Добредојдовте на друга сесија за тргување во живо со девизен курс од RP Forex. На денешната сесија во живо, го прегледавме тековниот статус на трите занаети што беа анализирани вчера и занаетите што ги внесевме во живо на денешната сесија. Оваа недела (и минатата недела) сè уште немаме загуби и тоа е нешто со што се гордеат сите наши членови во просторијата за тргување со девизи.

За време на вчерашната сесија за тргување во живо, пронајдовме трговски сигнали за AUDJPY, AUDUSD & CADJPY. Две од трите занаети беа внесени бидејќи беа исполнети специфичните услови за влез во нив. Направивме анализа и пријавување во живо за краткиот текст на CADJPY и оттогаш парот донесе над +60 пипеви. Нашиот AUDJPY долго време се активираше откако добивме одбивање за повторно проверување од нашето клучно ниво. Двете занаети обезбедија вкупен профит од +100 пипеви и броење.

Денес, направивме техничка анализа и сигнален повик во живо за XAUUSD Gold и EURUSD. За време на нашата 30-минутна сесија во живо, бевме во можност лесно да ги идентификуваме двете поставувања за трговија веднаш користејќи ја нашата стратегија за акција. Идеално, ние сакаме да бидеме надвор од овие занаети пред утрешното соопштение за не-земјоделски платен список (НФП).

Утре, објавување на не-фармата за платен список (NFP) во 8:30 часот EST, 2 часа пред нашата сесија во живо. Пазарите ќе бидат крајно непостојани пред и по објавувањето, затоа бидете внимателни. Willе разговараме за објавувањето на НФП, како помина оваа трговска недела и трговските сигнали за следната недела. Се гледаме утре за нашата бесплатна сесија за тргување во живо со почеток во 11:00 часот EST на нашиот портал за тргување простории. Грижете се и среќно тргување. Доколку сè уште не сте се придружиле, имајте на ум дека ви нудиме 2 месеци за цена од 1 до вечерва на полноќ (12:00 часот EST).

Најавете се во порталот за тргување простории да ја гледате целосната сесија во живо
Проверете го заклучокот на вчерашната сесија во живо: Октомври 30th, 2019
Ако не сте се пријавиле за Членство за тргување со девизи Forex, можете да го сторите тоа од кликнување тука.