Трансформатор во далечината на хоризонтот, а сонцето зрачи на него - Верувајте во процесот

Верувајте му на процесот

  • Семето расте во темнината
  • Дијамантите се кристализираат под притисок
  • Маслото се цеди од маслинки
  • Грозјето се крши за да се добие вино.

    Ако се чувствувате здробени, ве притискаат, во мрак или сте под притисок, вие сте во врвна состојба на трансформација, верувајте му на процесот.