne. Ponadto, wszystkie wrażliwe / informacja kredytowej podać są szyfrowane za pomocą technologii Secure Socket Layer (SSL).
Wprowadzamy wiele środków bezpieczeństwa, gdy użytkownik wprowadza zamówienie, przekazuje lub uzyskuje dostęp do swoich informacji w celu zachowania bezpieczeństwa Twoich danych osobowych.
Wszystkie transakcje są przetwarzane przez dostawcę bramy i nie są przechowywane lub przetwarzane na naszych serwerach.

Czy używamy plików cookie?
Tak. Pliki cookie to małe pliki, które witryna lub dostawca usług przenosi się na dysk twardy komputera za pośrednictwem przeglądarki sieci Web (jeśli zezwala), która umożliwia systemom dostawcom witryn lub usługodawców rozpoznawanie przeglądarki i przechwytywanie i zapisywanie niektórych informacji. Na przykład używamy plików cookie, które pomagają nam zapamiętać i przetworzyć elementy w koszyku. Są one również używane w celu ułatwienia nam zrozumienia Twoich preferencji w oparciu o dotychczasową lub bieżącą aktywność w witrynie, co pozwala nam na uzyskanie lepszych usług. Używamy również plików cookie, które pomagają nam w gromadzeniu zbiorczych danych dotyczących ruchu w witrynie i interakcji w witrynie, dzięki czemu w przyszłości możemy oferować lepsze doświadczenia i narzędzia dotyczące witryn.
Używamy cookies, aby:
       Zapamiętać i przetwarzanie produktów w koszyku.
       Zrozum i zapisz preferencje użytkownika na przyszłość.
       Śledź reklamy.
       Kompilowania zagregowanych danych o ruchu w witrynie i interakcji witryny w celu zaoferowania lepsze doświadczenia w miejscu i narzędzia w przyszłości. Możemy również korzystać z zaufanych usług innych firm, które śledzą tę informację w naszym imieniu.
Możesz zdecydować, czy komputer ma być ostrzegany za każdym razem, gdy plik cookie jest wysyłany lub możesz wyłączyć wszystkie pliki cookie. Robisz to za pomocą ustawień przeglądarki. Ponieważ przeglĘ ... darkę jest trochę inne, zajrzyj do Menu pomocy w przeglĘ ... darce, aby dowiedzieć się poprawnego sposobu modyfikowania plików cookie.
Jeśli użytkownicy wyłączą pliki cookie w swojej przeglądarce:
Jeśli wyłączysz pliki cookie, spowoduje to wyłączenie niektórych funkcji witryny.

Ujawnienie przez stronę trzecią
Nie sprzedajemy, nie handlujemy ani w żaden inny sposób nie przekazujemy stronom trzecim Twoich danych osobowych, chyba że powiadomimy użytkowników z wyprzedzeniem. Nie obejmuje to partnerów hostingowych witryn internetowych i innych stron, które pomagają nam w prowadzeniu naszej witryny internetowej, prowadzeniu działalności lub obsłudze naszych użytkowników, o ile strony te zgadzają się zachować poufność tych informacji. Możemy również ujawniać informacje, gdy jest to zgodne z prawem, egzekwować zasady naszej witryny lub chronić nasze, lub inne prawa, własność lub bezpieczeństwo. 

Jednak nieosobowe informacje o odwiedzających mogą być udostępniane innym stronom do marketingu, reklamy lub innych zastosowań.

linki stron trzecich
Od czasu do czasu, według własnego uznania, możemy włączyć lub oferować produkty lub usługi innych firm na naszej stronie internetowej. Te strony innych firm mają oddzielne i niezależne polityki prywatności. Mamy zatem nie ponosi odpowiedzialności za treści i działania tych stron powiązanych. Niemniej jednak staramy się chronić integralność naszej stronie i zapraszamy każdą opinię na temat tych stron.

Google
Wymagania reklamowe Google można podsumować za pomocą zasad reklamowych Google. Zostały one ułożone w celu zapewnienia użytkownikom pozytywnego doświadczenia. https://support.google.com/adwordspolicy/answer/1316548?hl=pl 

Używamy Google Reklama AdSense na naszej stronie internetowej.
Google, jako dostawca stron trzecich, korzysta z plików cookie do wyświetlania reklam w naszej witrynie. Korzystanie z plików cookie firmy DART Google umożliwia wyświetlanie reklam użytkownikom w oparciu o poprzednie wizyty w naszej witrynie i innych witrynach w internecie. Użytkownicy mogą zrezygnować z korzystania z plików cookie firmy DART, odwiedzając zasadę prywatności Google Advertising Content Network.
Wdrożyliśmy następujące czynności:
       Remarketingu w Google AdSense
       Raportowanie wyświetleń w sieci reklamowej Google
       Demografia i Zainteresowania raportowania
       Integracja platformy DoubleClick
My wraz z dostawcami innych firm, takimi jak Google, używamy plików cookie innych firm (takich jak pliki cookie Google Analytics) i plików cookie innych firm (np. Plików cookie DoubleClick) lub innych identyfikatorów innych firm, aby zebrać dane o interakcjach użytkowników z wyświetleń reklam i innych funkcji usług reklamowych związanych z naszą witryną internetową.
Rezygnacja:
Użytkownicy mogą ustawić preferencje dotyczące sposobu, w jaki Google reklamuje się za pomocą strony ustawień Google Ad. Możesz też zrezygnować, odwiedzając stronę rezygnacji z Network Advertising Initiative lub korzystając z dodatku do przeglądarki Opt Analytics Google.

California Online Privacy Protection Act
CalOPPA jest pierwszym państwowym prawem w kraju, które wymaga od komercyjnych stron internetowych i usług online zamieszczania polityki prywatności. Zasięg prawa rozciąga się daleko poza Kalifornię, aby wymagać od każdej osoby lub firmy w Stanach Zjednoczonych (a także na świecie), która prowadzi strony internetowe zbierające informacje umożliwiające identyfikację osobową od konsumentów z Kalifornii, aby opublikowali rzucającą się w oczy politykę prywatności na swojej stronie internetowej, podając dokładnie zbierane informacje i te osoby lub firmy, z którymi jest współdzielone. - Zobacz więcej na: http://consumercal.org/california-online-privacy-protection-act-caloppa/#sthash.0FdRbT51.dpuf
Według CalOPPA zgadzamy się co następuje:
Użytkownicy mogą odwiedzić naszą witrynę anonimowo.
Kiedy ta polityka prywatności zostanie utworzona, dodajemy link do niej na naszej stronie głównej lub jako minimum na pierwszej znaczącej stronie po wejściu na naszą stronę internetową.
Nasz link do Polityki Prywatności zawiera słowo „Prywatność” i można go łatwo znaleźć na wyżej wymienionej stronie.
Zostaniesz powiadomiony o wszelkich zmianach w Polityce Prywatności:
       Na naszej stronie polityki prywatności
Mogę zmienić swoje dane osobowe:
       Wysyłając e-mail do nas
       Logując się na swoje konto
Jak nasza witryna obsługuje sygnały Do not Track?
Szanujemy nie śledzaj sygnałów i nie śledzaj, zakładaj plików cookie lub używaj reklam, gdy mechanizm przeglądarki przeglądarki Do not Track (DNT) jest na swoim miejscu.
Czy nasza strona umożliwi stronom trzecim śledzenie zachowań?
Należy również pamiętać, że zezwalamy na śledzenie zachowań stron trzecich

COPPA (Dzieci Online Privacy Protection Act)
Jeśli chodzi o gromadzenie danych osobowych od dzieci w wieku poniżej 13, ustawa o ochronie prywatności w Internecie dla dzieci (COPPA) stawia rodziców w kontroli. Federalna Komisja Handlu, agencja ochrony konsumentów Stanów Zjednoczonych, egzekwuje Regułę COPPA, która określa, co muszą zrobić operatorzy stron internetowych i internetowych usług w celu ochrony prywatności i bezpieczeństwa dzieci w Internecie.

Nie wprowadzamy do obrotu dzieciom w wieku poniżej 13.

Uczciwych praktyk informacyjnych
W Rzetelne informowanie Zasady stanowią podstawę prawa ochrony prywatności w Stanach Zjednoczonych i pojęć Obejmują one odegrały znaczącą rolę w rozwoju prawa ochrony danych na całym świecie. Zrozumienie Rzetelne informowanie Praktyki Zasady i jak powinny one być realizowane ważne jest zgodny z różnymi regulacjami prawnymi, które chronią dane osobowe.

Aby być w zgodzie z Rzetelne informowanie podejmiemy następujące elastyczne działanie, powinno nastąpić naruszenie danych:
Powiadomimy Cię za pośrednictwem poczty elektronicznej
       W ciągu dnia roboczego 1
Będziemy powiadamiać użytkowników poprzez zawiadomienia w miejscu
       W ciągu dnia roboczego 1
Zgadzamy się także na Zasadę Odwoławu Indywidualnego, która wymaga, aby osoby fizyczne miały prawo do legalnego egzekwowania praw wobec zbieraczy danych i przetwórców, którzy nie przestrzegają prawa. Zasada ta wymaga nie tylko osób, które mają egzekwowalne prawa wobec użytkowników danych, ale także, że osoby korzystają z sądów lub agencji rządowych w celu zbadania i / lub ścigania niezgodności przez przetwarzaczy danych.

CAN SPAM Act
Ustawa CAN-SPAM jest prawo, które określa zasady komercyjnych e-mail, ustanawia wymagania dotyczące komunikatów handlowych, daje odbiorcom prawo do e-maili zatrzymany przed wysłaniem do nich i literuje trudne kary za naruszenia.

Zbieramy swój adres email w celu:
       Wysyłaj informacje, odpowiadaj na pytania i / lub inne prośby lub pytania
       Zlecenia procesowe i wysyłać informacje i aktualizacje związane z zamówieniami.
       Prześlij dodatkowe informacje związane z twoim produktem i / lub usługą
       Market do naszej listy mailingowej lub nadal wysyłać e-maile do klientów po nastąpieniu oryginalny transakcji.
Aby być zgodnym z CANSPAM, zgadzamy się co następuje:
       Nie używaj fałszywych lub wprowadzających w błąd tematów ani adresów e-mail.
       Zidentyfikuj wiadomość jako reklama w jakiś rozsądny sposób.
       Dołącz adres fizyczny naszych siedziby działalności gospodarczej lub na miejscu.
       Monitorowanie usług marketingowych e-mail innych firm pod kątem zgodności, jeśli jest używany.
       Honor opt-out / wypisywanie wniosków szybko.
       Pozwól użytkownikom wypisać korzystając z linku na dole każdego maila.

Jeśli w dowolnym momencie chcesz zrezygnować z otrzymywania w przyszłości wiadomości e-mail, możesz napisz do nas
       Postępuj zgodnie z instrukcjami wyświetlanymi na dole każdego maila.

a my niezwłocznie usunąć Cię z WSZYSTKO korespondencja.

Kontakt z nami

 

Jeśli masz jakiekolwiek pytania dotyczące tej polityki prywatności, możesz skontaktować się z nami, korzystając z poniższych informacji.

forexlens.com
250 Yonge Street # 2201

Toronto, Ontario M5B2M6

Kanada
888-978-4868
Ostatnie Poprawki 2018-05-23