Program Trader Didanai Forex

Mbantu pedagang profesional FX, Crypto, Metals, lan Indeks entuk dana nganti $1,000,000. 

Funded_Trader_Program

Apa Program Trader Forex sing Dibiayai?

Program dagang forex sing didanai minangka kesempatan kanggo pedagang sing pengin dagang ing pasar forex nggunakake modal sing diwenehake dening pihak katelu, kayata perusahaan dagang utawa dana pager. Minangka ijol-ijolan kanggo nggunakake ibukutha iki, pedagang biasane setuju kanggo nuduhake bagean saka bathi karo entitas pendanaan.

Program-program kasebut bisa dadi pilihan sing apik kanggo para pedagang sing anyar ing pasar forex lan ora duwe modal kanggo mbiayai akun dagang dhewe, utawa kanggo pedagang sing berpengalaman sing pengin nambah modal dagang lan duweni potensi nambah penghasilan.

Kanggo melu program dagang forex sing didanai, pedagang biasane kudu memenuhi kritéria tartamtu, kayata duwe tingkat pengalaman dagang tartamtu utawa ngliwati serangkaian penilaian kanggo nuduhake katrampilan lan kawruh dagang. Dheweke uga kudu netepi pedoman manajemen risiko tartamtu lan aturan dagang sing disetel dening entitas pendanaan.

Penting kanggo pedagang kanggo riset kanthi ati-ati lan ngevaluasi program dagang forex sing didanai sadurunge nindakake. Iki kalebu pangerten syarat-syarat persetujuan, reputasi entitas pendanaan, lan risiko lan ganjaran potensial kanggo melu program kasebut.

Gabung karo program Funded Trader lan entuk dana langsung $1,000,000 kanggo dagang. Kustomisasi Assessment Dagang supaya cocog karo strategi dagang sampeyan.

Assessment siji-langkah

  1. mbangun
    Gawe akun penilaian sing cocog karo gaya dagang lan tujuan dagang sampeyan.
  2. Trade
    Tekan target bathi 10% nalika ngormati drawdown maksimal 5% lan kerugian saben dina 4%.
  3. MediaWiki
    Sukses lan entuk dana kanthi akun langsung kanggo dagang. Sampeyan bakal entuk nganti 90% saka kabeh bathi sing sampeyan entuk.

Kepiye cara kerja Profit-Share?

Akun dhasar kita nawakake pamisah bathi 50/50, tegese sampeyan nampa 50% bathi sing digawe ing akun langsung. Nanging, ing tataran nalika sampeyan ngatur lan tuku akun taksiran, sampeyan duwe pilihan kanggo nambah persentasi MediaWiki. Kita nawakake tingkat enggo bareng bathi ing ngisor iki:

  • 50/50 - sampeyan nampa 50% lan kita nampa 50% saka MediaWiki.
  • 70/30 - sampeyan nampa 70% lan kita nampa 30% saka MediaWiki.
  • 90/10 - sampeyan nampa 90% lan kita nampa 10% saka MediaWiki.

Saben level ndadékaké kenaikan rega akun pambiji amarga ngasilake keuntungan sing luwih murah kanggo Nordic Funder. Yen sampeyan are looking for a paket taksiran murah kanggo miwiti karo, ora nambah persentasi MediaWiki. Yen sampeyan manteb ing ati ing kabisan dagang lan pengin Piece ageng saka pie, pilih tingkat pamisah MediaWiki 70/30 utawa 90/10.

Kepiye Cara Penarikan?

Sampeyan bebas kanggo nggawe mundur total pisanan ing kapan wae, nanging sampeyan uga bisa milih ora mbatalake dana kanggo akun sampeyan tuwuh tanpa wates. Elinga yen sampeyan bisa nggawe penarikan pisanan ing sembarang dina lan saben penarikan sawise sing pisanan diwatesi mung siji (1) wektu ing 30 dina.

Contone: Sampeyan duwe akun taksiran $100,000. Sampeyan entuk $15,000 lan saiki saldo sampeyan $115,000. Sampeyan bisa langsung njaluk mbatalake bathi ing Portal Trader.

penting: Imbangan ora ditemtokake maneh sawise mundur total. Ing conto kita, yen sampeyan mbatalake $15,000, sampeyan bakal nglanggar aturan 5% Maksimum Trailing Drawdown amarga nalika penarikan pisanan utawa nalika entuk bathi 5%, Maksimum Trailing Drawdown sampeyan dikunci ing imbangan awal akun sampeyan (ing kasus iki. , ing $ 100,000).

Iki tegese yen imbangan sampeyan $ 115,000 lan sampeyan mbatalake $ 10,000, sampeyan bakal dibayar lan akun urip sampeyan bakal terus aktif kanggo perdagangan: $ 5,000 dadi Maksimum Trailing Drawdown, amarga imbangan dikunci ing awal $ 100,000. Iki uga tegese yen sampeyan tuwuh akun saka $100,000 kanggo $300,000, sampeyan bakal bisa langsung njaluk mundur total $150,000 lan isih duwe buffer $50,000 kanggo Maksimum Trailing Drawdown.

Kanggo mangerteni sing luwih lengkap babagan Maksimum Trailing Drawdown, klik kene.

Aturan Dagang kanggo Kualifikasi minangka Trader sing didanai

Aturan program kasebut jelas lan digawe kanggo nglindhungi kapasitas dagang kanthi sukses, uga njaga sampeyan ing pasar kanggo wektu sing luwih suwe. Iku adil yen kita nglindhungi dhéwé saka resiko gedhe banget, lan iku uga laku bisnis apik. Minangka mitra, kita pengin sampeyan sukses lan nawakake program sing mesthekake yen sampeyan duwe kesempatan sukses sing padha karo pedagang sing didanai liyane ing kana.

Kanggo melu program, sampeyan kudu ngetutake rong klompok aturan:

  1. Aturan pelanggaran keras:
    Iki minangka aturan sing, yen dilanggar, bakal nyebabake sampeyan kelangan akun. Yen gagal, sampeyan bisa nyoba maneh nanging sampeyan kudu mbayar maneh biaya pambiji.
  2. Aturan nglanggar alus:
    Aturan sing ana ing grup iki bisa disesuaikan lan, yen dilanggar, sampeyan ora bakal kelangan akun. Mung perdagangan sing nglanggar aturan bakal ditutup kanthi otomatis.

Aturan nglanggar hard

Kanggo milih pedagang sing paling apik kanggo ngatur ibukutha, kita kudu nemtokake paramèter sing bisa digunakake kanggo ngevaluasi risiko lan ngukur sukses. Mulane, aturan pelanggaran keras kita adhedhasar rong watesan kerugian sing beda lan siji target bathi. Ayo dadi miwiti karo MediaWiki.

Target bathi

Supaya bisa entuk dana, sampeyan kudu entuk target bathi 10% ing akun sampeyan.

Contone, yen sampeyan duwe akun $100,000, sampeyan kudu entuk bathi $10,000 supaya bisa lolos. Sampeyan bisa nggayuh target iki sajrone wektu, instrumen, utawa ukuran posisi tanpa watesan (yen sampeyan tundhuk karo aturan kasebut). Sampeyan uga bisa pager, kulit sirah, nggunakake EAs, utawa perdagangan sak warta.

Wigati dimangerteni manawa target bathi mung ditrapake ing tahap pambiji. Kanthi tembung liyane, yen sampeyan wis entuk dana lan dagang modal, sampeyan ora duwe target bathi sing kudu digayuh sadurunge bisa mbatalake bathi. Kanggo ngerteni luwih akeh babagan aturan penarikan, klik kene.

Saiki sampeyan wis ngerti ngendi sampeyan kudu pindhah, ayo ngomong babagan ngendi sampeyan ora bisa pindhah. Kita duwe rong aturan babagan kerugian: Mundhut Trailing Maksimal lan Rugi saben dina. Aturan mundhut kita mung rong aturan sing, yen dilanggar, nyebabake diskualifikasi lan nutup akun sampeyan. Ayo katon luwih cedhak:

Mundhut Trailing Maksimal

Mangga digatekake, amarga iki minangka aturan sing paling rumit.

Maksimum Trailing Drawdown wiwitane disetel kanggo 5% saka imbangan dhisikan lan tilase (nggunakake BALANCE CLOSED - ora EQUITY) akun nganti tekan 5% MediaWiki. Ing tembung liyane, iku nderek imbangan maksimum tau ngrambah ing akun nganti sampeyan nggawe 5% MediaWiki. Iki uga dikenal minangka tandha banyu dhuwur.

Sawise sampeyan entuk bathi 5%, Maksimum Trailing Drawdown ora ngetutake imbangan ing akun maneh lan dikunci ing imbangan awal. Iki nyedhiyakake luwih akeh keluwesan kanggo dagang amarga sampeyan wis mbuktekake dadi pedagang sing duwe bathi lan saiki sampeyan bisa dagang akun kanthi bebas.

Contone: Yen saldo dhisikan sampeyan $100,000, sampeyan bisa entuk paling sethithik $95,000 sadurunge nglanggar aturan Tarik Trailing Maksimum. Banjur, contone, umpamane sampeyan nggawa akun nganti $102,000 minangka BALANCE TUTUP. Saiki nilai iki dadi tandha banyu dhuwur sing anyar, tegese level Drawdown Trailing Maksimum sampeyan yaiku $97,000.

Sabanjure, umpamane sampeyan nggawa akun nganti $105,000 minangka BALANCE TUTUP lan iki dadi tandha banyu dhuwur sing anyar. Ing wektu iki, Maksimum Trailing Drawdown sampeyan bakal dikunci ing imbangan awal, yaiku disetel dadi $100,000. Mulane, preduli saka sepira dhuwure imbangan ing akun sampeyan, sampeyan mung bakal nglanggar aturan Maksimum Trailing Drawdown yen ekuitas ing akun sampeyan kurang saka $100,000 (cathetan yen sampeyan isih bisa nglanggar aturan Rugi Saben). Contone, yen sampeyan nggawa akun nganti $170,000, yen sampeyan ora kelangan luwih saka 4% ing dina tartamtu (pirsani aturan Rugi Saben ing ngisor), sampeyan bakal nglanggar aturan Maksimum Trailing Drawdown mung yen ekuitas ing akun mudhun dadi $100,000.

Rugi saben dina

Rugi saben dina nemtokake jumlah maksimum sing bisa ilang ing akun sampeyan ing dina tartamtu.

Rugi Saben diwilang marang imbangan ing mburi dina sadurunge, diukur ing 5 pm EST. Sampeyan ora bisa ilang luwih saka 4% saka nilai iki.

Contone: Yen imbangan pungkasan dina sadurunge (ing jam 5 sore EST) $100,000, akun sampeyan bakal nglanggar aturan Rugi Saben yen ekuitas sampeyan tekan $96,000 sajrone dina saiki.

Yen ekuitas ngambang sampeyan +$5,000 ing akun $100,000, Rugi Saben dina ing dina candhake isih adhedhasar saldo dina sadurunge ($100,000). Amarga iki, watesan Kerugian Saben Dina sampeyan isih bakal dadi $96,000.

Dadi ana sing duwe. Iki minangka telung aturan utama sing ditrapake kanggo program kasebut lan sampeyan kudu tundhuk supaya bisa entuk dana.

Aturan Pelanggaran Lembut

Saiki ayo ngomong babagan aturan pelanggaran sing lembut.

Aturan pelanggaran sing alus luwih gampang lan ora bakal mungkasi akun sampeyan yen dilanggar, tegese sampeyan ora bakal kelangan akun yen sampeyan nglanggar aturan sekunder.

Wajib Stop Loss

Iki minangka aturan sing bisa disesuaikan, yaiku sampeyan bisa ngaktifake lan mateni gumantung saka pilihan sampeyan.

Ing paket standar kita, aturan iki diaktifake lan sampeyan kudu mirsani. Kita njaluk Stop Loss disetel nalika sampeyan nggawe perdagangan. Gagal nyetel Stop Loss utawa nyetel Stop Loss sawise perdagangan diselehake bakal nyebabake penutupan otomatis perdagangan. Iki ora bakal nyebabake mungkasi akun sampeyan.

Yen sampeyan pengin pass Assessment tanpa perlu kanggo tundhuk karo aturan iki, pilih "Opsional" ing lapangan pamilike nalika tuku akun taksiran Panjenengan. Elinga yen sampeyan mateni aturan iki, rega kanggo pambiji bakal mundhak 10% amarga minangka akibat saka ibukutha kita kena risiko sing luwih dhuwur.

Ukuran Lot Maksimum

Sampeyan bakal bisa ndeleng ukuran lot maksimum ing Portal Trader. Iku cocog karo pengaruh ing akun lan daya tuku ing umum. Yen sampeyan mbukak posisi sing ngluwihi ukuran lot sing diidini, kabeh posisi bakal ditutup kanthi otomatis. Iki ora bakal nyebabake mungkasi akun lan sampeyan bakal bisa mbukak maneh posisi lan terus dagang.

Catetan: Yen sampeyan ngunci Stop Loss kanggo posisi sampeyan kanthi rega bathi / break-even (dadi posisi tanpa resiko), ukuran lot maksimum sing kasedhiya kanggo sampeyan bakal dirilis. Iki ngidini pedagang sing pengin nyekel utawa ngalang-alangi posisi kasebut ing akun kanthi pengaruh sing luwih cilik.

Catetan: Margin sampeyan ora dirilis. Ana pasangan tartamtu lan posisi sing, yen Stop Mundhut disetel kanggo rega MediaWiki / break-malah, ngijini sampeyan kanggo mbukak luwih akeh kasedhiya yen syarat wates wareg; ing kasus ngelawan, sampeyan ora bakal bisa kanggo mbukak posisi liyane. Hedge ora mengaruhi margin amarga sampeyan adol ing siji posisi sing wis diisi lan, mula, yen posisi sampeyan ana ing rega bathi / break-even, ukuran lot sing kasedhiya bisa digunakake kanggo nglindhungi posisi sing dibukak ing arah sing ngelawan.

Contone: Sampeyan duwe akun $100,000. Ukuran lot maksimal (sing bisa dideleng ing Portal Trader) kanggo akun sampeyan yaiku 10 lot. Ayo ngomong sampeyan mbukak posisi 10-lot lan posisi dadi duwe bathi. Banjur sampeyan mindhah Stop Loss menyang titik break-even lan saiki perdagangan sampeyan "bebas risiko". Amarga iki, ukuran lot maksimal dibebasake kanggo sampeyan tuku utawa adol 10 lot liyane, yen margin sampeyan ora ngluwihi (elinga: margin sampeyan ora kena pengaruh yen sampeyan pager posisi sampeyan, nanging kena pengaruh yen sampeyan pengin nerusake kanggo mbukak posisi ing arah sing padha). Saiki sampeyan duwe 20 lot sing mbukak nanging mung 10 lot sing dianggep Running Risk (pirsani paragraf ing ngisor iki), dene posisi liyane ora duwe risiko, sing diidini.

Posisi sing nggawa risiko ora bisa ngluwihi ukuran lot maksimal. Mulane, yen posisi "bebas risiko" (wiwit tingkat Stop Loss nglindhungi posisi sampeyan saka rega wiwitan), ukurane ora dianggep maneh ing aturan kasebut lan ora dianggep Running Risk.

Ora ana perdagangan mbukak ing akhir minggu

Iki minangka aturan sing bisa disesuaikan, yaiku sampeyan bisa ngaktifake lan mateni gumantung saka pilihan sampeyan.

Ing paket standar kita, aturan iki diaktifake lan sampeyan kudu mirsani. Kita njaluk supaya kabeh dagang ditutup sadurunge 3:30 pm EST ana. Sembarang perdagangan sing dibukak bakal ditutup kanthi otomatis. Iki ora bakal nyebabake mungkasi akun sampeyan lan sampeyan bakal bisa nerusake dagang sawise pasar mbukak maneh.

Yen sampeyan pengin pass Assessment tanpa perlu kanggo tundhuk karo aturan iki, pilih "Ya" ing lapangan pamilike nalika tuku akun taksiran Panjenengan. Elinga yen sampeyan mateni aturan iki, rega kanggo pambiji bakal mundhak 10% amarga minangka asil ibukutha kita kena risiko sing luwih dhuwur.

Nggawe Akun Trader sing didanai

Kita nandur modal wektu lan dhuwit sing akeh kanggo nggawe fitur kustomisasi akun. Kita ndeleng minangka alat penting kanggo kita bisa adaptasi karo pedagang lan gaya dagang sing beda.

Miwiti kanthi milih ukuran akun. Iki minangka langkah paling kritis amarga ukuran akun nemtokake jumlah pendanaan sing bakal ditampa ing akun pambiji lan uga ing akun langsung sawise sampeyan ngrampungake penilaian. Ukuran akun uga nemtokake rega akun taksiran.

Contone, yen sampeyan milih akun $10,000, sampeyan bakal nampa akun taksiran $10,000 lan akun urip $10,000. Cathetan penting: ukuran akun ing dolar AS.

Sawise sampeyan milih modal dhisikan, sampeyan bisa ngatur aturan sing bakal ditrapake kanggo akun sampeyan. Ayo tindakake langkah demi langkah:

1) pengaruh

Kanthi gawan, akun kita nggunakake pengaruh 10: 1. Yen sampeyan minangka pedagang sing seneng mbukak perdagangan gedhe, sampeyan bisa nambah pengaruh ing akun sampeyan dadi 20: 1 kanthi milih kothak centhang kapindho. Elinga yen nambah pengaruh sampeyan duwe risiko luwih gedhe kanggo ibukutha, amarga rega akun pambiji tambah 25%.

Leverage sing luwih dhuwur bisa nambah risiko lan nyebabake sampeyan nglanggar aturan. Nanging, yen digunakake kanthi bener, pengaruh sing luwih dhuwur bisa nambah bathi lan kinerja sampeyan.

2) Nuduhake bathi

Ing langkah iki sampeyan bisa nemtokake bagean ing bathi. Akun dhasar kita nawakake divisi bathi 50/50, nanging sampeyan bisa milih bagean sing luwih dhuwur kanggo sampeyan, nganti 90%, kanthi milih kothak centhang kapindho utawa katelu.

Sampeyan entuk bathi sing luwih dhuwur ngasilake keuntungan sing luwih murah kanggo kita, amarga rega akun taksiran mundhak 10% kanggo saben tingkat enggo bareng keuntungan.

Yen sampeyan kepengin weruh luwih akeh babagan bathi, klik kene.

3) kustomisasi tambahan

Ing tataran iki sampeyan bisa ngatur aturan secondary tartamtu. Penting yen sampeyan mriksa strategi dagang dhisik kanggo mesthekake yen sampeyan milih paramèter sing bakal nguntungake gaya dagang sampeyan. Sampeyan bisa ngatur pilihan ing ngisor iki:

  1. Stop Loss: Kanthi gawan, akun kita mbutuhake Stop Loss wajib ing kabeh perdagangan, nanging sampeyan bisa mateni syarat iki kanthi milih "Opsional".
  2. Ora Open Trades ing Weekend: Akun dhasar kita ora ngidini perdagangan tetep mbukak sajrone akhir minggu. Sampeyan bisa mateni aturan iki kanthi milih "Ya".

Elinga yen imbuhan paramèter kasebut nyebabake risiko sing luwih dhuwur kanggo ibukutha kita. Amarga iki, rega akun taksiran mundhak 10% kanggo saben parameter sing sampeyan ganti.

Apa sampeyan pengin ngerti luwih akeh babagan aturan sekunder? Klik kene.

Azarya

Forex Lens Inc duwe kemitraan afiliasi karo Nordic Funder. Senajan kita bisa nampa ganti rugi kanggo marketing efforts kita, kita pracaya banget padha layanan gedhe kanggo statement misi account kita stands for. Forex Lens Inc. ora tanggung jawab kanggo isi pihak katelu, kalebu, tanpa watesan, nganyari lan/utawa owah-owahan sing digawe menyang situs web pihak katelu.