Kebijakan Privasi

Panyedhiya layanan ora bakal nyewa, adol, akses utawa uga nggunakake informasi database pelanggan. Informasi iki bakal tetep rahasia kanthi cara sing paling dhuwur.

Kita ngumpulake alamat email saka wong-wong sing komunikasi karo kita liwat email, ngumpulake informasi babagan kaca sing ngakses utawa kunjungan para konsumen, lokasi kira-kira, alamat IP, lan informasi sing didol karo para konsumen (kayata informasi survey lan / utawa registrasi situs). Informasi kita ngumpulake digunakake kanggo nambah isi kaca Web lan kualitas layanan kita.

Kita nyuwun informasi kayata jeneng, jeneng perusahaan, alamat email, alamat tagihan lan informasi kertu kredit kanggo pangguna saka layanan kita. Kita nggunakake informasi sing diklumpukake kanggo tujuan umum ing ngisor iki: panentu produk lan layanan, tagihan, identifikasi lan bukti asli, perbaikan layanan, kontak, lan riset.

Cookie minangka jumlah data, sing asring kalebu identifikasi unik anonim, sing dikirim menyang browser sampeyan saka komputer situs web lan disimpen ing hardisk komputer. Cookie dibutuhake nggunakake layanan kita. Kita nggunakake cookie kanggo ngrekam informasi sesi saiki, nanging ora nggunakake cookie permanen.

Kita nggunakake vendor pihak katelu lan mitra hosting kanggo nyedhiyakake hardware, piranti lunak, jaringan, panyimpenan lan teknologi sing dibutuhake kanggo mbukak layanan sing diwenehake. Sanajan kita duwe kode, database lan kabeh hak kanggo aplikasi, sampeyan tetep disimpen kabeh data.

Kita bisa uga nyritakake informasi sing bisa dingerteni kanthi pribadi ing kahanan khusus, kayata tundha karo sepina utawa nalika tumindak sampeyan nglanggar Katentuan Layanan.

Kita bisa nganyarake kebijakan kasebut kanthi rutin, lan menehi kabar babagan owah-owahan penting babagan cara ngatasi informasi pribadhi kanthi ngirim kabar menyang alamat email utami sing ditemtokake kanggo akun sampeyan utawa kanthi menehi kabar penting ing situs iki. Iki kalebu transfer data ing acara kasebut Forex Lens dipikolehi utawa digabung karo perusahaan liyane.

Kabijakan privasi iki wis dikompilasi luwih apik kanggo ngawula wong-wong sing prihatin karo informasi sing 'Informasi Wong sing Dikenali' (PII) sing digunakake online. PII, kayata sing dijlèntrèhaké ing privasi US lan keamanan informasi, minangka informasi sing bisa digunakake kanthi dhasar utawa informasi liya kanggo ngenali, ngubungi, utawa nemokake wong siji, utawa kanggo ngenali individu ing konteks. Mangga maca kebijakan privasi kanthi teliti kanggo entuk pangerten sing cetha babagan cara ngumpulake, nggunakake, nglindhungi utawa digunakake nganggo Informasi Pribadi sing bisa dianggep miturut situs web kita.

Apa informasi pribadhi kita ngumpulake saka wong sing ngunjungi blog kita, situs utawa app?
Nalika ndhaptar utawa ndhaptar ing situs iki, yen cocog, sampeyan bisa uga dijaluk ngetik jeneng, alamat email, alamat surat, nomer telpon, informasi kertu kredit, nomer keamanan sosial, Lapangan Custom utawa rincian liyane kanggo mbantu sampeyan pengalaman.
Nalika kita ngumpulake informasi?
Kita ngumpulake informasi saka sampeyan nalika ndhaptar ing situs, nggawe pesenan, langganan newsletter, nanggapi survey, isi formulir, Gunakake Live Chat, Bukak Tiket Dhukungan utawa ketik informasi ing situs kita.

Nyedhiyani tanggepan babagan produk utawa layanan Telusuri

Pripun kita nggunakake informasi?
Kita bisa nggunakake informasi kita ngumpulake saka nalika sampeyan ndhaftar, gawe tuku, mlebu munggah kanggo newsletter kita, nanggapi kanggo komunikasi survey utawa marketing, Surf website, utawa nggunakake situs tartamtu liyane fitur ing cara ing ngisor iki:

Kanggo nggawe pengalaman pribadi lan ngidini kita ngirim jinis isi lan penawaran produk sing paling sampeyan dadi kasengsem.
Kanggo ngapikake situs web kita supaya luwih bisa ngawula marang sampeyan.
Kanggo ngidini sampeyan luwih apik layanan sampeyan ing respon menyang panjaluk layanan pelanggan.
Kanggo ngleksanakake kontes, promosi, survey utawa fitur Situs liyane.
Kanggo cepet ngolah transaksi sampeyan.
Nyuwun ratings lan reviews layanan utawa produk
Kanggo seba munggah karo wong-wong mau sawise Correspondence (manggon chatting, email utawa telpon pertanyaan)

Kepiye cara njaga informasi sampeyan?
situs web kita wis mentas ing rutin kanggo bolongan keamanan lan vulnerabilities dikenal supaya riko kanggo kita aman minangka bisa.

Kita nggunakake Scanning Malware biasa.

informasi pribadhi sing konco jaringan aman lan mung diakses dening nomer winates saka wong sing duwe hak akses khusus kanggo sistem, lan sing dibutuhaké kanggo nyimpen informasi ing rahasia. Kajaba iku, kabeh informasi sensitif / kredit sumber ndhelik liwat Secure Soket Layer teknologi (SSL).
Kita ngleksanakake macem-macem langkah-langkah keamanan nalika pangguna ngirim supaya lumebu, ngirim, utawa ngakses informasi kasebut kanggo njaga keamanan informasi pribadhi.
Kabeh transaksi diproses liwat panyedhiya gateway lan ora disimpen utawa diproses ing server kita.

Apa kita nggunakake 'cookie'?
Ya. Cookie minangka file cilik sing bakal ditransfer menyang situs utawa panyedhiya layanan menyang harddisk komputer liwat browser Web (yen sampeyan ngidini) sing mbisakake sistem operator utawa panyedhiya layanan kanggo ngenali browser lan nangkep lan ngelingi informasi tartamtu. Umpamane, kita nggunakake cookie kanggo mbantu kita ngeling-eling lan proses item ing keranjang dolan. Padha uga digunakake kanggo mbantu kita mangerteni preferensi sampeyan adhedhasar aktivitas situs sadurungé utawa saiki, sing bisa nyedhiyani layanan sing luwih apik. Kita uga nggunakake cookie kanggo mbantu ngumpulake data aggregate babagan lalu lintas situs lan interaksi situs supaya kita bisa menehi pengalaman situs lan alat sing luwih apik ing mangsa ngarep.
Kita nggunakake cookie kanggo:
Bantuan elinga lan ngolah barang ing troli blanja.
Ngerti lan simpen preferensi pangguna kanggo kunjungan mangsa.
Nglacak iklan.
Ngumpulake data kanthi jumlah ongko babagan lalu lintas lan interaksi situs supaya kurban pengalaman situs luwih lan pribadi ing mangsa. Kita uga bisa nggunakake layanan pihak katelu dipercaya sing nglacak informasi iki ing atas kita.
Sampeyan bisa milih nduwe komputer sampeyan ngelingake sampeyan saben wektu cookie dikirim, utawa sampeyan bisa milih kanggo mateni kabeh cookie. Sampeyan nindakake iki liwat setelan browser. Wiwit browser beda sithik, katon ing Help Menu browser kanggo mangerteni cara sing bener kanggo ngowahi cookie.
Yen pangguna mateni cookie ing browser kasebut:
Yen sampeyan mateni cookie, bakal mateni sawetara fitur situs kasebut.

pambocoran pihak katelu
Kita ora ngedol, dagang, utawa digunakake ngirim menyang pihak liya Informasi pribadhi manawa kajaba kita nyedhiyakake pangguna karo kabar sing sadurunge. Iki ora kalebu mitra hosting situs web lan pihak liya sing ngewangi kita ngoperasikake situs web kita, nglakoni bisnis kita, utawa nglayani pangguna, anggere pihak sing setuju nyimpen informasi kasebut kanthi rahasia. Kita uga bisa ngetokake informasi yen wis diluncurake cocok kanggo nglakoni hukum, nglakokaké kawicaksanan situs kita, utawa nglindhungi hak-hak, properti, utawa safety kita.

Nanging, informasi Pengunjung non-wong dikenali uga kasedhiya kanggo katelu liyane kanggo marketing, iklan, utawa Efesus.

pranala pihak katelu
Sok-sok, ing discretion kita, kita bisa kalebu utawa kurban produk utawa layanan pihak katelu ing situs web kita. Camping pihak katelu duwe kabijakan privasi kapisah lan mardika. Mulane kita ora tanggung jawab utawa hukuman kanggo isi lan aktivitas iki disambung Camping. Pancet, kita ngupaya kanggo nglindhungi integritas kita lan welcome saran bab iki.

Google
Syarat iklan Google bisa disimpulake dening Prinsip Periklanan Google. Padha dilebokake kanggo nyedhiyakake pengalaman positif kanggo pangguna. https://support.google.com/adwordspolicy/answer/1316548?hl=id

Kita nggunakake Advertising Google AdSense ing situs web kita.
Google, minangka vendor pihak katelu, nggunakake cookie kanggo ngawula iklan ing situs kita. Panggunaan Google cookie DART mbisakake kanggo ngawasi iklan kanggo pangguna kita adhedhasar kunjungan sadurunge menyang situs lan situs liyane ing Internet. Pangguna bisa milih metu saka panggunaan cookie DART kanthi ngunjungi kebijakan privasi Google Ad lan Jaringan Konten isi.
Kita dipun ginakaken ing ngisor iki:
Remarketing karo Google AdSense
Reporting Impression Network Tampilan Google
Demografi lan Interests Reporting
Integrasi Platform DoubleClick
Kita, bebarengan karo panyedhiya pihak katelu kayata Google nggunakake cookie pihak katelu (kayata cookie Google Analytics) lan cookie pihak katelu (kayata cookie DoubleClick) utawa pengenal pihak katelu liyane bebarengan kanggo ngumpulake data babagan interaksi pengguna iklan tayangan lan fungsi layanan iklan liyane sing gegayutan karo situs web kita.
Opting metu:
Panganggo bisa nyetel preferensi kanggo carane Google ngiklanake sampeyan nggunakake kaca Setelan Google Ad. Utawa, sampeyan bisa milih metu kanthi ngunjungi situs Jaringan Iklan Inisiatif Opt Out utawa nggunakake Google Analytics Opt Out Browser nambah.

California Protection Privacy Online undhang
CalOPPA minangka hukum negara pisanan ing bangsa kanggo mbutuhake situs web komersial lan layanan online kanggo ngirim kebijakan privasi. Angger-anggering Toret dumunung ngluwihi California kanggo mbutuhake wong utawa perusahaan ing Amerika Serikat (lan mbokmenawa ing donya) sing ngoperasikake situs web sing ngumpulake informasi sing bisa dianggep pribadi saka konsumen California kanggo ngirim kabijakan privasi sing katon ing sawijining situs web sing nyatakake persis informasi sing dikumpulake lan sing individu utawa perusahaan sing lagi dienggo bareng. - Waca liyane ing: http://consumercal.org/california-online-privacy-protection-act-caloppa/#sthash.0FdRbT51.dpuf
Miturut CalOPPA, kita setuju ing ngisor iki:
Pangguna bisa ngunjungi situs kita kenal.
Sawise kabijakan privasi iki digawe, kita bakal nambah link kasebut ing halaman ngarep kita utawa minangka minimal, ing kaca pisanan sawise ngetik situs web kita.
Tautan Kebijakan Privasi kita kalebu tembung 'Privacy' lan bisa ditemokake kanthi gampang ing kaca sing kasebut ing ndhuwur.
Sampeyan bakal dikabari manawa ana owah-owahan Kebijakan Privasi:
Ing Kebijakan Privasi Kita
Bisa ngganti informasi pribadhi panjenengan:
Kanthi emailing kita
Kanthi log in menyang akun sampeyan
Carane situs kita nangani sinyal Aja Lacak?
Kita ngurmati Jangan Kontrol sinyal lan Aja Track, tetanduran cookie, utawa gunakake iklan nalika mekanisme browser (Do Not Track) (DNT) wis ana.
Ora kita ngidini pihak katelu ranging tindak tanduk?
Iku uga penting kanggo dicathet yen kita ngidini pelacakan prilaku pihak katelu

COPPA (Anak Online Privacy Protection undhang)
Nalika nerangake koleksi informasi pribadhi saka bocah-bocah ing umur 13 taun, Undhang-undhang Perlindungan Privasi Online (COPPA) Anak ndadekake wong tuwa bisa ngontrol. Federal Trade Commission, badan perlindungan konsumen Amerika Serikat, ngleksanakake COPPA Rule, sing nyatakake apa operator situs web lan layanan online kudu dilakoni kanggo nglindhungi privasi lan safety anak-anak online.

Kita ora khusus kanggo pasar kanggo bocah-bocah ing umur 13.

Laku Informasi Fair
Ing laku Informasi Fair Principles mbentuk penyangga hukum privasi ing Amerika Serikat lan konsep padha kalebu wis duwé peran wigati ing pangembangan pangayoman hukum data ing ndonya. Understanding Informasi Principles Fair Laku lan carane wong kudu dipun ginakaken punika kritis kanggo tundhuk karo hukum privasi warna sing nglindhungi informasi pribadhi.

Supaya dadi ing baris karo Informasi Fair laku kita bakal njupuk tumindake responsif ngisor, kudu nerbitake data dumadi:
Kita bakal ngontak sampeyan liwat email
Ing dina bisnis 1
Kita bakal nyathet pangguna liwat kabar ing situs kasebut
Ing dina bisnis 1
Kita uga setuju kanggo Prinsip Redress Individu sing mbutuhake individu duwe hak legal sing nuntut hak bisa dileksanakake marang kolektor data lan pemroses sing gagal mematuhi hukum. Prinsip iki mbutuhake ora mung individu sing duwe hak bisa dileksanakake marang pangguna data, nanging uga sing duwe akses menyang pengadilan utawa instansi pemerintah kanggo nyelidiki lan / utawa ngupayakake non-tundhuk pemroses data.

Bisa spam undhang
The CAN-spam undhang hukum sing mranata aturan kanggo email komersial, netepake syarat kanggo pesen komersial, menehi panampa hak duwe email mandegake saka kang dikirim kanggo wong-wong mau, lan disebutake metu paukuman sing angel kanggo Pelanggaran.

We ngumpulake alamat email supaya:
Ngirim informasi, nanggapi pitakon, lan / utawa panjaluk utawa pitakon liyane
pesenan proses lan kanggo ngirim informasi lan nganyari ngenani pesenan.
Ngirim informasi tambahan sing gegandhengan karo produk lan / utawa layanan sampeyan
Market kanggo milis kita utawa terus ngirim email kanggo kita klien sawise transaksi asli wis dumadi.
Kanggo sesuai karo CANSPAM, kita setuju kanggo:
Ora nganggo subjek utawa alamat email palsu utawa nyasab.
Ngenali pesen minangka iklan ing sawetara cara cukup.
Kalebu alamat fisik saka markas bisnis utawa kita.
Ngawasi Layanan marketing email pihak katelu kanggo netepi, yen siji digunakake.
Honor milih metu / panjalukan unbookmark_thread cepet.
Ngidini kedhaftar kanggo batal kanthi nggunakake link ing ngisor saben email.

Yen ing sembarang wektu sing kaya batal saka nampa email mangsa, sampeyan bisa email kita ing
Tindakake pandhuan ing dhasar saben email.

lan kita sakcepete bakal mbusak saka ALL Correspondence.

kontak kita

Yen ana pitakonan babagan kebijakan privasi iki, sampeyan bisa hubungi kita nggunakake informasi ing ngisor iki.

forexlens.com
250 Yonge Street # 2201

Toronto, Ontario M5B2M6

Canada
888-978-4868
Edited pungkasan ing 2018-05-23