Privaatsuspoliitika

Teenusepakkuja ei rendi, müü ega pääse ligi ega kasuta mingil juhul kliendi kliendi andmebaasi teavet. Seda teavet hoitakse võimalikult konfidentsiaalsena.

Kogume meilisõnumitega meiega suhtlejate e-posti aadresse, kokkuvõtlikku teavet selle kohta, millistele lehtedele tarbijad pääsevad või mida nad külastavad, ligikaudset asukohta, IP-aadressi ja teavet, mille tarbija on vabatahtlikult esitanud (näiteks küsitlusteave ja / või saidi registreerimine) .Teave mida kogume, kasutatakse meie veebilehtede sisu ja meie teenuse kvaliteedi parendamiseks.

Meie teenuste kasutajate jaoks palume teavet, näiteks teie nime, ettevõtte nime, e-posti aadressi, arveldusaadressi ja krediitkaardi teavet. Kogutud teavet kasutame järgmistel üldistel eesmärkidel: toodete ja teenuste pakkumine, arvete esitamine, identifitseerimine ja autentimine, teenuste täiustamine, kontaktide loomine ja uurimine.

Küpsis on väike andmemaht, mis sisaldab sageli anonüümset kordumatut identifikaatorit, mis saadetakse teie brauserile veebisaidi arvutitest ja salvestatakse teie arvuti kõvakettale. Meie teenuse kasutamiseks on vaja küpsiseid. Me kasutame küpsiseid praeguse seansi teabe salvestamiseks, kuid me ei kasuta püsivaid küpsiseid.

Pakume pakutavate teenuste käitamiseks vajalikku riistvara, tarkvara, võrkude loomist, ladustamist ja sellega seotud tehnoloogiat kolmandate osapoolte müüjate ja hostimispartnerite kaudu. Ehkki meil on kood, andmebaasid ja kõik rakenduse õigused, säilitate kõik õigused oma andmetele.

Võime avaldada isikut tuvastavat teavet erilistel asjaoludel, näiteks kohtukutse täitmisel või kui teie tegevus rikub teenusetingimusi.

Võime seda poliitikat perioodiliselt värskendada ja teavitame teid olulistest muudatustest isikliku teabe käsitlemisel, saates teate teie kontole määratud peamisele e-posti aadressile või asetades meie saidile silmapaistva teate. See hõlmab andmete edastamist sündmuse korral Forex Lens on omandatud teise ettevõtte poolt või liidetud sellega.

See privaatsuseeskiri on koostatud selleks, et paremini teenindada neid, kes tunnevad muret nende isiklikult tuvastatava teabe (PII) veebis kasutamise üle. Nagu on kirjeldatud USA privaatsusseadustes ja infoturbes, on isikuandmete kaitse teave, mida saab kasutada iseseisvalt või koos muu teabega üksiku isiku tuvastamiseks, temaga ühenduse võtmiseks või asukoha tuvastamiseks või üksikisiku tuvastamiseks kontekstis. Lugege hoolikalt meie privaatsuseeskirju, et saada selge ülevaade, kuidas me teie isikut tuvastavat teavet vastavalt meie veebisaidile kogume, kasutame, kaitseme või muul viisil käsitleme.

Milliseid isikuandmeid me kogume inimesed, kes külastavad meie blogi, kodulehel või app?
Meie saidil tellimisel või registreerimisel võidakse teil paluda sisestada oma nimi, e-posti aadress, postiaadress, telefoninumber, krediitkaardi andmed, sotsiaalkindlustuse number, kohandatud väljad või muud üksikasjad, mis aitavad teil oma kogemusi kasutada.
Kui me koguda teavet?
Me kogume teilt teavet, kui olete meie saidil registreerinud, tellite, uudiskirja tellima, küsitlemiseks vastamiseks, täidate vormi, kasutage Live Chati, avage tugipilet või sisestage teave meie saidil.

Andke meile tagasisidet meie toodete või teenuste kohta Sirvi 

Kuidas me kasutame oma info?
Me võime kasutada informatsiooni me kogume, kui sa registreerima, et ostu sooritada, logida meie uudiskirja vastata uuringu või turustamise teatise, surfata kodulehel või kasutada teatud teiste tippklassi võimalusi järgmistel viisidel:

       Oma kogemuste isiklikuks muutmiseks ja meile võimaluse pakkuda teile kõige rohkem huvipakkuvaid sisu ja pakkumisi.
       Meie veebisaidi täiustamiseks saate paremini teenindada.
       Selleks, et saaksime teie klienditeeninduse taotlustele reageerimisel paremini teenindada.
       Konkursi, edutamise, küsitluse või muu saidi funktsiooni haldamiseks.
       Oma tehingute kiireks töötlemiseks.
       Teenuste või toodete hinnangute ja arvustuste küsimine
       Järgige neid pärast kirjavahetust (elus vestlus, e-posti või telefoni päringud)

Kuidas kaitsta oma andmed?
Meie veebisait on skannitud regulaarselt turvaaukude ja tuntud haavatavuste jaoks, et teie külastus meie saidile oleks võimalikult ohutu.

Me kasutame regulaarset malware skannimist.

Teie isiklik teave on turvatud võrkude taga ja seda saab kasutada vaid piiratud arv inimesi, kellel on sellistele süsteemidele erilised kasutusõigused ja mis peavad säilitama teabe konfidentsiaalsuse. Lisaks sellele krüpteeritakse kogu teie pakutav tundlik krediiditeave krüpteeritud Secure Socket Layeri (SSL) tehnoloogia abil.
Rakimeerime mitmesuguseid turvameetmeid, kui kasutaja kohustab tellimust teie isikuandmete turvalisuse säilitamiseks sisestab, esitab või pääseb juurde oma teabele.
Kõik tehingud töödeldakse lüüsi pakkuja kaudu ning neid ei salvestata ega töödelda meie serverites.

Kas me kasutame küpsiseid?
Jah. Küpsised on väikesed failid, mille sait või selle teenusepakkuja edastab teie veebibrauseri kaudu teie arvuti kõvakettale (kui lubate), mis võimaldab saidi või teenusepakkuja süsteemidel teie brauserit ära tunda ning teatud teavet jäädvustada ja meelde jätta. Näiteks kasutame küpsiseid, et aidata teil teie ostukorvis olevaid tooteid meelde jätta ja neid töödelda. Neid kasutatakse ka selleks, et mõista teie eelistusi saidi varasema või praeguse tegevuse põhjal, mis võimaldab meil pakkuda teile paremaid teenuseid. Samuti kasutame küpsiseid, et aidata meil koondada andmeid saidi liikluse ja saidi interaktsiooni kohta, et saaksime tulevikus paremaid saidikogemusi ja tööriistu pakkuda.
Me kasutame küpsiseid, et:
       Aidake meeles pidada ja korrastada ostukorvi.
       Mõistke ja salvestage kasutaja eelistused tulevaste külastuste jaoks.
       Jälgige kuulutusi.
       Koostage saidi liikluse ja saidi koostoimete koondandmed, et pakkuda tulevikus paremaid saidi kogemusi ja tööriistu. Võime kasutada ka usaldusväärseid kolmandate osapoolte teenuseid, mis jäljendavad seda teavet meie nimel.
Võite valida, kas arvuti hoiatab teid iga küpsise saatmise ajal, või võite kõik küpsised välja lülitada. Seda saate teha oma brauseri seadete kaudu. Kuna brauser on pisut erinev, vaadake küpsiste muutmise õige viisi saamiseks oma brauseri abimenüüd.
Kui kasutajad keelavad oma brauseris küpsised:
Kui lülitate küpsised välja, lülitatakse see välja mõned saidi funktsioonid.

Kolmanda isiku avalikustamine
Me ei müü, vaheta ega edasta muul viisil väliste osapoolte jaoks teie isikuandmeid, kui me kasutajatele ette ei teata. Siia ei kuulu veebisaidi hostimise partnerid ja muud osapooled, kes abistavad meid meie veebisaidi haldamisel, meie äritegevuse juhtimisel või meie kasutajate teenindamisel, kui need osapooled lepivad kokku selle teabe konfidentsiaalsena hoidmises. Samuti võime teabe avaldada, kui see on asjakohane seaduse järgimiseks, meie saidi eeskirjade jõustamiseks või meie enda või teiste õiguste, vara või turvalisuse kaitsmiseks. 

Kuid mitte isiklikult tuvastatavate külastaja teavet võib edastada teistele isikutele turunduse, reklaami või muuks otstarbeks.

Kolmanda osapoole lingid
Vahel võib meie äranägemisel kaasata või pakkuda meie veebisaidile kolmanda osapoole tooteid või teenuseid. Neil kolmanda osapoole saitidel on eraldi ja sõltumatud privaatsuspoliitikad. Seetõttu pole meil nende saitide sisu ja tegevuste eest mingit vastutust ega vastutust. Sellegipoolest püüame kaitsta meie saidi terviklikkust ja tervitada nende saitide tagasisidet.

Google
Google'i reklaaminõuded võib kokku võtta Google'i reklaamipõhimõtete abil. Need on loodud selleks, et pakkuda kasutajatele positiivset kogemust. https://support.google.com/adwordspolicy/answer/1316548?hl=et 

Me kasutame Google AdSense reklaami meie koduleheküljel.
Google kui kolmanda osapoole teenusepakkuja kasutab meie saidil reklaamide esitamiseks küpsiseid. Google'i DART-küpsise kasutamine võimaldab sellel meie kasutajatele reklaame esitada vastavalt meie saidi ja muude Interneti-saitide eelmistele külastustele. Kasutajad võivad DART-küpsise kasutamisest loobuda, külastades Google'i reklaami ja sisuvõrgu privaatsuseeskirju.
Oleme rakendanud järgmised:
       Uuesti turundamine Google AdSenseiga
       Google'i Display-võrgustiku näidete aruandlus
       Demograafia ja huvide aruandlus
       DoubleClicki platvormi integreerimine
Me koos kolmanda osapoole tarnijatega, näiteks Google, kasutavad koos kasutajaandmetega koostoimivate andmete koostamisel esmasoomanike küpsiseid (nt Google Analyticsi küpsiseid) ja kolmanda osapoole küpsiseid (nt DoubleClicki küpsiseid) või muid kolmanda osapoole identifikaatoreid reklaami näitamiste ja muude reklaamiteenuste funktsioonid, mis on seotud meie veebisaidiga.
Loobumine:
Kasutajad saavad seadistada eelistusi selle kohta, kuidas Google reklaamib teid Google'i reklaami seadete lehe kasutamisel. Teise võimalusena võite loobuda, külastage Võrguala reklaamimise algatuse Lepingu tühistamist või kasutage Google Analyticsi loobumise brauserit.

California veebipõhise privaatsuse kaitse seadus
CalOPPA on esimene osariigi seadus, mis nõuab kommertsveebidelt ja veebiteenustelt privaatsuseeskirjade postitamist. Seaduse ulatus ulatub kaugelt kaugemale kui Californias. Nõuda, et kõik Ameerika Ühendriikides (ja mõeldavalt kogu maailmas) tegutsevad isikud või ettevõtted, kes haldavad veebisaite, mis koguvad California tarbijatelt isikut tuvastavat teavet, postitaksid oma veebisaidile silmapaistva privaatsuspoliitika, milles on täpselt märgitud kogutav teave ja teave üksikisikud või ettevõtted, kellega seda jagatakse. - Lisateavet leiate aadressilt http://consumercal.org/california-online-privacy-protection-act-caloppa/#sthash.0FdRbT51.dpuf
CalOPPA sõnul nõustume järgmisega:
Kasutajad saavad külastada meie saiti anonüümselt.
Kui see privaatsuspõhimõte on loodud, lisame selle linki meie koduleheküljel või vähemalt esimese olulise lehe peale meie veebisaidi sisestamist.
Meie privaatsuseeskirjade link sisaldab sõna „Privaatsus” ja selle saab hõlpsasti leida ülalnimetatud lehelt.
Teid teavitatakse kõigist privaatsuspoliitika muudatustest:
       Meie privaatsuseeskirjade leheküljel
Oma isikuandmeid saab muuta:
       Meili teel meili teel
       Logides sisse oma kontole
Kuidas meie sait käitleb? Ärge jälgige signaale?
Me tunnustame signaale "Ära jälgige" ja ärge looge, kasutage küpsiseid või kasutage reklaami, kui brauser ei tööta (DNT) brauseri mehhanismiga.
Kas meie sait lubab kolmanda osapoole käitumise jälgimist?
Samuti on oluline märkida, et lubame kolmanda osapoole käitumise jälgimist

COPPA (Laste Online Privacy Protection Act)
Alla 13-aastaste laste isikliku teabe kogumise osas seab laste veebipõhine privaatsuse kaitse seadus (COPPA) vanemad kontrolli alla. USA tarbijakaitseagentuuri föderaalne kaubanduskomisjon jõustab COPPA reegli, mis täpsustab, mida veebisaitide ja veebiteenuste operaatorid peavad laste privaatsuse ja turvalisuse kaitsmiseks Internetis tegema.

Me ei turusta spetsiaalselt 13-aasta vanustele lastele mõeldud tooteid.

Õiglane teavitamine
Õiglase teabealase tegevuse põhimõtted moodustavad Ameerika Ühendriikides privaatsuse õiguse selgroo ja nende kaasatud mõisted on mänginud olulist rolli kogu maailmas andmekaitseseaduste väljatöötamisel. Õiglase infotöötluse põhimõtete mõistmine ja nende rakendamine on kriitiline, et järgida isikuandmete kaitset käsitlevaid eraelu puutumatuse seadusi.

Selleks, et olla õiglast infotundit järgiv, võtavad meilt järgmised rikked toimingud:
Me teatame teile e-posti teel
       1i tööpäeva jooksul
Me teavitame kasutajaid kohapealsete teavituste kaudu
       1i tööpäeva jooksul
Samuti nõustume individuaalse hüvitise maksmise põhimõttega, mis nõuab, et üksikisikutel oleks õigus seaduslikult teostada täitmisele pööratavaid õigusi andmete kogumise ja töötlejate suhtes, kes ei järgi seadust. See põhimõte nõuab mitte ainult seda, et üksikisikul on andmesidekasutajate suhtes rakendatavad õigused, vaid ka seda, et andmetegurid uurivad ja / või süüdistavad andmete töötlejad eeskirjade eiramise eest kohtutele või valitsusasutustele.

CAN SPAM Act
CAN-SPAMi seadus on seadus, mis kehtestab kommertsteadete eeskirjad, kehtestab kommertsteadete nõuded, annab adressaatidele õiguse saada e-kirjad neile saadetud saata ja rikkumiste eest karistatakse.

Me kogume teie e-posti aadressi, et:
       Saada teave, päringutele vastamine ja / või muud taotlused või küsimused
       Töödelda tellimusi ja saata tellimuste kohta teavet ja värskendusi.
       Saada teile täiendavat teavet oma toote ja / või teenusega
       Turu meie meililistiga või jätkake e-kirjade saatmist meie klientidele pärast esialgse tehingu toimumist.
Selleks, et olla CANSPAMiga kooskõlas, nõustume järgmisega:
       Ärge kasutage eksitavaid või eksitavaid teemasid ega e-posti aadresse.
       Määrake sõnum reklaami mõnevõrra mõistlikult.
       Lisage meie ettevõtte või saidi peakontori füüsiline aadress.
       Kolmandate osapoolte e-turundusteenuste jälgimine vastavuse saavutamiseks, kui seda kasutatakse.
       Honeeri loobumise / tellimuse tühistamise taotlused kiiresti.
       Luba kasutajatel loobuda tellimisest, kasutades linki iga kirja allosas.

Kui soovite tulevikus meilide saamisest loobuda, võite saata meile meile aadressil
       Järgige iga e-kirja allosas olevaid juhiseid.

ja me eemaldame teid kohe ALL kirjavahetus.

Meiega ühenduse

 

Kui teil on selle privaatsuseeskirja kohta küsimusi, võite meiega ühendust võtta, kasutades allolevat teavet.

forexlens.com
250 Yonge Street # 2201

Toronto, Ontario M5B2M6

Kanada
888-978-4868
Viimati muudetud 2018-05-23-is