Market Maker Купи модел лекција + AUDNZD & AUDJPY занаети активни

Извештаите за Флеш за услуги и производна индустрија се над очекуваното во еврозоната и само малку срамежливи од прогнозите за американскиот долар. Банката на Англија предвидува врв на инфлација од 5% за GBP до вториот квартал на 2022 година. Сè уште сме нахакан за DXY и надолни за USOIL.

На денешната сесија во живо, направивме целосен преглед на моделот за купување на пазарџија или MMBM и како да го примениме контекстот на цената при купување или во нагорен или надолен тренд. , блокови на нарачки, празнини, празнини и сл. Овие елементи не треба да се користат за самостојно тргување без претходно да се добие контекстот на цената. Погрижете се да ја гледате снимената сесија од денес за да ја преземете оваа на вашиот мозок.

За детален преглед на денешните пазари, ве молиме погледнете ги претходно снимените сесии во Минатото во живо додека приказната се развива низ снимените сесии во Лондон и во Њујорк.

За утре, податоците се концентрирани поради Денот на благодарноста, така што го гледаме прелиминарниот извештај за БДП и очекуваме вистинските бројки да дојдат над прогнозата. УСД Основниот индекс на цени на PCE исто така се обидува да дојде над целта. Ние, исто така, остануваме блиску до минутите на FOMC и би можеле да очекуваме потенцијални разговори за инфлацијата, ако не и реевалуација врз основа на минатонеделните говори на FOMC каде што ни беше даден навестување за силен Q4 од страна на Fed, но ова може многу добро да се префрли на Q1 од 2022 година .

Не пропуштајте ја шансата да профитирате со нашата заедница. Добијте целосен неограничен пристап до дневните анализи на нашите трговци, идеите за трговија и образовните видеа од пријавување денес!