Minyak AS +150 Pips ing Bathi, Celana Pendek USDCAD Sabanjure!

, ,
Sawise presser FOMC wingi, peserta pasar pengin nyuda Dolar. Asile, Minyak AS meksa ngasilake bathi sing luwih dhuwur lan USDCAD bakal samesthine. Powell ujar manawa ekonomi isih tetep bisa ngatasi inflasi…
Majors Ngenteni Presser FOMC + Celana Pendek NZDUSD

Majors Ngenteni Presser FOMC + Celana Pendek NZDUSD

, ,
Jurusan Forex wis ngentekake akeh dina ngenteni menit rapat FOMC kanggo wawasan liyane babagan lintasan Dolar. Kangge, celana pendek kanggo NZDUSD wiwit main nalika rega maneh ndhukung dhukungan ing 0.69200. Konferensi FOMC dina iki…
Dolar sing Dikunjungi 92.00 + EURUSD lan GBPUSD Intraday Longs

Dolar sing Dikunjungi 92.00 + EURUSD lan GBPUSD Intraday Longs

, ,
Bears dolar terus tumpukan nalika rega nyedhaki 92.000. Asile, para pedagang bakal nggunakake EURUSD lan GBPUSD sing dawa. Sawise ngresiki level paling murah minggu kepungkur, Indeks Dolar AS (DXY) mundur maneh kanggo nyoba maneh zona penting ing cedhak 92.750.…
Dolar ngadhepi Tekanan bearish + Bantheng Crypto Menanggapi

Dolar ngadhepi Tekanan bearish + Bantheng Crypto Menanggapi

, ,
Minggu anyar nyedhiyakake tantangan anyar kanggo Dolar nalika bear njupuk kontrol. Bantheng Crypto ora mundur amarga sapi lanang nanggapi tekanan bearish pirang-pirang minggu. Sawise gagal nggawe level tinggi sing luwih dhuwur ing minggu kepungkur, Dolar wis ana ing…
Bulls Dollar Coba Push Sing Lebih Tinggi + Persiyapan Perdagangan Panjang Minyak AS

Bulls Dollar Coba Push Sing Lebih Tinggi + Persiyapan Perdagangan Panjang Minyak AS

, ,
Sawise bear njupuk Dolar kepungkur ing ngisor 92.750, bantheng ing pasar nyoba nanggapi. Kangge, rega Minyak AS (Mentah) katon luwih dhuwur maneh nganti taun paling dhuwur. Dolar ngalami tekanan bearish sing gedhe banget sajrone sesi London ...
Dolar Katon nemokake Dhukungan ing 92.750 + Celana Pendek BTCUSD nganti 30,000

Dolar Katon nemokake Dhukungan ing 92.750 + Celana Pendek BTCUSD nganti 30,000

, ,
Dolar ngadhepi tekanan abot saka bear sawise nggawe dhuwur anyar sajrone seminggu. Kangge, Bitcoin wis nggawe dorongan sing luwih dhuwur sing bisa nyedhiyakake kathok cendhak bali menyang 30,000. Sawise nggawe dhuwur anyar cedhak 93.200,…
AUDUSD Terus Tiba minangka NZDUSD Shorts Gear kanggo Entri

AUDUSD Terus Tiba minangka NZDUSD Shorts Gear kanggo Entri

, ,
Nalika Dolar nerusake rally, AUDUSD terus entuk laba. Kajaba iku, NZDUSD uga siyap kanggo pamindhahan dhewe luwih murah. Indeks Dolar AS (DXY) terus ningkat amarga rega kasebut saya dhuwur…
+100 Pips saka Celana Pendek AUDUSD lan AUDJPY Ditundha

+100 Pips saka Celana Pendek AUDUSD lan AUDJPY Ditundha

, ,
Pedagang aksi rega wis munggah +100 pips ing kathok cendhak AUDUSD lan saiki dheweke wis bisa ndeleng celana pendek kanggo AUDJPY. Sawise ngentekake enem dina ing konsolidasi, para pedagang pungkasane ndeleng AUDUSD mudhun. Rega wis ringkes…
Data Penjualan Eceran Positif Ngunggahake Dolar lan AUDUSD Target Pertama

Data Penjualan Eceran Positif Ngunggahake Dolar lan AUDUSD Target Pertama

, ,
Data penjualan ritel inti AS saiki menehi Dolar dorongan sing dibutuhake banget lan akeh jurusan kayata AUDUSD sing asile luwih murah. Penjualan ritel inti esuk iki metu ing 1.3% dibanding ramalan 0.4%. Data adol metu ing…
Target Dagang Bitcoin Target Sasaran + Celana Pendek AUDUSD ing Bathi

Target Dagang Bitcoin Target Sasaran + Celana Pendek AUDUSD ing Bathi

, ,
Pedagang aksi rega nguntungake bathi sing cepet saka perdagangan Bitcoin amarga perdagangan AUDUSD wiwit minggu kepungkur dadi bathi. Wingi, Bitcoin nyithak palu kenaikan dhukungan udakara $ 31,500. Lilin iki dingerteni luwih akeh…