Изгледи на пазарот на девизи и трговски поставки: XAUUSD Долу, GBPUSD горе + повеќе

, , , ,
Добредојдовте назад во друга сесија во живо. Beе го собереме местото каде што заминавме во петок. Минатата недела беше NFP недела и беше преполна со фундаментални изданија, но тоа не нè спречи да освоиме над 300 pips. Оваа недела е многу помирна,…