FXL OpEd Cara mlebu Day Trading Entuk Mentor Trading

Guru, Guru Gym lan nabi Salah

Dheweke kandha yen murid wis siyap, guru bakal katon. Iki mesthi bisa uga bener kanggo aku luwih saka siji kesempatan. Nyatane aku percaya yen iki minangka salah sawijining hukum universal sing aneh yen kapan lan ing ngendi sampeyan paling ora nyana. Dheweke uga ujar manawa butuh desa kanggo nggedhekake bocah lanang, lan iki mesthi bener nalika dagang. Satemene aku wis dituturkan dening wong akeh sadurunge aku, lan dheweke uga ditawani dening wong sing luwih dhisik. Ana kaendahan ing lampahing iki. Lan sampeyan ngerti, iku bener apa sing diomongake. Sing ora bisa mulang, olahraga tim. Lan sing ora bisa dagang, wulang dagang.

Susah, iku biasane kedadeyan, yen nerangake dagang dagang. Iki minangka kasunyatan urip sing akeh pendhidhikan online, utamane sing awis lan macem-macem mobil Instagram sing beda-beda, bener-bener mung sumunar lan ora ana sing kerusuhan. Dheweke mung dadi pemasar online sing dadi wedi lan ora seneng karo emosi manungsa. Akeh doofuse iki ora dagang akun nyata, apike untung ing akun demo. Akeh sing nggunakake akun dummy lan ngapusi kanthi bener. Akeh maneh sing mung shilling kanggo makelar sing ora bakal mbayar maneh. Daftar kasebut terus.

Bahkan Tiger nduweni caddy

Dadi kepiye carane ora ana perdagangan apa-apa yen ana akeh masalah sing bisa ditindakake? Aku tenan percaya yen entuk guru kualitas dadi cara sing paling apik kanggo sinau. Sampeyan kudu nyetel awake dhewe karo wong sing wis mlaku ing bathi kanggo bathi sadurunge, lan sampeyan bakal nyuda garis wektu dhewe kanggo ngasilake bathi. Apa maneh, sampeyan ora bakal nyoba kanggo skala Everest tanpa Sherpa saiki? Malah Tiger Woods duwe caddy, uga akeh pelatih lan ahli diet. Tom Brady uga, lan presiden duwe akeh, penasihat sing nggunakake tembung gedhe lan nganggo topi lucu.

Intine, sampeyan ora mung bisa mbukak dhewe. Maca buku mung ora cukup. Sampeyan butuh wong sing bener-bener nuduhake tali kasebut, lan kanthi gampang, sampeyan bakal luwih apik karo guru kanggo ngupayakake apa wae sing sampeyan pilih, ora mung dagang. Iki mung kasunyatan urip, lan sebabe ana akeh wong sing ngangkat seniman saiki. Dheweke uga kabeh menteri ing sawetara pesulap ing endi wae.

Asil Asil Asli

Dadi maneh, wangsulane pitakon, kepiye carane ora ana perdagangan nalika ana akeh masalah sing bisa ditindakake? Yen golek guru, ana pedagang sing bisa ditindakake kanggo nglindhungi awake dhewe. Wangsulan: Bab ingkang sapisanan nimbang nalika milih guru iku sejatine nyata? Apa padha dagang akun nyata? Apa padha ngasilake asil nyata? Apa dheweke nyoba adol sampeyan ngimpi utawa apa dheweke mbukak lan jujur ​​babagan fakta dagang sing adhem? Kaya sing awake dhewe, yen pancen entuk bathi, apa sing motivasi kanggo mulang? Apa dheweke nindakake kanggo menehi dhuwit, utawa mung golek dhuwit?

Kanthi matur nuwun, nalika nerangake Forex, saiki luwih akeh ana situs web pihak katelu ing ngendi akun pedagang lan asil bisa dilacak lan diverifikasi. Salah sawijining tuladha yaiku myfxbook.com Tuladhane. Dheweke bisa uga wis dikenal. Ana akeh wong liya, lan sing kudu ditindakake pedagang yaiku ndownload piranti lunak lan ngunggah menyang akun lan kabeh riwayat perdagangan bisa diterbitake sawetara menit. Matur nuwun, sampeyan ora kudu katon adoh, amarga lintang Trader RP Forex kita lan urip ing Kamar Trading Forex lan kang asil forex nyata. Yen sampeyan nggoleki guru mentas sing apik lan sing wis diverifikasi, sing ora kerja ing saben dinane, ora katon maneh.

Elingi, asil nyata lan diverifikasi kudu dadi garis dasar minimal kanggo mbandhingake. Sawise kabeh, nomer ora ngapusi, nanging statistik kasebut. Aja dadi statistik, dadi anomali.

Sapa Op-Ed & Forex Lens

Op-Ed minangka pedagang lan siswa sing seneng urip, kanthi semangat tugas kanggo mbantu wong liya supaya bisa nggayuh tujuan lan impene. Ed duwe pengalaman finansial lan dagang 7 taun, sawise makarya ing pihak makelar, uga perdagangan prop lan dhukungan dagang. Dheweke uga kerja dadi pedagang mata uang perusahaan profesional lan fokus utamane ing Emas, S&P lan Forex. Ed uga kepengin miwiti mbimbing siswa kanthi luwih formal, amarga dheweke wis informal sajrone taun. Dheweke mesthi kasedhiya kanggo ngobrol toko.

Hubungi aku utawa kirimake aku ngobrol yen sampeyan pengin sinau luwih lengkap babagan carane miwiti dagang!
utawa miwiti karo Kamar Trading Forex!