fbpx

Сала за тргување со девизен курс

Гледајте, научете и профитирајте заедно во нашата трговска соба

Подолу се наоѓаат Планови за цени за нашите Членство на Про Трговец каде што ќе добиете пристап до нашата незаменлива трговска просторија, која има повеќе дневни преноси во живо во текот на денот од нашите технички аналитичари, обезбедувајќи идеи за трговија со голема веројатност. Исто така, ќе имате целосен пристап до нашата библиотека на едукативни видеа што ве учат за тргување со паметни пари и алатки за про-трговија што на секој трговец му треба за да успее во трговијата со девизен курс.

Членството на Про Трговец е местото каде што трговците доаѓаат да го водат своето тргување со Следното ниво, без разлика какво е вашето ниво на искуство. Треба да размислите да ни се придружите ако верувате дека сте едно од следниве:

ПОЧЕТНИ ТРГОВИЈАР:

Имате малку до никакво искуство и барате да започнете со трговија. Или можеби сте релативно нови и сè уште ги сфаќате работите. Ние ќе ги научиме основите на девизен курс од А до Ш, од тоа како да започнете со демо-сметка без ризик и да ја земете вашата прва идеја за трговија за да бидете подготвени за сметка во живо. 

ДОБИВКИ ТРГОВИЈА:

Тргувате (или се обидувате да тргувате) 3-12 месеци, или можеби подолго. Сè уште сте во потрага по добра стратегија за тргување што ќе ви одговара. Ние ќе ве научиме како да ја развивате вашата стратегија користејќи пристап на професионалец кон пазарите, како да спроведете управување со звук на ризик и да одржувате добра психологија на трговија.

ТРГОВСКИ ПАТУВАЧИ:

Имате 1-3 години искуство во трговија. Сепак, допрва треба да пронајдете вистински раб на тргување и да бидете постојано профитабилни со вашите стратегии. 'Llе ви помогнеме да го пробиете ролерот на тркалачки падови и падови и да станете профитабилен трговец користејќи управување со звук на ризик и стратегија заснована на правила. 

ПРОТИВ ТРГОВИЈА:

Вие веќе сте постигнале постојаност и профитабилност како трговец. Можеби барате сигурен извор за трговски идеи со голема веројатност и поставувања за трговија кои ќе ви заштедат време на табелата или ќе добиете контрастно мислење за сопствената анализа на трговијата. Одличните умови имаат тенденција да размислуваат слично (или поинаку), па ајде да го организираме заедно! 

Проверете # неделен распоред канал во нашиот раздор за кога одиме ВО ИВО!

Поврзете се со нас на социјалните мрежи: https://myurls.bio/theforexlens

© Copyright - Forex Lens - Твоето око во маркетите
Нашиот дигитален и маркетинг се напојува од нашите партнери во Вашиот осигурувач АД
Бидете свесни дека тргувањето со странство и тргувањето со странство преку кој било пазар, вклучително и крипто, има потенцијал за финансиска загуба, како и добивки. Не тргувајте со пари што не можете да си дозволите да ги испуштите. Можно е да ги изгубите сите пари при тргување бидејќи постојат многу фактори кои не се во ваша контрола или наши. Некои девизни брокери може да ве сметаат за одговорни за тргување со капитал што го надминува вашиот биланс и ја надминува маргина. Бидете свесни дека оваа одговорност е ВАША. Forex Lens не презема никаква одговорност за какви било загуби што може да ги направите како резултат на нашите услуги, forex сигнали, крипто-сигнали, управувани сметки или какви било други сигнали на пазарот што може да ги обезбедиме од време на време. Forex Lens треба да се користи како едукативна алатка за да ви помогне да видите како работат професионални трговци со ден и трговци замав што работат од ден на ден и од недела до недела на основа. Со пријавувањето како претплатник, вие се согласувате дека Forex Lens не дава финансиски совети, туку дава едукативен изглед на пазарите. Ние не преземаме никаква одговорност за добивки или загуби на вашата сметка како резултат на нашите сигнали и / или услуги или какви било производи поврзани со девизи на која било од нашите веб-страници, вклучувајќи ја и оваа.Преведете »