Bantheng DXY Ngisi Biaya + Celana Pendek kanggo Minggu Sabanjure?

Sawise miwiti minggu kasebut kanthi cathetan bearish, Indeks Dolar AS nganti 0.72% dina iki lan luwih akeh lagi ing dalan. Iki kudu menehi kesempatan cendhak kanggo jurusan Forex minggu ngarep.

Umume gerakan gedhe ing Dolar katon sawise rilis Non-Farm Payroll (NFP) ing Jum'at pertama saben wulan. Dina iki, ora ana warta sing duwur pengaruh lan Dolar nggawe minggu anyar. Kanthi Dollar bali ing kisaran saben dina, pedagang bisa ngarepake indeks tekan kisaran dhuwur ing 91.400.

Asile, para pedagang bisa ngarepake jurusan Forex kayata EURUSD utawa GBPUSD bakal mudhun minggu ngarep. Kaloro pasangan kasebut mudhun 0.78% lan 0.91% dina iki amarga kekarone pasangan entuk dhukungan saben jam. Yen Dolar tetep tetep semangat ing akhir minggu, para pedagang bisa nyuda pasangan kasebut antara liya.

Minggu iki duwe macem-macem warta mulai saka kabijakan moneter nganti PDB. Apa kedadeyan kasebut nyebabake kahanan dagang sing apik banget lan ora kejiret amarga sampeyan kadang-kadang bisa nambah pergerakan rega lan nalika liyane cukup digabung. Minggu ngarep kudu luwih akeh tumindak rega supaya para pedagang bisa dagang.

Direktori: