Sugeng rawuh ing sesi dagang Forex langsung dening RP Forex. Ing sesi langsung saiki, kita mbahas status saiki saka telung perdagangan sing dianalisis wingi lan perdagangan sing dilebokake kanthi nyata ing sesi saiki. Kita isih ora kapitunan minggu iki (lan minggu kepungkur) lan kabeh perkara sing dibanggakake kabeh para anggota ing ruang dagang forex.

Sajrone sesi dagang langsung wingi, kita nemokake sinyal perdagangan kanggo AUDJPY, AUDUSD & CADJPY. Kaloro saka telung perdagangan kasebut dilebokake amarga kondhisi entri tartamtu bisa ditemokake. Kita nganakake analisis langsung lan entri kanggo cekak CADJPY lan pasangan kasebut nggawa luwih saka +60 pips wiwit iku. AUDJPY sing suwene wis diaktifake sawise kita nolak larangan-tes maneh saka level kunci. Kaloro perdagangan nyedhiyakake bathi total +100 pips lan ngetung.

Dina iki, kita nganakake analisis teknis langsung lan telpon sinyal kanggo XAUUSD Gold lan EURUSD. Sajrone sesi langsung 30 menit, kita bisa kanthi gampang ngenali kaloro persiyapan dagang kanthi nggunakake strategi aksi rega. Saenipun, kita pengin metu saka perdagangan kasebut sadurunge rilis Berita Non-Farm Payroll (NFP).

Sesuk, Rilis Payment Non-Farm (NFP) ing 8:30 AM EST, 2 jam sadurunge sesi live kita. Pasar bakal dadi gampang banget sadurunge lan sawise diluncurake, dadi ayo ati-ati. Kita bakal ngrembug release NFP, kepiye minggu dagang iki lan sinyal dagang kanggo minggu sabanjure. Ndeleng sampeyan sesuk kanggo sesi dagang live gratis kita wiwit jam 11:00 EST ing Portal Kamar Dagang kita. Ngurus lan seneng dagang. Yen sampeyan durung gabung karo kita, kudu eling, kita nawakne 2 wulan kanthi rega 1 nganti bengi ing tengah wengi (12:00 AM EST).

Mlebet ing Portal Kamar Dagang kanggo nonton Sesi Urip Langsung
Priksa Wesi Urip Langsung Recap: Oktober 30th, 2019
Yen sampeyan durung ndhaptar Keanggotaan Kamar Forex, sampeyan bisa nindakake kanthi ngeklik kene.