PRIVAATSUSPOLIITIKAST.

Teenusepakkuja ei rendi, müü ega pääse ligi ega kasuta mingil juhul kliendi kliendi andmebaasi teavet. Seda teavet hoitakse võimalikult konfidentsiaalsena.

Kogume meilisõnumitega meiega suhtlejate e-posti aadresse, kokkuvõtlikku teavet selle kohta, millistele lehtedele tarbijad pääsevad või mida nad külastavad, ligikaudset asukohta, IP-aadressi ja teavet, mille tarbija on vabatahtlikult esitanud (näiteks küsitlusteave ja / või saidi registreerimine) .Teave mida kogume, kasutatakse meie veebilehtede sisu ja meie teenuse kvaliteedi parendamiseks.

Meie teenuste kasutajatelt küsime teavet, näiteks teie nimi, ettevõtte nimi, e-posti aadress, arveldusaadress ja krediitkaarditeave. Kogutud teavet kasutame järgmistel üldistel eesmärkidel: toodete ja teenuste pakkumine, arvete esitamine, tuvastamine ja autentimine, teenuste parendamine, kontaktide loomine ja uurimine.

Küpsis on väike hulk andmeid, mis sisaldab sageli anonüümset kordumatut identifikaatorit, mis saadetakse teie brauserisse veebisaidi arvutitest ja salvestatakse teie arvuti kõvakettale. Meie teenuse kasutamiseks on vaja küpsiseid. Me kasutame küpsiseid praeguse seansi teabe salvestamiseks, kuid ei kasuta püsivaid küpsiseid.

Pakume pakutavate teenuste käitamiseks vajalikku riistvara, tarkvara, võrkude loomist, ladustamist ja sellega seotud tehnoloogiat kolmandate osapoolte müüjate ja hostimispartnerite kaudu. Ehkki meil on kood, andmebaasid ja kõik rakenduse õigused, säilitate kõik õigused oma andmetele.

Võime avaldada isikut tuvastavat teavet erilistel asjaoludel, näiteks kohtukutse täitmisel või kui teie tegevus rikub teenusetingimusi.

Võime seda poliitikat perioodiliselt värskendada ja teavitame teid olulistest muudatustest isikliku teabe käsitlemisel, saates teate teie kontole määratud peamisele e-posti aadressile või asetades meie saidile silmapaistva teate. See hõlmab andmete edastamist sündmuse korral Forex Lens on omandatud teise ettevõtte poolt või liidetud sellega.

See privaatsuspoliitikat on koostatud selleks, et paremini teenida neid, kes on seotud nende isikliku identifitseeriva teabe (PII) kasutamisega veebis. PII, nagu on kirjeldatud USA eraelu puutumatuse seaduses ja infoturbes, on teave, mida saab kasutada iseseisvalt või muu teabega, et tuvastada, kontakteerida või leida üksainus või tuvastada üksikisik kontekstis. Palun lugege hoolikalt meie privaatsuspõhimõtteid, et saada selge arusaam sellest, kuidas me kogume, kasutage, kaitseme või muul viisil teie isikuandmeid tuvastama vastavalt meie veebisaidile.

Milliseid isikuandmeid me kogume inimesed, kes külastavad meie blogi, kodulehel või app?
Meie saidil tellimisel või registreerimisel võidakse teil paluda sisestada oma nimi, e-posti aadress, postiaadress, telefoninumber, krediitkaardi andmed, sotsiaalkindlustuse number, kohandatud väljad või muud üksikasjad, mis aitavad teil oma kogemusi kasutada.
Kui me koguda teavet?
Me kogume teilt teavet, kui olete meie saidil registreerinud, tellite, uudiskirja tellima, küsitlemiseks vastamiseks, täidate vormi, kasutage Live Chati, avage tugipilet või sisestage teave meie saidil.

Andke meile tagasisidet meie toodete või teenuste kohta Sirvi

Kuidas me kasutame oma info?
Me võime kasutada informatsiooni me kogume, kui sa registreerima, et ostu sooritada, logida meie uudiskirja vastata uuringu või turustamise teatise, surfata kodulehel või kasutada teatud teiste tippklassi võimalusi järgmistel viisidel:

Oma kogemuste isiklikuks muutmiseks ja meile võimaluse pakkuda teile kõige rohkem huvipakkuvaid sisu ja pakkumisi.
Meie veebisaidi täiustamiseks saate paremini teenindada.
Selleks, et saaksime teie klienditeeninduse taotlustele reageerimisel paremini teenindada.
Konkursi, edutamise, küsitluse või muu saidi funktsiooni haldamiseks.
Oma tehingute kiireks töötlemiseks.
Teenuste või toodete hinnangute ja arvustuste küsimine
Järgige neid pärast kirjavahetust (elus vestlus, e-posti või telefoni päringud)

Kuidas kaitsta oma andmed?
Meie veebisait on skannitud regulaarselt turvaaukude ja tuntud haavatavuste jaoks, et teie külastus meie saidile oleks võimalikult ohutu.

Me kasutame regulaarset malware skannimist.

Teie isiklik teave on turvatud võrkude taga ja seda saab kasutada vaid piiratud arv inimesi, kellel on sellistele süsteemidele erilised kasutusõigused ja mis peavad säilitama teabe konfidentsiaalsuse. Lisaks sellele krüpteeritakse kogu teie pakutav tundlik krediiditeave krüpteeritud Secure Socket Layeri (SSL) tehnoloogia abil.
Rakimeerime mitmesuguseid turvameetmeid, kui kasutaja kohustab tellimust teie isikuandmete turvalisuse säilitamiseks sisestab, esitab või pääseb juurde oma teabele.
Kõik tehingud töödeldakse lüüsi pakkuja kaudu ning neid ei salvestata ega töödelda meie serverites.

Kas me kasutame küpsiseid?
Jah. Küpsised on väikesed failid, mille saidi või selle teenusepakkuja edastab teie veebibrauserisse teie veebibrauserisse (kui lubate) oma arvuti kõvakettale, mis võimaldab saidi või teenusepakkuja süsteemidel teie brauserit ära tunda ja teatud teavet salvestada ja seda meeles pidada. Näiteks kasutame küpsiseid, mis aitavad meil oma ostukorvist esemeid meeles pidada ja töödelda. Neid kasutatakse ka selleks, et aidata meil eelistusi mõista eelmise või praeguse saidi tegevuse põhjal, mis võimaldab meil pakkuda teile täiustatud teenuseid. Samuti kasutame küpsiseid, et saaksime koguda andmeid saidi liikluse ja saidi koostoime kohta, et saaksime tulevikus paremaid saidi kogemusi ja tööriistu pakkuda.
Me kasutame küpsiseid, et:
Aidake meeles pidada ja korrastada ostukorvi.
Mõelge ja salvestage kasutaja eelistused tulevaste külastuste jaoks.
Jälgige kuulutusi.
Koostage saidi liikluse ja saidi koostoimete koondandmed, et pakkuda tulevikus paremaid saidi kogemusi ja tööriistu. Võime kasutada ka usaldusväärseid kolmandate osapoolte teenuseid, mis jäljendavad seda teavet meie nimel.
Võite valida, kas teie arvuti hoiatab teid iga kord, kui küpsist saadetakse, või saate valida, kas soovite kõik küpsised välja lülitada. Teete seda oma brauseri seadetes. Kuna brauser on natuke teistsugune, vaadake oma brauseri abimenüüd, et teada saada, kuidas küpsiseid muuta õigesti.
Kui kasutajad keelavad oma brauseris küpsised:
Kui lülitate küpsised välja, lülitatakse see välja mõned saidi funktsioonid.

Kolmanda isiku avalikustamine
Me ei müü, ei kaubelda ega muul moel välistele isikutele teie isiklikult tuvastatava teabega üle kanda, kui me ei paku kasutajatele etteteatamist. See ei hõlma veebisaidi haldamise partnereid ega teisi isikuid, kes aitavad meil meie veebisaidi haldamisel, äritegevuse läbiviimisel või teenindamisel meie kasutajatele, kui need pooled nõustuvad säilitama selle teabe konfidentsiaalsuse. Me võime avaldada teavet ka siis, kui see avaldamine on asjakohane, et järgida seadust, jõustada meie saidi eeskirju või kaitsta oma või teiste õigusi, vara või ohutust.

Kuid mitte isiklikult tuvastatavate külastaja teavet võib edastada teistele isikutele turunduse, reklaami või muuks otstarbeks.

Kolmanda osapoole lingid
Vahel võib meie äranägemisel kaasata või pakkuda meie veebisaidile kolmanda osapoole tooteid või teenuseid. Neil kolmanda osapoole saitidel on eraldi ja sõltumatud privaatsuspoliitikad. Seetõttu pole meil nende saitide sisu ja tegevuste eest mingit vastutust ega vastutust. Sellegipoolest püüame kaitsta meie saidi terviklikkust ja tervitada nende saitide tagasisidet.

Google
Google'i reklaamieeskirju saab kokku võtta Google'i reklaamipõhimõtetega. Need on loodud kasutajatele positiivse kogemuse pakkumiseks. https://support.google.com/adwordspolicy/answer/1316548?hl=et

Me kasutame Google AdSense reklaami meie koduleheküljel.
Google, kui kolmanda osapoole müüja, kasutab küpsiseid reklaamide esitamiseks meie saidil. Google'i DART-küpsise kasutamine võimaldab neil oma kasutajatele reklaame esitada, võttes aluseks varasemad meie veebisaidi ja muude Interneti-saitide külastused. Kasutajad võivad loobuda DART-küpsise kasutamisest, külastades Google'i reklaami ja sisuvõrgu privaatsuseeskirju.
Oleme rakendanud järgmised:
Uuesti turundamine Google AdSenseiga
Google'i Display-võrgustiku näidete aruandlus
Demograafia ja huvide aruandlus
DoubleClicki platvormi integreerimine
Me koos kolmanda osapoole tarnijatega, näiteks Google, kasutavad koos kasutajaandmetega koostoimivate andmete koostamisel esmasoomanike küpsiseid (nt Google Analyticsi küpsiseid) ja kolmanda osapoole küpsiseid (nt DoubleClicki küpsiseid) või muid kolmanda osapoole identifikaatoreid reklaami näitamiste ja muude reklaamiteenuste funktsioonid, mis on seotud meie veebisaidiga.
Loobumine:
Kasutajad saavad seadistada eelistusi selle kohta, kuidas Google reklaamib teid Google'i reklaami seadete lehe kasutamisel. Teise võimalusena võite loobuda, külastage Võrguala reklaamimise algatuse Lepingu tühistamist või kasutage Google Analyticsi loobumise brauserit.

California veebipõhise privaatsuse kaitse seadus
CalOPPA on riigi esimene riigiõigus, mis nõuab privaatsuseeskirjade postitamiseks kaubanduslikke veebisaite ja veebiteenuseid. Seaduse ulatus ulatub kaugemale Californiast, et nõuda USAst (ja arvatavasti ka kogu maailmast) isikut või ettevõtet, kes kasutab veebisaite, mis koguvad isiklikult tuvastatavat teavet Californias asuvatele tarbijatele, postitama veebisaidil nähtavat privaatsuspoliitikat, milles täpsustatakse kogutud teavet ja neid üksikisikud või ettevõtted, kellega seda jagatakse. - Lisateave aadressil: http://consumercal.org/california-online-privacy-protection-act-caloppa/#sthash.0FdRbT51.dpuf
CalOPPA sõnul nõustume järgmisega:
Kasutajad saavad külastada meie saiti anonüümselt.
Kui see privaatsuspõhimõte on loodud, lisame selle linki meie koduleheküljel või vähemalt esimese olulise lehe peale meie veebisaidi sisestamist.
Meie privaatsuseeskirjade link sisaldab sõna "privaatsus" ja seda saab hõlpsasti leida ülaltoodud lehel.
Teid teavitatakse kõigist privaatsuspoliitika muudatustest:
Meie privaatsuseeskirjade leheküljel
Oma isikuandmeid saab muuta:
Meili teel meili teel
Logides sisse oma kontole
Kuidas meie sait käitleb? Ärge jälgige signaale?
Me tunnustame signaale "Ära jälgige" ja ärge looge, kasutage küpsiseid või kasutage reklaami, kui brauser ei tööta (DNT) brauseri mehhanismiga.
Kas meie sait lubab kolmanda osapoole käitumise jälgimist?
Samuti on oluline märkida, et lubame kolmanda osapoole käitumise jälgimist

COPPA (Laste Online Privacy Protection Act)
13-aasta vanustel lastelt isikuandmete kogumisel seab vanemate kontrolli alla lastekodude privaatsuse kaitse seadus (COPPA). Ameerika Ühendriikide tarbijakaitseameti föderaalne kaubanduskomisjon jõustab COPPA reegli, mis täpsustab, millised veebisaitide ja veebiteenuste operaatorid peavad laste privaatsuse ja turvalisuse tagamiseks veebis tegema.

Me ei turusta spetsiaalselt 13-aasta vanustele lastele mõeldud tooteid.

Õiglane teavitamine
Õiglase teabealase tegevuse põhimõtted moodustavad Ameerika Ühendriikides privaatsuse õiguse selgroo ja nende kaasatud mõisted on mänginud olulist rolli kogu maailmas andmekaitseseaduste väljatöötamisel. Õiglase infotöötluse põhimõtete mõistmine ja nende rakendamine on kriitiline, et järgida isikuandmete kaitset käsitlevaid eraelu puutumatuse seadusi.

Selleks, et olla õiglast infotundit järgiv, võtavad meilt järgmised rikked toimingud:
Me teatame teile e-posti teel
1i tööpäeva jooksul
Me teavitame kasutajaid kohapealsete teavituste kaudu
1i tööpäeva jooksul
Samuti nõustume individuaalse hüvitise maksmise põhimõttega, mis nõuab, et üksikisikutel oleks õigus seaduslikult teostada täitmisele pööratavaid õigusi andmete kogumise ja töötlejate suhtes, kes ei järgi seadust. See põhimõte nõuab mitte ainult seda, et üksikisikul on andmesidekasutajate suhtes rakendatavad õigused, vaid ka seda, et andmetegurid uurivad ja / või süüdistavad andmete töötlejad eeskirjade eiramise eest kohtutele või valitsusasutustele.

CAN SPAM Act
CAN-SPAMi seadus on seadus, mis kehtestab kommertsteadete eeskirjad, kehtestab kommertsteadete nõuded, annab adressaatidele õiguse saada e-kirjad neile saadetud saata ja rikkumiste eest karistatakse.

Me kogume teie e-posti aadressi, et:
Saada teave, päringutele vastamine ja / või muud taotlused või küsimused
Töödelda tellimusi ja saata tellimuste kohta teavet ja värskendusi.
Saada teile täiendavat teavet oma toote ja / või teenusega
Turu meie meililistiga või jätkake e-kirjade saatmist meie klientidele pärast esialgse tehingu toimumist.
Selleks, et olla CANSPAMiga kooskõlas, nõustume järgmisega:
Ärge kasutage eksitavaid või eksitavaid teemasid ega e-posti aadresse.
Määrake sõnum reklaami mõnevõrra mõistlikult.
Lisage meie ettevõtte või saidi peakontori füüsiline aadress.
Kolmandate osapoolte e-turundusteenuste jälgimine vastavuse saavutamiseks, kui seda kasutatakse.
Honeeri loobumise / tellimuse tühistamise taotlused kiiresti.
Luba kasutajatel loobuda tellimisest, kasutades linki iga kirja allosas.

Kui soovite tulevikus meilide saamisest loobuda, võite saata meile meile aadressil
Järgige iga e-kirja allosas olevaid juhiseid.

ja me eemaldame teid kohe ALL kirjavahetus.

Meiega ühenduse

Kui teil on selle privaatsuseeskirja kohta küsimusi, võite meiega ühendust võtta, kasutades allolevat teavet.

forexlens.com
250 Yonge Street # 2201

Toronto, Ontario M5B2M6

Kanada
888-978-4868
Viimati muudetud 2018-05-23-is